Christiana
Muzik
- Reaction score
- 10.300
ΧριστιάναΓια τη Χριστινα
Crvena Jabuka - Bacila je sve niz reku

(...πλάκα θα έχει να μην ήταν για μένα η αφιέρωση)

Για τον Knight το επόμενο...
Μatia Bazar - Ti Sento
Ευχαριστούμε Knight!
ΧριστιάναΓια τη Χριστινα
Crvena Jabuka - Bacila je sve niz reku
Χριστιάνα![]()
Ρε συ knight, χιπχοπας μας βγηκες? Γιο μπραHouse of Pain - Jump Around
Βρουουουμμμμ.....που λεει κι'ο Cosmarpan
Thnx φίλε Knight για την αφιέρωση ,το επόμενο για σένα
Galliard - Children Of The Sun (1969)
Ευχαριστω πολυ Σταθη!Πανεμορφο!
Να ειμασταν πραγματι "παιδια του ηλιου" σε καμμια παραλια ολη η παρεα,να πιναμε τα εσπρεσακια μας και να το ακουγαμε...
Εμεις θα λεγαμε μπαρουφες,η Χριστιανα θα μας φροντιζε μουσικα και θα βαζαμε τον Μιχα να "τρωγεται" με τον Cosmarpan.
Τί αλλο να ζητησεις;
Ρε συ knight, χιπχοπας μας βγηκες? Γιο μπρα![]()
Να ειμασταν πραγματι "παιδια του ηλιου" σε καμμια παραλια ολη η παρεα,να πιναμε τα εσπρεσακια μας
Μπύρα για εμέναΤί αλλο να ζητησεις;
Ποτε δεν είναι αργα, μπορεις και να το ξανακανεις λαθος knight, ΧριστιναΕχεις δικιο...Συγγνωμη ρε Χριστιανα
Το ειδα αλλα ηταν πλεον αργα για να το διορθωσω
Προτιμω να είμαι το σωμα κάθε παρεας, η ψυχη δεν μου πλοαρεσει ...μαλλον θα σας βελπω από ψηλα?Εισαι ωραιος ρε μαν!Καθε φορα που σε διαβαζω σκαει το χειλακι μου!Εχεις χαρισμα!
Γεια σου ρε Cosmarpan
Εισαι η ψυχη καθε παρεας![]()
ΜπύρΕΣ για εμένα
ε ναι, με μια μενεις Χριστινα, με πολλες μπυρες μπορει να και σου δοθεί πισω το χαμενο Α, για κασταναδες μας περασες εδώ χαμω?Σωστά.Τι να μου κάνει η μια;
...και απο μενα για τον φιλο Κnight.Μιας και ειμαστε ραδιοφωνο,ενας μεσημεριανος μουσικος αχταρμας με αφιερωσεις...
Για τον ιδρυτη του νηματος και συνονοματο Μιχα
Δε πειραζει φιλε cosmarpan η ψυχη η ψυχη. Και απο ψηλα απο ψηλα.
Προτιμω να είμαι το σωμα κάθε παρεας, η ψυχη δεν μου πλοαρεσει ...μαλλον θα σας βελπω από ψηλα?![]()
![]()
X.................................................................................................................ωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω ΜΙΧΑ ερωτιαρη μου εσυ...και απο μενα για τον φιλο Κnight.
Wellcome για μια ακομα φορα φιλε Γιωργο, στο our "special needs" radio μας.
PINO D'ANGIO - SIGNORINA (1981)
Ερωτιαρης βεβαια.X.................................................................................................................ωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω ΜΙΧΑ ερωτιαρη μου εσυ![]()