Για πείτε...

Costas Coyias

Επίτιμο μέλος
Reaction score
23.681
Απάντηση: Για πείτε...

Καλή ιδέα! Αν μ' αρέσει, θα βρω ίδιο άραγε; Και πού; Ή παίζει ρόλο μόνο το χρώμα, και όχι η μάρκα;

Costas Coyias

Επίτιμο μέλος
Reaction score
23.681

Ουφ, ίδρωσα! Δύσκολο πράμα το high end...

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
31.166

Aααααα, δεν το δίνω όπου κι όπου.
Τι είναι και να το δίνω στον κάθε τυχάρπαστο που αναζητά νέες εμπειρίες από στρωμένα καλώδια;

Costas Coyias

Επίτιμο μέλος
Reaction score
23.681

Αχ, οι ελπίδες μου βυθίστηκαν στη θάλασσα της απονιάς...

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

Καλή ιδέα! Αν μ' αρέσει, θα βρω ίδιο άραγε; Και πού; Ή παίζει ρόλο μόνο το χρώμα, και όχι η μάρκα;
να σου ζμπρωξω κατι εκσισου δυνατο , που ειναι χρωμα χαμελαιον ?
ταιριαζει με ολα ...........................

http://www.thecableco.com/Product/Crystal-USB-Dreamline

μη μασας , υποσχεται εκτυπωσεις 3D , και πχιοτητα ανεφ προηγουμενο
και αφτοματα μπαινεις στη λιγκα των ανθρωπων υπερανω χρωματος...................

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

oι ανθρωποι υπερανω χρωματος ειναι ενα βημα πριν τους θεους .....

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.751

να σου ζμπρωξω κατι εκσισου δυνατο , που ειναι χρωμα χαμελαιον ?
ταιριαζει με ολα ...........................

http://www.thecableco.com/Product/Crystal-USB-Dreamline

μη μασας , υποσχεται εκτυπωσεις 3D , και πχιοτητα ανεφ προηγουμενο
και αφτοματα μπαινεις στη λιγκα των ανθρωπων υπερανω χρωματος...................

Μας βγήκαν τα μάτια...

Γράφε σωστά ή μη γράφεις.
Ημαρτον πια μ αυτή τη πλακίτσα.

Reaction score
209

Κανείς δεν βλέπω να έχει ασχοληθεί με το ουσιαστικότερο θέμα. Αν ματσάρει το καλώδιο και κατά πόσο θα βελτιωθεί με τον καιρό έχοντας στρώσει.

Τον καταμπερδέψατε τον άνθρωπο!

Λοιπόν, άκου τι θα κάνεις. Αυτό που θα σου πω θα το κάνεις σε όλα τα καλώδια και θα ακούσεις μεγάλες διαφορές. Ακόμα και σε εκτυπωτή, ναι, θα ακούσεις!

Ένα καλώδιο δεν είναι από μόνο του τίποτε αν δεν το βοηθήσουμε να αποδώσει. Θα το πάρεις όσο πιο κοντό γίνεται για να αποφύγεις το jitter. Όσο μακρύτερο είναι τόσο χειρότερα.
Σε περίπτωση που δεν γίνεται να είναι κοντό, θα ψάξεις να πάρεις οπωσδήποτε βάσεις οι οποίες αποτρέπουν την επαφή του με άλλες επιφάνειες. Κανονικά θες και αντικραδασμικά, αλλά εντάξει, μην σε βάλω από τώρα στα βαθιά νερά του hi-end. Θα μάθεις με τον καιρό.

Οπωσδήποτε θα αλλάξεις τους ακροδέκτες. Νομίζω αναφέρθηκε πιο πριν, αλλά καλό είναι να το πούμε. Θα ψάξεις να βρεις επίχρυσους με τελειώματα περλέ. Δεν είναι ανάγκη η πέρλα να είναι αληθινή. Στο δικό σου εκτυπωτή δεν θα ακούσεις μεγάλες διαφορές. Σε πιο ακριβούς εκτυπωτές βέβαια υπάρχει διαφορά.

