Γινε και εσυ Ραδιοφωνικος Παραγωγος

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.429
Crystal Phoenix - 474 Anno Domini from LP "Crystal Phoenix" (1993) Black Widow Records

Κι ενα εφιαλτικό νανουρισματακι για τον φίλο Στάθη που μου κρατάει εδω παρέα σημερα. Κακηνυχτα :lol: , είθε τα δαιμόνια να εισχωρήσουν στα ονειρα μας και να μην βαρεθούμε στον ύπνο. :lolsign:
Χα χα Θεος Τι κομματαρες εβαλες Thnx.

Christiana

Muzik
Reaction score
10.300
Wigwam - Lost Without A Trace from LP "Fairyport" (1971) Love Records

https://myspace.com/wigwamfinland/music/song/lost-without-a-trace-16402806-16203991

Για την φίλη Ψηριστιανα που είμαι σίγουρος οτι θα ξετρελαθεί.
Ω,μερσί!
Πράγματι μου άρεσε πολύ.Το άκουσα καμποσες φορές.Θενξ ψοσμαρπαν!

Κακηνυχτα :lol: , είθε τα δαιμόνια να εισχωρήσουν στα ονειρα μας και να μην βαρεθούμε στον ύπνο. :lolsign:
χαχα ...ωχ τα νεφρά μου :roflmao: ...καλό!

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Xθες το βράδυ ήμουν με τους μισούς Sound Explosion και τους μισούς Yesterdays Thoughts.

Από ενα τραγουδάκι για κάθε γκρουπάρα!

Yesterday's Thoughts - What Can I Do

THE SOUND EXPLOSION-watch yourself.wmv

Reaction score
6.582
Xθες το βράδυ ήμουν με τους μισούς Sound Explosion και τους μισούς Yesterdays Thoughts.

Από ενα τραγουδάκι για κάθε γκρουπάρα!

Yesterday's Thoughts - What Can I Do

THE SOUND EXPLOSION-watch yourself.wmv

Ω! Ωραια βραδια θα ηταν Nick.
Ωραια groups.

YESTERDAY'S THOUGHTS - WASTING MY TIME

cosmarpan

Underground
Reaction score
7.488
Head South By Weaving & Alison O' Donell - Fleeing Limbus from LP "The Execution Of Frederick Baker" (2012) Ritual Echo Records

Αμάν, αμάν, η Alison O'Donell των Mellow Candle ξαναχτυπά με την φωνή χαμαιλέοντα, φρέσκια, σύγχρονη και με μια νέα γκρουπαρα, οι μάγισσες του δάσους ειναι ζωντανές, τα πνεύματα μας παρακολουθούν, οι καλικάντζαροι μας κυνηγούν, τα δαιμόνια μπήκαν στα σπίτια μας. Η φολκ ποτέ δεν ήταν πιο ζωντανή και δυνατή απ'οτι σήμερα.

cosmarpan

Underground
Reaction score
7.488
Feeding People - Island Universe from LP "Island Universe" (2013) Innovative Leisure Records

Τι ειν'τουτο? Οι Black Sabbath συναντούν τους Jefferson Airplane και παίζουν ευαίσθητες ποπ καρδιοραγιςμενες μπαλάντες? Με μια θεϊκή φωνάρα και front woman, ειναι απο τα πιο απρόοπτα, συναρπαστικά και φρέσκα groups που υπάρχουν σήμερα. Η εκπλήξεις παραμονεύουν σε κάθε στροφή και γωνία, αυτή η μπάντα δεν φαίνεται να ειναι ικανοποιημένη με τίποτα άλλο εκτός απο το απόλυτο, κι αν συνεχίσουν έτσι σίγουρα θα το καταφέρουν.

Last edited:

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.153
Members
38.538
Νεότερο μέλος
Evasound