Για τα αρσενικά του site

Reaction score
7
1on) Η Megan είναι από εκείνες τις περιπτώσεις που οποιοσδήποτε βρεί κακό πάνω της είναι κομπλεξικός (ΑΚΟΥ ΓΙΩΤΑ???!!!)

2ον)Η Megan είναι πραγματικά υλικό για όνειρα.Ως εκ τούτου ναι καλή θα ήταν η μπροστά μας αλλά ακόμα καλύτερα η Megan και να είναι μπροστά μας.

Reaction score
3
Απάντηση: Για τα αρσενικά του site

Εγώ θα έλεγα πάλι εφ' όσον θα μου επιτρέπατε, ότι θα θεωρούσα κομπλεξικό, όποιον θα θεωρούσε "σκάρτο" το οποιοδήποτε θηλυκό...
:107:

Reaction score
7

Εγώ θα έλεγα πάλι εφ' όσον θα μου επιτρέπατε, ότι θα θεωρούσα κομπλεξικό, όποιον θα θεωρούσε "σκάρτο" το οποιοδήποτε θηλυκό...
Ακόμα και μια πρίζα τοίχου σούκο ας πούμε; :137:
Πέρα από την πλάκα τώρα, κανένας δεν είναι σκάρτος, αλλά άσχημοι υπάρχουν πολλοί/πολλές...άλλο σκάρτος άλλο άσχημος. Υπάρχουν βέβαια και πολλά γούστα.

Reaction score
7
Re: Απάντηση: Για τα αρσενικά του site

Ok Δαμιανέ.εσένα θα σου πασάρουμε την Λουκά να κάνεις την δουλειά σου...

Reaction score
2
Όσοι-ες έχουν αμφιβολίες για την εν λόγω κοπελιά:

να κατεβάσουν αυτό εδώ το set με καλές φωτογραφίες που έπεσαν στην αντίληψη μου:

Code:
http://rapidshare.com/files/204795845/Megan.zip

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
109.856
Απάντηση: Re: Απάντηση: Για τα αρσενικά του site

Ok Δαμιανέ.εσένα θα σου πασάρουμε την Λουκά να κάνεις την δουλειά σου...
:135::135::135:

Agg

Reaction score
0

Αμαν πια εσεις οι γυναικες με τις κακιες σας.Το βλεπω με την γυναικα μου αλλα και στην δουλεια σε αλλες γυναικες: μην δειτε καποια ωραια γυναικα αρχιζουν τα σχολια:Nαι σιγα το μπαζο.
Μμμμμ ψευτικα ειναι (αντε δεν το καταλαβα).:126:
Ελα μωρε εγω ειμαι καλητερη (ναι καλα......).
Ναι αλλα αυτη δεν ξερη να μαγειρευει (λες και μας ενδιαφερει).:143:
Και πολλα αλλα τετοια.:136:

Reaction score
7
Χαχαχαχαχα...Βλέπω ρε γμτ πάντως τί ατάλαντους φωτογράφους έχουμε.Βλέπεις το GQ και το Maxim του εξωτερικού τί εξώφυλλα έχουν, και εμείς πρέπει να την βολεύουμε με εγχώριο οφθαλμόλουτρο. Δεν είναι κακό αλλά δεν είναι επιπέδου Champions League...

Reaction score
8
Παιδια, μην κανετε ετσι για το κοριτσι διοτι ετυχε, πριν μερικα χρονια, να εχουμε σχεση. Ε, ενταξει, δεν ελεγε και πολλα γιαυτο πηρε ποδι...:142::142::142:

Reaction score
7

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.763
Members
38.608
Νεότερο μέλος
satmen