Για κατόχους Ford Focus!

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Η Ford παρουσιάζει αυτή την εβδομάδα το νέο Focus που θα κυκλοφορήσει στην Ελληνική αγορά τον επόμενο Μάρτιο-Απρίλιο.

Η παρουσίαση γίνεται στο Ledra Mariot κάθε μέρα στις 7 το απόγευμα μόνο στους ήδη κατόχους Ford Focus. Μάλιστα υπάρχει και μια πολύ καλή προσφορά για όσους από αυτούς το παραγγείλουν (αναβαθμίσουν δηλ. το Focus τους) μέχρι τις 31/12.

Σήμερα πρόκειται να επισκευθώ το Ledra για να το δω από κοντά. Πάντως από τις φωτογραφίες και τα χαρακτηριστικά είναι πολύ καλό το καινούργιο.

Δείτε μια παρουσίασή του εδώ:

http://www.in.gr/auto/expositions/exposition.asp?lngEntityID=41731

και εδώ:

http://automoto.flash.gr/news/models/2004/11/29/4321id/

Μιας και το δικό μου είναι αρκετά παλιό (05/99) σκέφτομαι σοβαρά την αλλαγή του.

Ιδού τι θα δω το βράδυ:

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
To είδα χθες σε μια πραγματικά ωραία εκδήλωση.

Δυστυχώς το συγκεκριμένο χρώμα που βλέπετε στην φωτογραφία δεν το είχε, όμως το jeans χρώμα ήταν το ομορφότερο

Εξωτερικά ήταν εντυπωσιακό. Το ίδιο εντυπωσιακά ήταν και τα τεχνικά του χαρακτηριστικά. Το εσωτερικό του όμως στις απλές εκδόσεις είχε κάποια προβλήματα. Αναφέρομαι στο ταμπλό που μου φάνηκε ιδιαίτερα φτωχό. Η ταπετσαρία όμως ήταν πολυ καλή.

Όμως η έκδοση Ghia είναι όλα τα λεφτά. Μιλάω για την έκδοση 1.6 με τους 115 ίππους. Εντυπωσιακό ταπλό, πανέμορφο εσωτερικό και πολλά έξτρα. Πραγματικά μου άρεσε πολύ. Αν ισχύσει και η τιμή που μου είπαν για την απόσυρση του παλιού μου focus, με τον διακανονισμό που μου κάνουν (50% προκαταβολή δηλ. το παλιό focus-2 χρόνια άτοκα- και μετά ότι διακανονισμό θέλω για τα υπόλοιπα) είμαι πολύ κοντά στην αγορά του!

Αν αρέσει και το εξωτερικό design, νομίζω ότι η έκδοση Ghia θα κτυπήσει στα ίσια το Audi A3.

Reaction score
49
Καλή επιλογή Χρήστο.
Χτύπα το..............

Αν μπορείς δες το 2λιτρο με τιμή κάτω από τα 23000 ευρώ...........

(145 ίπποι-132 στον τροχό/ ροπή 18,8kgm στις 4500 rpm- 17 στον τροχό/ 0-100km/h σε 9.4 sec/ τελική 206km/h)

Reaction score
49
Εσύ εκεί το μυαλό σου....στα γκάζια.
Μπααα........
Είναι βαρύ αυτοκίνητο και θεωρώ το 1600άρι μοτέρ οριακό.
Είναι θέμα ενεργητικής ασφάλειας (αξιοπρεπές προσπέρασμα, ικανές επιδόσεις ακόμα και φορτωμένο και καλύτερο ζύγισμα στον δρόμο αφού το 2λιτρο έχει πιο σφικτές αναρτήσεις.....)

Και σε τελική ανάλυση η διαφορά των χρημάτων είναι σχετικά μικρή για να χωράει περισσότερη συζήτηση.

Ιδανικά είναι τα νέα μοντέλα TurboDiesel με εκπληκτικές τιμές ροπής που θα σκάβουν κυριολεκτικά την άσφαλτο!!!

Χρήστο δες οπωσδήποτε και την έκδοση stationwagon!
ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ!!!!!

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Το σκέφτομαι και το 2.0.

Αλλά και το 1.6 με τα 115 άλογα καλό μου φαίνεται. Φυσικά στην έκδοση Ghia γιατί θέλουμε και τις ανέσεις μας...

Reaction score
25.506
αυτο ειναι ενα πολυ καλο δειγμα σεβασμου στον καταναλωτη. μακαρι να το βλεπαμε και αλλου...

Reaction score
49
Το σκέφτομαι και το 2.0.

Αλλά και το 1.6 με τα 115 άλογα καλό μου φαίνεται. Φυσικά στην έκδοση Ghia γιατί θέλουμε και τις ανέσεις μας...
Χρήστο, δεν είναι τα άλογα που κάνουν την διαφορά!
Η ροπή είναι το κυριότερο (αφού μιλάμε για οικογενειακό αυτοκίνητο)

Στο 2λιτρο πάντως θα βρεις αρκετές από τις ανέσεις του 1,6 χωρίς να τις πληρώσεις παραπάνω (κάτι που αναγκαστικά πρέπει να κάνεις στο 1,6)

[scroll]ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟ STATION WAGON ΧΡΗΣΤΟ ! ! ! ! ! !ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ[/scroll]

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.905
Members
38.518
Νεότερο μέλος
gperdik