Για δείτε αυτό..wii σε 1080p??`

Reaction score
14
αχ και αυτό μου έλειπε να βλέπω τα EGA graphics του wiii Μου σε 1080p!!!!!!!

Reaction score
3
Απάντηση: Για δείτε αυτό..wii σε 1080p??`

Είδες όμως... Παντού SONY. :happy_5:
Που είσαι ρε παιδί μου να το δεις. :happy_4:
Ότι και να είναι πάντως ένα upscale είναι, ίσως να μπορείς και αλλίως.

Reaction score
5
που ειναι το παραξενο; κι εγώ σε 1080p παιζω wii!!!

μια χαρά τα πήγαινε στην τηλεόραση...τώρα θα δούμε και το προβόλι ;-)

Reaction score
4
Με προβολεα θα πρεπει να βαλεις δυο κερακια δεξια και αριστερα του πανιου.:cool_4:

Reaction score
3
Απάντηση: Re: Για δείτε αυτό..wii σε 1080p??`

Με προβολεα θα πρεπει να βαλεις δυο κερακια δεξια και αριστερα του πανιου.:cool_4:
:shock: :crazy_1:

Reaction score
4
Για να δουλεψει το χειριστηριο του wii χρειαζεται ενα συγκεκριμενο σιδερακι (sensor bar) που μπαινει πανω ή κατω απο την tv ετσι ωστε να καταλαβαινει την κινηση στα ορια του δεξια και του αριστερα , η κονσολα.
Αλλα επειδη ειναι μικρο σε μηκος και δεν κανει για ενα πανι προβολεα τοτε την ιδια δουλεια μπορεις να την κανεις με δυο κερακια ρεσο δεξια και αριστερα.:cool_4:

http://www.youtube.com/watch?v=v0bAUxnmncs

Reaction score
3
Απάντηση: Re: Για δείτε αυτό..wii σε 1080p??`

Για να δουλεψει το χειριστηριο του wii χρειαζεται ενα συγκεκριμενο σιδερακι (sensor bar) που μπαινει πανω ή κατω απο την tv ετσι ωστε να καταλαβαινει την κινηση στα ορια του δεξια και του αριστερα , η κονσολα.
Αλλα επειδη ειναι μικρο σε μηκος και δεν κανει για ενα πανι προβολεα τοτε την ιδια δουλεια μπορεις να την κανεις με δυο κερακια ρεσο δεξια και αριστερα.:cool_4:

Ουάουουουου :bravo:

Reaction score
14
το wiimote εχει αυτό το σιδεράκι που απλά εχει 10-12 Infrared leds Που δίνουν στο τηλεχειριστηριο την θέση του ώς πρός την οθόνη.

Το ίδιο κάνουν και τα κεράκια αφούκαι αυτά εκπέμπουν υπέρυθρο φώς!!!

Γαμάτο!!

Reaction score
4
το wiimote εχει αυτό το σιδεράκι που απλά εχει 10-12 Infrared leds Που δίνουν στο τηλεχειριστηριο την θέση του ώς πρός την οθόνη.

Το ίδιο κάνουν και τα κεράκια αφούκαι αυτά εκπέμπουν υπέρυθρο φώς!!!

Γαμάτο!!
Ακριβως :cool_4:

Reaction score
0

:respect::respect::respect::cool_1:
Απίστευτο...ούτε που το είχα πάρει χαμπάρι αυτό.
Εγώ είχα προς το παρών βάλει το σένσορα λίγο πιο μπροστά από τον τοίχο, και δούλευε μια χαρά. Θα δοκιμάσω και τα κεράκια!

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.934
Members
38.520