Γινε και εσυ Ραδιοφωνικος Παραγωγος

Reaction score
6.582
16 Horsepower - Black Soul Choir from LP "Sackloth 'N' Ashes" (1995) A&M Records

Και για όσους δεν γνωρίζουν καλο θα ηταν να μάθουν. Αρρωστημένη country, Ιστορίες γεμάτες λύπη, πίκρα, αδιέξοδα, δολ
Φοβερο group οι 16 Horsepower.
Tετοια να βαζεις cosmarpan, και δε με νοιαζει να παω και αυριο στο μαστορα να μου φτιαξει το likeκοκουμπο.

16 HORSEPOWER - AMERICAN WHEEZE

cosmarpan

Underground
Reaction score
7.488
Mmoss - Spoiled Sun from LP "Only Children" (2012) Trouble In Mind Records

Αυτα ειναι. Μένουμε Αμερική με Mmoss, ενα απο τα καλύτερα και πιο πιστα στην παράδοση των "μικρών" groups της δεκαετιας του 60. Δεν κρύβουν την αγάπη τους για west coast, για Boston sound, για ψυχεδελεια, για sunny pop, ολα τα εχει ο μπαξές. Παιδιά μην πολυλογούμε ειναι τέλειοι, και οι 2 τους δισκοι μικρά αριςτουργηματα, θα τα ζητάτε μετα απο χρονια αλλα θα ειναι αργά.

cosmarpan

Underground
Reaction score
7.488
Φοβερο group οι 16 Horsepower.
Tετοια να βαζεις cosmarpan, και δε με νοιαζει να παω και αυριο στο μαστορα να μου φτιαξει το likeκοκουμπο.

16 HORSEPOWER - AMERICAN WHEEZE

Ε ναι, αρρώστια εχω με τον Eugene, πριν 3 μήνες στην συναυλία Woven Hand τον φίλησα και με κοίταζε καλα καλα :lolsign: έλα φτιαχτο αυτο το κωλοτουμπο, που θα μου πας δεν θα μου ξεφύγεις θα σε κανω εγω να το πατήσεις λεμε...:D

cosmarpan

Underground
Reaction score
7.488
Gotan Project - Chunga's Revenge from LP "La Revancha Del Tango" (2000) Ya Basta Records

Ειχα πάθει σοκ πριν 15 χρονια, μην πιστεύοντας πως ειναι δυνατό 3 Γάλλοι με όχημα το ταγκό να μας ταξιδέψουν σε τοςο απόκρυφα σημεία το μυαλού μας που ουτε οι ίδιοι τα ξέραμε. Μετα τα εκαναν μάλλον μαντάρα, αλλα τι να κάνουμε τουλαχιςτον μας αφηςαν αυτο το απίθανα απολαυςτικο πρώτο τους album. Απίστευτη διασκευή στο "Chunga's Revenge" του Zappa. Μάλλον θα ταίριαζε καλύτερα στον Night Music, αλλα δεν πειράζει.

cosmarpan

Underground
Reaction score
7.488
Messenger - Dear Departure from LP "Illusory Blues" (2014) Svart Records

Περνάμε τον Ατλαντικο και πάμε πίσω στο νησί, αλλάζοντας τελείως διάθεση. Messenger, μυστήριο τραινο, ενα τρίο με τελείως διαφορετικό background, με μελη που εχουν παίξει απο prog groups μεχρι black metal. Το μοναδικο τους album μεχρι στιγμής, ειναι concept για τον κύκλο της φύσης, ενα υπνωτικό heavy folk θα έλεγα με τάσεις πειραματισμού αλλα και πολυ σύγχρονο ήχο. Δεν ειναι εκει που θέλω ακομα, αλλα ειναι ικανοί για πολυ μεγάλα πραγματα, μπορει να τρίβουμε τα μάτια μας σε κανα δυο χρονια.

cosmarpan

Underground
Reaction score
7.488
Voice Of The Seven Woods - The Fire In My Head from LP "Voice Of The Seven Woods" (2007) Twisted Nerve Records

Ακομα και ο πιο αισιόδοξος οπαδός της ροκ δεν θα μπορούσε να φανταστεί τέτοιον πλούτο, τέτοια διεισδικοτητα, τέτοιο εύρος σε μουσικές πηγές, τέτοια μανία και πάθος. Ενα ανυπέρβλητο αριστούργημα απο ενα group όνειρο, που δυστυχώς δεν έβγαλε τιποτα αλλο μετέπειτα εκτός απο κατι EP's και εφταιντσα.
ΜΙΧΑ για πάρτυ σου, ξερω οτι θα σου αρέσει, ελπίζω να σου φτιάξει κι αυτο το κωλοκουμπο και να πατηθεί. :D

Christiana

Muzik
Reaction score
10.300
Dark Nightmare - Defenders Of The Borderland (2004)

Αυτό το Defenders πιο πάνω κάτι μου θύμισε!
Υπερκομματάρα Στάθη μου!Τρομερή μπάντα!
Η συναυλία τους θα μου μείνει αξέχαστη!

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.429
Dark Nightmare -Voyage (2012)

Οχι δεν το έχουμε βάλει,αυτό έχουμε μόνο
και το ακούω παντα στα καπάκια.
Για σένα Χριστιάνα μου!

Christiana

Muzik
Reaction score
10.300
Tρέχω να το βάλω τότε,μη με προλάβει ο ψοσμαρπαν ή ο μίχας.
Τόσο πρέπει να ενθουσιάστηκαν με τους Dark Nightmare.

cosmarpan

Underground
Reaction score
7.488
Ε τα χουμε πει, ο cosmarpan δεν.... μ'αυτα. Πριν καμμια 10αρια χρονια που ημουν τζοβενο 17 χρόνων κατι θα γινοτανε ίσως, αλλα τωρα τραβήξαμε αλλα μονοπάτια...

Reaction score
6.582
Dark Nightmare -Voyage (2012)

Οχι δεν το έχουμε βάλει,αυτό έχουμε μόνο
και το ακούω παντα στα καπάκια.
Για σένα Χριστιάνα μου!
Πω πω μιλαμε...ανατριχιαξα.
Τα θελω ολα σε κασετα.
Να και η κασετα να μη χανουμε χρονο.

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.429
Στήν μάσησε πάλι;
Τον Mark Levinson με vintage κασσετόφωνα τον ακούς;:D
Έλα Boss οι μέταλ κασσέτες που είπαμε είναι έτοιμες
Δώρο απο μας ε,;)

Reaction score
6.582
Στήν μάσησε πάλι;
Δώρο απο μας ε,;)
Θενξ Σταθη.
Βαζω την κασετα απευθειας στον Mark Levinson να την παιξει, για να γλιτωνω προενισχυτες καλωδια και τετοια.
Ειχα σκοπο λοιπον να βαλω την κασετα να παιξει στον Mark Levinson, αλλα του εχει χαλασει το πορτακι και δεν την παιρνει.
Ασε που μου την μασησε.
Να την βαλω στον Krell λες?

Reaction score
6.582
Ε τα χουμε πει, ο cosmarpan δεν.... μ'αυτα. Πριν καμμια 10αρια χρονια που ημουν τζοβενο 17 χρόνων κατι θα γινοτανε ίσως, αλλα τωρα τραβήξαμε αλλα μονοπάτια...
Στήν μάσησε πάλι;
Δώρο απο μας ε,;)
Kαληνυτα παιζακια.(που θα ελεγε και ο cosmarpan).
Παω για νανα.

TIM BUCKLEY - GOODBYE AND HELLO (1967)

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.170
Members
38.540
Νεότερο μέλος
COSTOPOULOS NIKOLAS