Γινε και εσυ Ραδιοφωνικος Παραγωγος

cosmarpan

Underground
Reaction score
7.488
The Mighty Wah! - Come Back (The Story Of The Reds) from LP "A Word To The Wise Guy" (1984) Beggars Banquet Records

Pete Wyllie, υπεύθυνος για τουλάχιστον 2 αριστουργήματα, ένα ως Wah! το "Nah=Poo - The Art Of Bluff" του 1981 και αυτό εδώ ως The Mighty Wah!.

cosmarpan

Underground
Reaction score
7.488
Tears For Fears - Pale Shelter from LP "The Hurting" (1983) Mercury Records

Από το αριστουργηματικο "The Hurting", ένα από τα καλυτερα ποπ albums ολων των εποχων.

How can I be sure ?
When your intrusion is my illusion
How can I be sure
When all the time you changed my mind
I asked for more and more
How can I be sure
When you don't give me love
You gave me Pale shelter
You don't give me love
You give me cold hands
And I can't operate on this failure
When all I want to be is
Completely in command
How can I be sure
For all you say you keep me waiting
How can I be sure
When all you do is see me through
I asked for more and more
How can I be sure
I've been here before
There is no why, no need to try
I thought you had it all
I'm calling you, I'm calling you
I ask for more and more
How can I be sure

cosmarpan

Underground
Reaction score
7.488
Romeo Void - Myself To Myself from LP "It's A Condition" (1981) 415 Records

Εξαιρετικα εκλεκτικο group από την Καλιφορνια με την τρομερη φιγουρα και φωνη της Debore Lyall, σχεδόν 200 libres. :angel:

cosmarpan

Underground
Reaction score
7.488
Romeo Void - White Sweater from LP "It's A Condition" (1981) 415 Records

Το καταπληκτικο "White Sweater" κοματι κολημα χρονων από τον ιδιο δισκο.

Κι ένα πολύ καλο επισης από τον δευτερο τους δισκο, ισι-ισα για να δειτε τις 200 libres της Debora και την φοβερη φυσιγνωμια της. Δεν υπαρχουν πολλες frontwomen τετοιου βεληνεκούς και με τετοια φωνη πλεον.

cosmarpan

Underground
Reaction score
7.488
Ελα Σταθη που εισαι, ειδα τα λαικ σου και ξυπνησα. Καποια στιγμη από την ησυχια, νομιζα ότι ειχε γινει πυρηνικη καταστροφή, ειχαν πεθανει ολοι, εγω ημουν κατσαριδα τις σκαπουλαρα και εκανα βολτες στο φορουμ βαζοντας την αγαπημενη μου μουσικη. :rofl::lolsign:

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.424
Ελα Σταθη που εισαι, ειδα τα λαικ σου και ξυπνησα. Καποια στιγμη από την ησυχια, νομιζα ότι ειχε γινει πυρηνικη καταστροφή, ειχαν πεθανει ολοι, εγω ημουν κατσαριδα τις σκαπουλαρα και εκανα βολτες στο φορουμ βαζοντας την αγαπημενη μου μουσικη. :rofl::lolsign:
Πω πω τι κομμάτια απίστευτα μου θυμίζεις απο 80s και οχι μόνο,και άλλα βέβαια που δεν τα είχα ακούσει δεν τα ήξερα.
Έχω στην δουλειά το smartphone για να ακούω και σερφάρω και απο το tablet.
:lolsign:
Πόσες είπαμε; καμία και σήμερα:party:
Συνέχισε Κώστα εγώ θα βάζω μόνο λάικ σήμερα .:drinks::drinks:

cosmarpan

Underground
Reaction score
7.488
Πω πω τι κομμάτια απίστευτα μου θυμίζεις απο 80s και οχι μόνο,και άλλα βέβαια που δεν τα είχα ακούσει δεν τα ήξερα.
Έχω στην δουλειά το smartphone για να ακούω και σερφάρω και απο το tablet.
:lolsign:
Πόσες είπαμε; καμία και σήμερα:party:
Συνέχισε Κώστα εγώ θα βάζω μόνο λάικ σήμερα .:drinks::drinks:
Τι 80's ρε? Ποσο ΧΡΟΝΩ εισαι? Από που τα ξερεις? Εγω τα εχω από κασσετες από τον πατερα μου. :rofl::D:lolsign:

cosmarpan

Underground
Reaction score
7.488
The Gist - Love At First Sight 7" single (1982) Rough Trade Records

Τ'αδελφια Moxham, ως The Gist, σε ενα απο τα αγαπημενα μου τραγούδια ολων των εποχων, ναι απο αυτα που θα έπαιρνα σε ερημικό νησί, θεϊκή ποπ για φουλ ερωτευμένους. Αριστουργηματικο και το μοναδικο τους album "Embrace The Herd" του 1982. Το γυρνάω το πανηγύρι σε λιγο.:lolsign:

cosmarpan

Underground
Reaction score
7.488
The Deep Freeze Mice from LP "Teenage Head In My Refrigerator" (1981) Mole Embalming Records

My Geraniums are Bulletproof:headbang:

Path To You :headbang:

Peter Smith Is A Banana :headbang:

Δυστυχώς δεν υπαρχουν λογια να εξηγήσουν το φαινόμενο Τα Ποντίκια Βαθεας Καταψυξεως, ενα ποπ group με όλη την έννοια του όρου, τοςο αυτοσαρκαστικο, τοςο παρανοϊκό, τοςο επιτηδευμένα ερασιτεχνικό, που τελικα καταντάει ενα κακόγουστο αστείο. Η μήπως δεν ειναι? Ξερετε τα φαινόμενα απατούν.

cosmarpan

Underground
Reaction score
7.488
GONG - INNER TEMPLE (1973)

...καλες διακοπες cosm (part 2). :)

Έχω ξεκινήσει εδώ και κανα μισάωρο, όλα καλά. Ξέχασα να παρω το αυτοκίνητο ΜΙΧΑ, όποτε σε βλέπω ταξιτζή μας. :lolsign: Άντε καλημέρα.πινω decaf με λίγη μαύρη ζάχαρη τώρα κατάστρωμα, πριν αποσυρθώ για καμπίνα, Spotify κτλ.:p Thanks για τις ευχές και τις αφιερώσεις, αγαπημένα και τα δυο.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.185
Members
38.426
Νεότερο μέλος
ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΟΞΑΣ