Για αφελείς χαζοτουρίστες

Reaction score
27.120
Πώς δείχνουν τα μέρη που ονειρευόμαστε να ταξιδέψουμε και πώς είναι η πραγματικότητα;
Οι μεγάλες προσδοκίες και η μαγεία που χάνεται σε 13 διάσημα αξιοθέατα
19.3.2016 | 16:18

Βλέποντας φωτογραφίες από τα μέρη που ονειρευόμαστε να επισκεφθούμε, στο μυαλό μας φανταζόμαστε τις μοναδικές στιγμές που θα ζήσουμε στις διάσημες τοποθεσίες και τα όμορφα αξιοθέατα.

Τι πραγματικά συμβαίνει όμως αν και όταν καταφέρουμε να βρεθούμε εκεί; Πόση από τη μαγεία και την ομορφιά χάνεται και ποια είναι η πραγματικότητα; Οι αναγνώστες του Bored Panda κάνουν τις συγκρίσεις και έχουν μέσα και την Σαντορίνη.

Μια βόλτα στο μεγαλειώδες Σινικό Τείχος

Η κλασική φωτογραφία που όλοι θέλουν να βγάλουν στον Πύργο της Πίζας

Η μαγική στιγμή μπροστά στην αριστουργηματική Μόνα Λίζα

Ένα ρομαντικό πικ νικ με φόντο τον Πύργο του Άιφελ

Μια γαλήνια βόλτα με γόνδολα στη γραφική Βενετία

Oι μαγευτικές παραλίες στα εξωτικά νησιά

Ηλιοθεραπεία και βουτιές στο Ρίο

Το διάσημο ηλιοβασίλεμα στη Σαντορίνη

Last edited by a moderator:

Reaction score
27.120
Οι ιδιωτικοί παράδεισοι της Ταϊλάνδης

Οι μυστηριώδεις Πυραμίδες

Η δύση του ηλίου στο επιβλητικό Στόουνχετζ

Το άγαλμα της Μικρής Γοργόνας στη Κοπεγχάγη

Το μαγευτικό Σέντραλ Παρκ

Reaction score
855
Καλά, η συνήθης ισοπέδωση ... οι δεύτερες φωτος έχουν προφανώς βγει σε κάποια συγκεκριμένα events, όπου γίνεται ο κακός χαμός .... τουλάχιστον σε αρκετές περιπτώσεις, όπου έχω προσωπική άποψη δεν είναι έτσι τα πράγματα, ή όταν υπάρξει και σχετική πολυκοσμία δεν είναι και πάλι τόσο τραγικό ...

Reaction score
27.120
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ......

ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΦΕΛΗΣ ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΕΙ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΣΤΗΝ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ

ΔΕΝ ΘΑ ΦΑΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΑΦΡΙΛΑ ΣΤΗΝ ΜΑΠΑ.

Reaction score
15.469
Μας εχει καταπιει αυτη η κουλτουρα της μαζας.
Με πηγε στην Οια το κοριτσι να ρομαντσαρω στο ηλιοβασιλεμα ... πανω στσι ταρατσες των ανθρωπων - μεσ' στις αυλες τους ... ο ενας πανω στον αλλο ... χιλιαδες ...
την αλλη μερα τσι λεω " ελα μωρο μου να δεις πως θωρουνε το ηλιοβασιλεμα"
και τη παω σ' ενα εστιατοριο στον εγκρεμο (καλντερα) στο πιο ακριανο τραπεζι - παραγγελνω τσι σπεσιαλιτε και το καλο το κρασι με τσι σαμπανιερες του και ολα τα κολπα ...
και ηκαμα το ηλιοβασιλεμα αγκαλια με τη καλη μου κι ο'ι' με το καθε παραωρο γιαπωνεζο που μου 'χωνε το τηλεφακο του στα μουτρα γιατι επηε στη σαντορινη και του βγηκε το καλλιτεχνικο του ...

Knight

Mr. Wolf
Reaction score
2.912
Μας εχει καταπιει αυτη η κουλτουρα της μαζας.
Με πηγε στην Οια το κοριτσι να ρομαντσαρω στο ηλιοβασιλεμα ... πανω στσι ταρατσες των ανθρωπων - μεσ' στις αυλες τους ... ο ενας πανω στον αλλο ... χιλιαδες ...
την αλλη μερα τσι λεω " ελα μωρο μου να δεις πως θωρουνε το ηλιοβασιλεμα"
και τη παω σ' ενα εστιατοριο στον εγκρεμο (καλντερα) στο πιο ακριανο τραπεζι - παραγγελνω τσι σπεσιαλιτε και το καλο το κρασι με τσι σαμπανιερες του και ολα τα κολπα ...
και ηκαμα το ηλιοβασιλεμα αγκαλια με τη καλη μου κι ο'ι' με το καθε παραωρο γιαπωνεζο που μου 'χωνε το τηλεφακο του στα μουτρα γιατι επηε στη σαντορινη και του βγηκε το καλλιτεχνικο του ...

Μ'αρεσεις oldy...
Τετοια θελω...
Μες στη χλιδα...με τα σεα μας και τα μεα μας...
Sweet...

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.804
Μέσω της υπερβολής υπάρχει μία μεγάλη δόση αλήθειας στη φωτογραφική παρουσίαση των δημοφιλών αξιοθέατων του link. Συχνά οι προσδοκίες μας είναι παραφουσκωμένες, έχοντας διαμορφωθεί μέσω του "μύθου" και της φαντασίας μας, από προωθητικές περιγραφές και ιδανικές φωτογραφίες. Και αρκετές φορές, άλλα πιο απλά αξιοθέατα, προκαλούν μεγαλύτερη εντύπωση στους επισκέπτες.

Last edited:

Reaction score
25.504
ωστόσο οι δευτερες φώτο ειναι τρελή φωτοσοπια , αν οχι όλες , οι περισσότερες

Reaction score
27.120
Σχεδόν ΠΑΝΤΑ και σε ΟΛΕΣ τις στιγμές της ζωής μας, η προσμονή ενός γεγονότος είναι καλύτερη από το ίδιο το γεγονός.
ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ....

ΟΠΩΣ ΤΟ ΤΑΞΕΙΔΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΘΑΚΗ....

indikos001

Games
Editor
Reaction score
4.455
1.Ωραιο θεμα ,αν και δεν με αρεσει ο τιτλος του...

Μέσω της υπερβολής υπάρχει μία μεγάλη δόση αλήθειας στη φωτογραφική παρουσίαση των δημοφιλών αξιοθέατων του link. Συχνά οι προσδοκίες μας είναι παραφουσκωμένες, έχοντας διαμορφωθεί μέσω του "μύθου" και της φαντασίας μας, από προωθητικές περιγραφές και ιδανικές φωτογραφίες. Και αρκετές φορές, άλλα πιο απλά αξιοθέατα, προκαλούν μεγαλύτερη εντύπωση στους επισκέπτες.

2.Θα ελεγα να το εγραφες και στους καλημερακιδες:D

3.ρισπεκτ στον oldy:drinks:

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.902
Members
38.519
Νεότερο μέλος
mrkgeo