Αν όμως πραγματικά θες να ακούσεις διαφορά, θα πρέπει να αλλάξεις το καλώδιο τροφοδοσίας του εκτυπωτή. Μόνο που και αυτό θα πρέπει να ματσάρει με το καλώδιο USB. Και εδώ θέλει μεγάλη προσοχή καθώς και εμπειρία.

Εντάξει, μην περιμένεις να τα μάθεις όλα από την αρχή. Με τον καιρό και με πολλές αλλαγές θα βρεις τη χρυσή τομη.

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
37.588
Re: Απάντηση: Για πείτε...

Κανείς δεν βλέπω να έχει ασχοληθεί με το ουσιαστικότερο θέμα. Αν ματσάρει το καλώδιο και κατά πόσο θα βελτιωθεί με τον καιρό έχοντας στρώσει.

Τον καταμπερδέψατε τον άνθρωπο!

Λοιπόν, άκου τι θα κάνεις. Αυτό που θα σου πω θα το κάνεις σε όλα τα καλώδια και θα ακούσεις μεγάλες διαφορές. Ακόμα και σε εκτυπωτή, ναι, θα ακούσεις!

Ένα καλώδιο δεν είναι από μόνο του τίποτε αν δεν το βοηθήσουμε να αποδώσει. Θα το πάρεις όσο πιο κοντό γίνεται για να αποφύγεις το jitter. Όσο μακρύτερο είναι τόσο χειρότερα.
Σε περίπτωση που δεν γίνεται να είναι κοντό, θα ψάξεις να πάρεις οπωσδήποτε βάσεις οι οποίες αποτρέπουν την επαφή του με άλλες επιφάνειες. Κανονικά θες και αντικραδασμικά, αλλά εντάξει, μην σε βάλω από τώρα στα βαθιά νερά του hi-end. Θα μάθεις με τον καιρό.

Οπωσδήποτε θα αλλάξεις τους ακροδέκτες. Νομίζω αναφέρθηκε πιο πριν, αλλά καλό είναι να το πούμε. Θα ψάξεις να βρεις επίχρυσους με τελειώματα περλέ. Δεν είναι ανάγκη η πέρλα να είναι αληθινή. Στο δικό σου εκτυπωτή δεν θα ακούσεις μεγάλες διαφορές. Σε πιο ακριβούς εκτυπωτές βέβαια υπάρχει διαφορά.

Αν όμως πραγματικά θες να ακούσεις διαφορά, θα πρέπει να αλλάξεις το καλώδιο τροφοδοσίας του εκτυπωτή. Μόνο που και αυτό θα πρέπει να ματσάρει με το καλώδιο USB. Και εδώ θέλει μεγάλη προσοχή καθώς και εμπειρία.

Εντάξει, μην περιμένεις να τα μάθεις όλα από την αρχή. Με τον καιρό και με πολλές αλλαγές θα βρεις τη χρυσή τομη.
που τα ξερεις spitfire ολα αυτα???

φαινεσαι εμπειρος hi edας....

Reaction score
209
Απάντηση: Re: Απάντηση: Για πείτε...

που τα ξερεις spitfire ολα αυτα???

φαινεσαι εμπειρος hi edας....
Και που να σου πω τι "εμπειρίες ζωντανού εκτυπωτικού γεγονότος" έχω! Μιλάμε για χροιές, όχι αστεία!

Reaction score
1

αν και συμφωνω με τους περλε ακροδεκτες, λυπαμαι αλλα κυριοι, ειστε ασχετοι με το hiend.
μονο η λαμπατη μετατροπη σε παραλληλη μπορει να αποδωσει την αληθοφανεια ενος εκτυπωτικου γεγονοτος

(προσοχη, μονο τα μπλε)

αποδειξη:
http://www.youtube.com/watch?v=NcmP6fzj2KM

Reaction score
209

αν και συμφωνω με τους περλε ακροδεκτες...
Επιτέλους και κάποιος που έχει δοκιμάσει μερικά πράγματα και ξέρει. Έχεις παρατηρήσει κι εσύ τη διαφορά με τους περλέ ακροδέκτες;

Εγώ συγκεκριμένα έχω ακούσει καλύτερα ηχητικά χαρακτηριστικά από ακροδέκτες οι οποίοι είναι φτιαγμένοι από πέρλα που υπάρχει σε στρείδια Ινδονησίας. Έχει τις καλύτερες ακουστικές ιδιότητες.
Αν μάλιστα σου τύχει κανένας ακροδέκτης από πιο ελευθέρας βοσκής στρείδι (πάνε σε πιο μεγάλα βάθη) τότε κυριολεκτικά μιλάμε για ηχητική Νιρβάνα.

