Για ένα καλύτερο αύριο

Reaction score
1.844
Νομίζω πως οι κατηγορίες των Μικρών Αγγελιών δεν πρέπει να εμφανίζονται στα Νέα Μηνύματα, στη στήλη Forum, σκέτες, π.χ Ήχος, αλλά σαν Μικρές Αγγελίες - Ήχος, Μικρές Αγγελίες - Ηλεκτρονικοί Υπολογιστές, ώστε να είναι ξεκάθαρο πως πρόκειται για αγγελία και όχι κάποιο θέμα σχετικά με Ήχο, Ηλεκτρονικούς Υπολογιστές κ.λ.π.

Για πέστε κι' εσείς.

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Αν δεν υπάρχουν τεχνικά προβλήματα. καλό θα ήταν. Κι εγώ κάποιες φορές μπερδεύομαι.

Reaction score
1
Για να γίνει αυτό που ζητάτε, θα πρέπει να μετονομαστούν οι κατηγορίες. Που σημαίνει πως στο forum index, θα φαίνονται ως εξής:

Σας "πάει" αυτό; Με την ίδια λογική, γιατί να μην μετονομάσουμε όλες τις κατηγορίες βάζοντας ως πρόθεμα την υπερκατηγορία τους;

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Οι περισσότερες κατηγορίες του forum, εκτός ίσως από αυτές που αφορούν events και τέτοια, είναι σαφές το τι αφορούν, γι' αυτό νομίζω ότι δεν θα προσέφερε τίποτα η αναφορά και της υπερκατηγορίας, που θα έδινε μια πυκνογραμμένη εικόνα χωρίς λόγο. Στις αγγελίες όμως (τουλάχιστον στις κατηγορίες εικόνα / ήχος / ηλεκτρονικοί υπολογιστές), η ασάφεια αυτή υπάρχει. Ο αναγνώστης δύσκολα κάνει διάκριση ανάμεσα στην κατηγορία "Ηλεκτρονικοί υπολογιστές και περιφερειακά", που περιλαμβάνει θεματα, και την κατηγορία "Ηλεκτρονικοί υπολογιστές" που περιλαμβάνει αγγελίες.

Οπως και να έχει το πράγμα, πρόκειται απλά για μια πρόταση, για την οποία ο τεχνικός υπεύθυνος είναι αυτός θα πρέπει να σταθμίσει το επιθυμητό (εφόσον είναι επιθυμητό από πολλούς), το σκόπιμο και το εφικτό... (άδικα λέγεται ζογκλέρ?:116:)

Edit: Νίκο, στο πρώτο μήνυμα που παραθέτεις τη φωτογραφία, όντως δεν φαίνεται..

Reaction score
1.213
Τι πως δηλαδή; Δεν βλέπεις τη φωτό?

Την ξαναβάζω σε thumbnail:

Εγω το βρισκω λειτουργικο.Και εμφανισιμο ειναι..:137:

Ετσι θα υπαρχουν λιγοτερες πιθανοτητες να ανοιξει καποιος κατα λαθος ενα θεμα εδω (που δεν αφορα τις αγγελιες ) ,οπως εχει συμβει στο παρελθον.

Reaction score
14
Νικόλα καλό είναι μου αρέσει και θα ειναι και πρακτικό να βλέπουμε οτι ειναι στο παζαρι και οχι τεχνικό θέμα

Reaction score
1.844
Απάντηση: Re: Για ένα καλύτερο αύριο

Τι πως δηλαδή; Δεν βλέπεις τη φωτό?

Την ξαναβάζω σε thumbnail:

Μπορούν ίσως να γίνουν

Εικόνα - Αγγελίες
Ήχος - Αγγελίες
κ.λ.π.
:422:

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.699
Απάντηση: Για ένα καλύτερο αύριο

Εγώ λέω να τα αφήσουμε έτσι και να μη τα σκαλίζουμε.
Τον πρώτο λόγο βέβαια τον έχει ο Νίκος Zoglair.

Reaction score
1.844

Το πρώτο στη σειρά είναι να γίνει κατανοητό πως πρόκειται για βελτίωση, πολύ μικρή, αλλά βελτίωση. Και ως τέτοια πρέπει να αντιμετωπιστεί.

Ενδεχομένως οι προτάσεις υλοποίησης της αλλαγής να είναι ελλιπείς ή εσφαλμένες. Γι' αυτό το συζητάμε. Για να μην αποφασίζει κάποιος μόνος του ένα θέμα που έχει σχέση με όλους.

:403:

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.699

Η ένσταση απορρίπτεται. Περάστε έξω κύριε. :142: :142: :142: :142:

Λοιπόν επειδή δεν ξέρουμε τεχνικώς τι είναι εφικτό να αλλάξει στην πλατφόρμα, νομίζω ότι ο Νίκος μπορεί να μας πει το τελικό ναι ή όχι.
Ίσως να είναι μερικά κλικ η αλλαγή, ίσως να θέλει πολλή και κοπιαστική δουλειά.

Reaction score
1.213
Ικανοποιούν τα βελάκια, ή χρειάζεται κάτι περισσότερο;
Xρειαζεται κατι περισσοτερο.Η λεξη μικρες αγγελιες πριν η μετα (εσεις θα αποφασισετε :137:) ειναι το καλυτερο..

Reaction score
8
γραφτε λαθος παιδια, το πλην πηγαινε σε αυτο

Νομίζω πως οι κατηγορίες των Μικρών Αγγελιών δεν πρέπει να εμφανίζονται στα Νέα Μηνύματα,
δεν ειχα δει την συνεχεια που συμφωνω

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.913
Members
38.519
Νεότερο μέλος
papaevagelouv