Γινε και εσυ Ραδιοφωνικος Παραγωγος

Knight

Mr. Wolf
Reaction score
2.912
Εχω ξεσκιστει στο ISS απο τις οχτω με τους μικρους,και ειπα να μπω μια γρηγορη για να βρω καμμια ταινια να δουμε αποψε,αλλα εσεις ησυχια δεν εχετε....
Ο cosmarpan μοιρασε αφιερωσεις για πολλα γουστα,η Χριστιανα μ'ελιωσε στα γελια,ο Σταθης επανηλθε δυναμικα μετα απο καλοκαιρινη κραιπαλη και μου ειχε την ταινια που εψαχνα στο πιατο,ο dark ξυπνησε ομορφες αναμνησεις με Melody και ο sk4t4 εμεινε μισοξυρισμενος σα να ειμαστε σε ταινια Κουστουριτσα :roflmao::laugh::lol:
Α!Ξεχασα να πω οτι ειχα και τρυφερο pm απο αφεντικο ΜΙΧΑ οπου υπηρξε και η αναλογη ανταλλαγη φιλοφρονησεων.Εχουμε και τα τυχερα μας,πώς να το κανουμε δηλαδη...
Παλι με φτιαξατε ρε ατιμα :hi: :drinks: :)
Παω να συνεχισω για λιγο ακομη το ISS γιατι αν περιμενουν κι'αλλο θα με κατασπαραξουν οι μικροι :lolsign:

S

sk4t4

Guest
Sk@t@ καλά να περάσεις μάγκα, ξεσκίσε τα όλα, η ζωή ειναι μικρή κι ωραία. Πιες και για πάρτυ μας κανα τσιπουράκι, κι ότι περισσέψει ρίξτε στα κοψίματα πο το ξύρισμα, γ@μ@ει :lolsign::lol: προσοχή με το οξυγονο εκεί πάνω στα βουνά, έχω ακούσει ότι έχει πολυ :lolsign::roflmao::lol::D
:drinks:
Πιστευω οτι η ζωη δεν τελειωνει ποτε ,οποτε ειμαι ακομα στην αρχη.Παντως ισα ισα που το πολυ οξυγονο θα καθαρισει καλυτερα τα Αθηναικα καταλοιπα ολου του χρονου.Δε μου λες επ ευκαιρια εισαι σιγουρος οτι ποτΙζεις τα φυτα σου μονο με νερο γιατι αποκλειεται να καταφερνεις να πινεις ολες αυτες τις μπυρες!

cosmarpan

Underground
Reaction score
7.488
Πιστευω οτι η ζωη δεν τελειωνει ποτε ,οποτε ειμαι ακομα στην αρχη.Παντως ισα ισα που το πολυ οξυγονο θα καθαρισει καλυτερα τα Αθηναικα καταλοιπα ολου του χρονου.Δε μου λες επ ευκαιρια εισαι σιγουρος οτι ποτΙζεις τα φυτα σου μονο με νερο γιατι αποκλειεται να καταφερνεις να πινεις ολες αυτες τις μπυρες!
Τα ποτίζω με ότι μου ζητάνε :p:drinks:

Knight

Mr. Wolf
Reaction score
2.912
Χριστιανα δεν μπορω να σταματησω να γελαω :roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao:

Φωναξα και τους μικρους να δουν το ποστ και κυλιομαστε και οι τρεις στο πατωμα!!!!

Christiana

Muzik
Reaction score
10.300
Χριστιανα δεν μπορω να σταματησω να γελαω :roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao:

Φωναξα και τους μικρους να δουν το ποστ και κυλιομαστε και οι τρεις στο πατωμα!!!!
:roflmao: :roflmao: :roflmao:

...να μάθετε και εσείς που γελάτε μαζί μου :)

Το επόμενο αφιερωμένο στον Knight και στους υιους.

Freddie Aguilar - Child

cosmarpan

Underground
Reaction score
7.488
Alice Cooper - Halo Of Flies from LP "Killer" (1971) Warner Bros. Records

Ίσως το καλύτερο κοματι που έχει γράψει ο Alice Cooper, ενα εφιαλτικό ταξίδι στον έρωτα.

Reaction score
4.195
The Waterboys - Spirit

Man gets tired
Spirit don't
Man surrenders
Spirit won't
Man crawls
Spirit flies
Spirit lives when man dies

Man seems
Spirit is