Για πείτε...

Costas Coyias

Επίτιμο μέλος
Reaction score
23.681
Ήμτανε και α-που λέτε επροχθές στου Προέδρου, παρόντων του ιδίου, του Κωσταυτιά και του Ζαν Σαλτού, και είδα προσεκτικά τοποθετημένα πάνω στον εκτυπωτή τρία καβλώδια USB, ένα ανοιχτό γκρι, ένα γκρι-ελεφάν-κομ-ζε-παρλ-φρανσέ-ο-παλιοπ... κι ένα μπλε. Όλοι συμφωνούν πως το μπλε δίνει χροιές καλύτερες από τα άλλα δύο. Τί λέτε; Να ξαναπάρω μπλε; Έχω ένα μπλε, αλλά δεν ξέρω αν ματσάρει με το motherboard για ήχο, χώρια που δεν ξέρω αν το έχω στρώσει καλά. Το χρησιμοποιώ μονίμως για σύνδεση του scanner...

Costas Coyias

Επίτιμο μέλος
Reaction score
23.681
Απάντηση: Για πείτε...

Εεεεε, USB 2.0, στάνταρ μήκος, πόσο είναι, 80 - 90 εκατοστά; Κάπου εκεί...

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
31.161

Αυτό το καλώδιο το πλήρωσα ακριβά.
Είναι στρωμένο και κρυολογημένο.
Οι χροιές του είναι μεταλλικές με μια τάση προς το ντενεκεδί, αλλά με μια απόχρωση προς το αλουμινί και υποψία από ανοξειδωτί.

Zizik

Safety Last
Administrator
Reaction score
79.709
Μαύρο δε δοκιμάσατε?

Είναι βέβαιο ότι παίζει καλύτερα, λόγω απορρόφησης περισσότερων συχνοτήτων του φωτός.

Ααααα, η Χριστίνα! :107:

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

Ήμτανε και α-που λέτε επροχθές στου Προέδρου, παρόντων του ιδίου, του Κωσταυτιά και του Ζαν Σαλτού, και είδα προσεκτικά τοποθετημένα πάνω στον εκτυπωτή τρία καβλώδια USB, ένα ανοιχτό γκρι, ένα γκρι-ελεφάν-κομ-ζε-παρλ-φρανσέ-ο-παλιοπ... κι ένα μπλε. Όλοι συμφωνούν πως το μπλε δίνει χροιές καλύτερες από τα άλλα δύο. Τί λέτε; Να ξαναπάρω μπλε; Έχω ένα μπλε, αλλά δεν ξέρω αν ματσάρει με το motherboard για ήχο, χώρια που δεν ξέρω αν το έχω στρώσει καλά. Το χρησιμοποιώ μονίμως για σύνδεση του scanner...

κσεφτυλιζεσαι αδικα ........:136:.
σου εχω πει να ρωτας το σωστο ανθρωπο,
αυτο θα παρεις

http://www.thecableco.com/Product/The-Music-Cable

με σε δω με τιποτα φτηνοτερο

μη σε δω με κανα τετοιο...........
http://www.thecableco.com/Product/USB-Active-SE

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Κώστα το καλώδιο είναι καλό. Πρέπει όμως να αλλάξεις τα βύσματα.
Θα δεις (ακούσεις) πολύ μεγάλες διαφορές. Τουλάχιστον 2 κλάσεις πάνω!

...

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

του εκτυπωτη ? :143:
κογια αν θες βυσματακια μου λες.......

ichaltou

Αλλαχτήρι
Reaction score
1.004
Εγώ το δοκίμασα πάντως στον εκτυπωτή μου και είδα διαφορά και στον ήχο που κάνει όταν εκτυπώνει και στην ποιότητα εκτύπωσης.

Costas Coyias

Επίτιμο μέλος
Reaction score
23.681

Δυστυχώς δεν έχω εκτυπωτή με ηχεία. Ήθελα κάποια στιγμή να πάρω έναν τέτοιον, να αναβαθμίσω το σύστημά μου, αλλά μου φάνηκε κάπως αλμυρός, οπότε αναγκαστικά ακούω από εξωτερικά ηχεία. Τέσπα, να πάρω ένα μπλε, αλλά φοβάμαι μη χαλάσω το ματσάρισμα με το εξωτερικό κουτί. Τρόμαξα να βρω δίσκο που να ματσάρει με το εξωτερικό κουτί. Το κουτί είναι ένα τέτοιο Raidsonic, ενώ έχω και ένα παλιότερο μοντέλο. Γενικά πάντως, τα Raidsonic ματσάρουν πάρα πολύ καλά με Seagate σειράς 7200.12. Δεν ξέρω τί γίνεται με την καινούργια 7200.14, όταν πάρω θα σας πω την εμπειρία μου. Τώρα τί γίνεται! Μιλάω γενικά για flac και ape έτσι; Όταν αντιγράφω δεδομένα, χρησιμοποιώ τη θύρα eSata...

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

εγω εχω ηχεια με εκτυπωτη , εχει σημασια ?

ichaltou

Αλλαχτήρι
Reaction score
1.004
Πριν το πάρεις δεν λες στον Μιχάλη να στο δώσει να το δοκιμάσεις;

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.484
Members
38.705
Νεότερο μέλος
jimacid