Y
Most visitors online was 3241 , on 28 Sep 2025

Το 2015 κυκλοφόρησε 15 cd'sJohn Zorn - Sacrifist
και μέχρις στιγμης μεςα στο 2016, απ'οτι βλέπω, γιατί για να τ'ακουσεις ειναι αδύνατον, 5. Αντε να δουμε που θα σταματήσει το κοντέρ. Πραγματικά ειναι ο μόνος καλλιτέχνης που θα πούλαγα την ψυχή μου στο Κτήνος για να βλέπω στα κρυφά τι κάνει στην διάρκεια μιας ημέρας.

Στελνω αγωνιστικους χαιρετισμούς και συμπαρασταση από τα νοτια προαστιαΣύντροφοι, και συνρόφισσες, την ζέστη δεν την εμπορώ. Θα μετοικήσω βόρεια.
Θα αφήσω στο ποδάρι μου, τον Άρη, τον Βελουχιώτη, ξέρει αυτός.![]()
Фабрика – Катюша

Ακομα δεν εχω πολυ καταλάβει πως στο διάτανο έβγαλαν αυτο το αριστούργημα, που όσα χρωστάει στην κλασική μουσικη αλλα τοςα χρωστάει στο black metal, και ακομα πιο πολλα στην folk, και ακομα περισοτερα στο progressive και στην ψυχεδελεια και δεν ξερω γω που άλλου. Δεν ξερω πως το κατάφεραν αυτο το πραγμα, αλλα υποπτεύομαι ο Νικος ο Αλέφαντος ειχε δωσει την σωστή διάσταση του πράγματος, 11 εμεις, 11 αυτοί, μπείτε μεςα και γ@μηστε τους. Ετςι ακριβώς, σε πηδάνε, σε ενοχλούν και δεν μπορεις να ξεκολλήσεις.
(2009) Rune Grammofon Records
. Και φυσικα στην λατρεμένη Rune Grammofon. Μιλάμε για πολυ ψέκασμα εκει πανω στην Νορβηγία.