Έχω ακούσει scanner να κελαηδάει με τέτοιο ακροδέκτη. Πραγματικά δεν πίστευα στ' αυτιά μου!

Reaction score
1

Επιτέλους και κάποιος που έχει δοκιμάσει μερικά πράγματα και ξέρει
Έχω ακούσει scanner να κελαηδάει με τέτοιο ακροδέκτη. Πραγματικά δεν πίστευα στ' αυτιά μου!
σωστο.
μιας και ανεφερες scanner, εχεις δοκιμασει τα ψηφιακα ανωδιομενα καθρεφτακια? ειναι λιγο ακριβα, αλλα θα παθεις πλακα με τη μεστοτητα και τη μουσικοτητα των χροιων που αποδιδουν!
(τα 'χω βαλει ανα δυο, ξερεις...)

Y

Yiannis_B

Guest

...ψάχνετε σε λάθος ματζούνια για βελτιώσεις.....

Reaction score
209

σωστο.
μιας και ανεφερες scanner, εχεις δοκιμασει τα ψηφιακα ανωδιομενα καθρεφτακια? ειναι λιγο ακριβα, αλλα θα παθεις πλακα με τη μεστοτητα και τη μουσικοτητα των χροιων που αποδιδουν!
(τα 'χω βαλει ανα δυο, ξερεις...)
Δεν πιάνουν μία μπροστά στα αναλογικά ανοδιωμένα καθρεφτάκια. Είπαμε, ο ήχος είναι αναλογικός και μόνο αναλογικός... .

Δεν έχει σημασία που μιλάμε για εκτυπώσεις και σαρώσεις. Πάντοτε καθόμαστε στο κέντρο και απολαμβάνουμε με κλειστά μάτια.... .

Reaction score
1

Δεν πιάνουν μία μπροστά στα αναλογικά ανοδιωμένα καθρεφτάκια. Είπαμε, ο ήχος είναι αναλογικός και μόνο αναλογικός...
δε με καταλαβες, εννοω η ανοδιωση να ειναι ψηφιακη...

δε σε παρεξηγω ομως, πολυ λιγοι γνωριζουν σε βαθος την ουσια της hi-end εκτυπωης/σκαναρισματος

(εχουμε ξεφυγει λιγο ή ειναι ιδεα μου?:114:)

Reaction score
209

δε με καταλαβες, εννοω η ανοδιωση να ειναι ψηφιακη...

δε σε παρεξηγω ομως, πολυ λιγοι γνωριζουν σε βαθος την ουσια της hi-end εκτυπωης/σκαναρισματος

(εχουμε ξεφυγει λιγο ή ειναι ιδεα μου?:114:)
Μα κι εγώ για αυτή μιλάω. Πρόσεξε, αν στην αλυσίδα προσθέσουμε την ψηφιοποίηση θα πρέπει σε ένα άλλο σημείο να ξανακάνουμε αναλογικοποίηση για να μην χαλάσει ο ήχος.

Να σου δώσω ένα παράδειγμα Το ρεύμα είναι αναλογικό, το μέσο είναι αναλογικό, ο ήχος είναι αναλογικός. Αν κάπου στη μέση βάλουμε κάτι ψηφιακό, ο ήχος χαλάει.

Με τον ίδιο τρόπο μπορούμε να βρούμε τη συγγένεια αυτού:
Με την αδερφή του τη Μιράντα:

Και φυσικά είσαι άσχαιτως με το χάι εντ όταν δεν το γνωρίζεις αυτό! :105:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.485
Members
38.705
Νεότερο μέλος