Γινε και εσυ Ραδιοφωνικος Παραγωγος

Reaction score
6.582
Kansas...

Κόλλημα που έφαγα με τους Kansas σήμερα.
Μετα και την αναρτηση τραγουδιων των KANSAS στα στου σταθμου, (και μαλιστα 2 τραγουδιων) η φιλη Χριστιανα ανακηρυσσεται μετα βαιων και κλαδων, GOLDEN GIRL του σταθμου.

Εκ της διευθυνσεως.

Christiana

Muzik
Reaction score
10.300
Μετα και την αναρτηση τραγουδιων των KANSAS στα στου σταθμου, (και μαλιστα 2 τραγουδιων) η φιλη Χριστιανα ανακηρυσσεται μετα βαιων και κλαδων, GOLDEN GIRL του σταθμου.

Εκ της διευθυνσεως.
Eυχαριστώ τη μαμά μου,τον μπαμπά μου,όσους στάθηκαν
δίπλα μου,φίλους,συμπαραγωγούς και φυσικά το αφεντικό μου,
που επιτέλους αναγνώρισε την αξία μου.

...να το χαρώ όσο προλαβαίνω,γιατί δεν αργεί να το πάρει πίσω.

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.425

Εκ της διευθυνσεως.
Eύγε monsignor George καιρός ήταν ..δλδ και πολύ άργησες..:D
Το επόμενο κομμάτι στο ραδιόφωνο παίζει για σένα.
Για τον φίλο Γιώργο λοιπόν αφιερωμένο.

Al Stewart - Song On The Radio (1978)

cosmarpan

Underground
Reaction score
7.488

Ομορφα, παλι στην απ'εξω ο Cosmarpan, και μαλιστα ο μοναδικος που δηλωσε κι ενδιαφερον για να προαχθει σε golden boy. :mad:

Reaction score
6.582

Ομορφα, παλι στην απ'εξω ο Cosmarpan, και μαλιστα ο μοναδικος που δηλωσε κι ενδιαφερον για να προαχθει σε golden boy. :mad:
Απο σημερα και ο φιλος cosmarpan θα ειναι Golden Boy.
Με τετοιους ραδιοφωνικους παραγωγους (Χριστιανα, Σταθης, cosmarpan, castra, ika), ειμαι σιγουρος οτι θα τους φαμε ολους.
Το επομενο τραγουδι για ολους αυτους.

KRAFTWERK - RADIOACTIVITY (1975)

cosmarpan

Underground
Reaction score
7.488
Απο σημερα και ο φιλος cosmarpan θα ειναι Golden Boy.
Με τετοιους ραδιοφωνικους παραγωγους (Χριστιανα, Σταθης, cosmarpan, castra, ika), ειμαι σιγουρος οτι θα τους φαμε ολους.
Το επομενο τραγουδι για ολους αυτους.

KRAFTWERK - RADIOACTIVITY (1975)

Ελπιζω να γνωρίζεις αφεντικο τι σημαινει golden boy και να μην μοιραζεις μονο τιτλους. Για να το πω και λιανα, κανα μαιντανο θα κουνησεις? :lolsign:

Reaction score
6.582
Ελπιζω να γνωρίζεις αφεντικο τι σημαινει golden boy και να μην μοιραζεις μονο τιτλους. Για να το πω και λιανα, κανα μαιντανο θα κουνησεις? :lolsign:
Αφου δε γουσταρει τους Kansas o φιλος cosmarpan θα ειναι ο εναλλακτικος του σταθμου. Θα εχει την ευκαιρια να παιζει οτι θελει.
Αλλα απο πληρωμη φιλε cosmarpan μην περιμενεις.
Δε βγαινω πως το λενε.
Δε βλεπεις? Selfie ειναι το ραδιοφωνο.
Μονοι μας τα λεμε μονοι μας τα ακουμε.

cosmarpan

Underground
Reaction score
7.488
Αφου δε γουσταρει τους Kansas o φιλος cosmarpan θα ειναι ο εναλλακτικος του σταθμου. Θα εχει την ευκαιρια να παιζει οτι θελει.
Αλλα απο πληρωμη φιλε cosmarpan μην περιμενεις.
Δε βγαινω πως το λενε.
Δε βλεπεις? Selfie ειναι το ραδιοφωνο.
Μονοι μας τα λεμε μονοι μας τα ακουμε.
Οκ αφεντικο, αφου δεν θα εχει οικονομικο αντικτυπο, κατσε να δεις τι εχει να γινει. Οργια θα κανω, από αρλουμπα σε αρλουμπα θα χαλασω όλα τα ραδιοφωνα των ακροατων, θα κλεισουν από μονα τους αηδιασμενα από αυτά που λαμβανουν.ως σημα. :lolsign:

cosmarpan

Underground
Reaction score
7.488
Swans - No Words No thoughts h akoma kalytera no money no honey :lolsign:

Περιττο να πω ότι στην τελευταια συναυλια τους στην Αθηνα πηγα με πανες, οκ? :roflmao::D:headbang:

cosmarpan

Underground
Reaction score
7.488

Περιττο να πω ότι στην τελευταια συναυλια τους στην Αθηνα πηγα με πανες, οκ? :roflmao::D:headbang:
Α, μην τυχον και δεν το δειτε ΟΛΟ, εσεις θα χασετε. ;) οσο για τους καθαρους "ακροατες", θα χασετε μερος της μαγειας λογω μη αναπαραγωγης συχνοτήτων περαν του ακουστου του δεκτη σας.

Reaction score
6.582
Ω γουστάρωω, αυτά είναι..ωραίος ο Cosmarpan και οι μουσικές επιλογές του.;)

Οκ παιδες.
Παιξτε οτι γουσταρετε και αμα δω οτι δε τραβαει θα το γυρισω το μαγαζι σε ρωσιδαδικο.

Last edited:

cosmarpan

Underground
Reaction score
7.488
Οκ παιδες.
Παιξτε οτι γουσταρετε και αμα δω οτι δε τραβαει θα το γυρισω το μαγαζι σε ρωσιδαδικο.
Ρε συ αφεντικο γιατι μου βαζεις τετοια διλληματα, δεν μπορουν να γινουν και τα δυο? Να γινει το μαγαζι ρωσιδαδικο και να παιζω ότι θελω ταυτόχρονα? :lolsign: Δηλαδη γιατι το ένα πρεπει να αναιρει το άλλο δεν το καταλαβαινω...:D

Reaction score
6.582
Ρε συ αφεντικο γιατι μου βαζεις τετοια διλληματα, δεν μπορουν να γινουν και τα δυο? Να γινει το μαγαζι ρωσιδαδικο και να παιζω ότι θελω ταυτόχρονα? :lolsign: Δηλαδη γιατι το ένα πρεπει να αναιρει το άλλο δεν το καταλαβαινω...:D
Да Da φιλε cosmarpan, γινεται και αυτο που λες.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.968
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas