Γινε και εσυ Ραδιοφωνικος Παραγωγος

Reaction score
2.420
Φιλε aprasas wellcome.
Απο αυριο μπορεις να πεις bye bye στο ταμειο ανεργιας.
Ελα να αραιωνουν οι παλιοι σιγα σιγα.
Αφεντικό σε ευχαριστώ για την πρόταση αλλά προς το παρον εχω άλλη αποστολη εδω και ενα χρονο μελεταω για τα ρεμπετικα.

cosmarpan

Underground
Reaction score
7.488
Φιλε aprasas wellcome.
Απο αυριο μπορεις να πεις bye bye στο ταμειο ανεργιας.
Ελα να αραιωνουν οι παλιοι σιγα σιγα.
Το τυρί το είδες προσοχή μέλος aprasas να δεις και την φάκα. Μιλάμε δεν πληρώνει μια, ειναι κακότροπος, προσπαθεί να επιβάλει τις γραμμές του, ξεχνάς ωράρια, απαιτεί να είμαστε εδώ πρωί-βράδυ κι ο κατάλογος ατελείωτος, εργασιακός μεσαίωνας, άθλιες συνθήκες. Να σκεφτείς τωρα που σου μιλάω με αναγκάζει να κάνω υπερωρίες, χωρίς σάλιο εννοείται, κάθομαι ο φουκαράς ξάπλα, με το δικό μου ipad, δεν μας δίνει ούτε εξοπλισμό χρησιμοποιουμε τον δικό μας, και πίνω ουίσκι για να την βγάλω καθαρή. :lolsign: Τοςο χάλια. Η επιλογή δικη σου :roflmao:

Reaction score
6.582
Το τυρί το είδες προσοχή μέλος aprasas να δεις και την φάκα. Μιλάμε δεν πληρώνει μια, ειναι κακότροπος, προσπαθεί να επιβάλει τις γραμμές του, ξεχνάς ωράρια, απαιτεί να είμαστε εδώ πρωί-βράδυ κι ο κατάλογος ατελείωτος, εργασιακός μεσαίωνας, άθλιες συνθήκες. Να σκεφτείς τωρα που σου μιλάω με αναγκάζει να κάνω υπερωρίες, χωρίς σάλιο εννοείται, κάθομαι ο φουκαράς ξάπλα, με το δικό μου ipad, δεν μας δίνει ούτε εξοπλισμό χρησιμοποιουμε τον δικό μας, και πίνω ουίσκι για να την βγάλω καθαρή. :lolsign: Τοςο χάλια. Η επιλογή δικη σου :roflmao:
Μην ακους φιλε aprasas, τον cosmarpan. Aυτος ειναι απο τους εγκαθετους. Ασε που μπηκε και με μεσον. Ουτε ΑΣΕΠ ουτε τιποτα.
Το ωραριο ειναι το κλασσικο Ελληνικο 9-5 για ολους.
Ξεκινας 9 το πρωι της Δευτερας και σχολας στις 5 το απογευμα της Παρασκευης.
Και ετσι εχεις ολο το Σαβ/κυριακο δικο σου.

cosmarpan

Underground
Reaction score
7.488
Motorpsycho - Upstairs-Downstairs απο το LP "Let them eat cake" (1999)

Αλλο ενα παντελώς παραπλανητικό κομματι απο τους υπερλατρεμενους μου Motorpsycho. Εκεί κάπου γύρω στα τέλη της δεκαετιας του 90 ηταν το καλυτερο group της Ευρώπης, προσωπική άποψη. Απ' την συναυλία τους στο ΑΝ με μάζευαν σηκωτό. :lolsign:

Reaction score
2.420
Γιαυτο και 'γω απεφυγα διακριτικα την προταση! :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

cosmarpan

Underground
Reaction score
7.488
Ασε που μπηκε και με μεσον. Ουτε ΑΣΕΠ ουτε τιποτα.

Τι μέσον και ΑΣΕΠ ρε, πέρασα με άριστα τις εξετάσεις, και μάλιστα ήμουν και ο μοναδικός που απάντησε στις παρακάτω ερωτήσεις.

Ποιο συγκρότημα είχε 1468 μελη?
Σωστή απάντηση: Το συγκρότημα προσφυγικων πολυκατοικιών της Νέας Φιλαδέλφειας

Ποιος γνωστός μουσικός εχει πάθος με τα αρτοποιήματα?
Σωστή απάντηση: Ο Νικος Καρβελλας, εξ'ου και το αλλαγμένο επώνυμο του.
Άντε που θα μας την πεις κι ολας, με άριστα ρε, με άριστα. :lolsign::roflmao:

Reaction score
4.188
Psycho - Psycho Killer απο το LP "Montage Fatal" (1982)

Πού το θυμήθηκες αυτό το ξεφτίλισμα του Psycho killer;
Τους διαφήμιζαν αυτούς (με το ζόρι) στα εσώφυλλα των δίσκων. Γιά καμμιά αρπαχτή πήγαιναν.
Νομίζω είναι και στο εσώφυλλο του βινυλίου μου του Talking Heads '77.
Αυτοί ούτε να κουβαλάνε τους καφέδες στους Talking Heads δεν ήταν. Οχι και διασκευή.

• Like
Reactions: ika

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.959
Members
38.524
Νεότερο μέλος
Klipschlascala_pro1988