Christiana
Muzik
- Reaction score
- 10.300
Η "γνωστη" Christiana.
Παντα λυνει τις διαφορες της με διαλογο και επιχειρηματα.

Η "γνωστη" Christiana.
Παντα λυνει τις διαφορες της με διαλογο και επιχειρηματα.
Αφεντικό σε ευχαριστώ για την πρόταση αλλά προς το παρον εχω άλλη αποστολη εδω και ενα χρονο μελεταω για τα ρεμπετικα.Φιλε aprasas wellcome.
Απο αυριο μπορεις να πεις bye bye στο ταμειο ανεργιας.
Ελα να αραιωνουν οι παλιοι σιγα σιγα.
Το τυρί το είδες προσοχή μέλος aprasas να δεις και την φάκα. Μιλάμε δεν πληρώνει μια, ειναι κακότροπος, προσπαθεί να επιβάλει τις γραμμές του, ξεχνάς ωράρια, απαιτεί να είμαστε εδώ πρωί-βράδυ κι ο κατάλογος ατελείωτος, εργασιακός μεσαίωνας, άθλιες συνθήκες. Να σκεφτείς τωρα που σου μιλάω με αναγκάζει να κάνω υπερωρίες, χωρίς σάλιο εννοείται, κάθομαι ο φουκαράς ξάπλα, με το δικό μου ipad, δεν μας δίνει ούτε εξοπλισμό χρησιμοποιουμε τον δικό μας, και πίνω ουίσκι για να την βγάλω καθαρή.Φιλε aprasas wellcome.
Απο αυριο μπορεις να πεις bye bye στο ταμειο ανεργιας.
Ελα να αραιωνουν οι παλιοι σιγα σιγα.
Μην ακους φιλε aprasas, τον cosmarpan. Aυτος ειναι απο τους εγκαθετους. Ασε που μπηκε και με μεσον. Ουτε ΑΣΕΠ ουτε τιποτα.Το τυρί το είδες προσοχή μέλος aprasas να δεις και την φάκα. Μιλάμε δεν πληρώνει μια, ειναι κακότροπος, προσπαθεί να επιβάλει τις γραμμές του, ξεχνάς ωράρια, απαιτεί να είμαστε εδώ πρωί-βράδυ κι ο κατάλογος ατελείωτος, εργασιακός μεσαίωνας, άθλιες συνθήκες. Να σκεφτείς τωρα που σου μιλάω με αναγκάζει να κάνω υπερωρίες, χωρίς σάλιο εννοείται, κάθομαι ο φουκαράς ξάπλα, με το δικό μου ipad, δεν μας δίνει ούτε εξοπλισμό χρησιμοποιουμε τον δικό μας, και πίνω ουίσκι για να την βγάλω καθαρή.Τοςο χάλια. Η επιλογή δικη σου
![]()
Γιαυτο και 'γω απεφυγα διακριτικα την προταση!Το τυρί το είδες προσοχή μέλος aprasas να δεις και την φάκα. Μιλάμε δεν πληρώνει μια, ειναι κακότροπος, προσπαθεί να επιβάλει τις γραμμές του, ξεχνάς ωράρια, απαιτεί να είμαστε εδώ πρωί-βράδυ κι ο κατάλογος ατελείωτος, εργασιακός μεσαίωνας, άθλιες συνθήκες. Να σκεφτείς τωρα που σου μιλάω με αναγκάζει να κάνω υπερωρίες, χωρίς σάλιο εννοείται, κάθομαι ο φουκαράς ξάπλα, με το δικό μου ipad, δεν μας δίνει ούτε εξοπλισμό χρησιμοποιουμε τον δικό μας, και πίνω ουίσκι για να την βγάλω καθαρή.Τοςο χάλια. Η επιλογή δικη σου
![]()
Άκουσα απο τον Νικόλα αυτό στο τι ακούτε και θυμήθηκα τοEl Da Sensei & Dj Kaos: Keep it live
Πού το θυμήθηκες αυτό το ξεφτίλισμα του Psycho killer;Psycho - Psycho Killer απο το LP "Montage Fatal" (1982)
Πάρε κι απο μένα ενα Καρβέλα ξενερουα-total-Φαγε-TOTO να στανιάρεις πρώην αφεντικό.Εμ τα θέλει ο κ@λος σου.