Γιορτη avsite.gr στο GONG!!!

exile

Videocameras
Reaction score
4.532
Hταν μια γλυκεια κι ευχαριστη βραδυα,τα μελη αρχισαν να πρεσερχονται μετα τις 23:30 προεξεχοντος του Ανδρεα μετα του Γενικου,ενω εγω με τον Sambalis και τον Δημητρη Χατζηκυπριωτη ειμασταν ηδη εκει.
Οσοι καταφεραν και ηρθαν πιστευω πως περασαν καλα-και ειδαν αρκετα αλλα οχι ολα-. :twisted: :twisted: :twisted:
Θελω να ευχαριστησω απαντες τους παρισταμενους για το ωραιο και φιλοξενο κλιμα.

Τα υπολοιπα μαλλον θα τα δειτε να περιγραφονται στον Κιτρινο Τυπο... :lol: :lol: :lol: :lol:
Eχει μαζεψει πααααααααααααρα πολυ υλικο ο Κρητικος..... :D :D :D :D

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Μολις γυρισα και δεν εχω την δυναμη να γραψω πολλα.
Θα πω ομως πως ηταν ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ!!!
Παρα πολυς κοσμος , πολυ κεφι , και οσοι δεν ηρθατε πραγματικα χασατε.
Εαν θελετε να μαθετε πως ο Mac επεσε στην πισινα , για τις επιδοσεις του Spylab στο τσιφτετελι , την επανεμφανιση του Videomix και πολλα πολλα αλλα και...καυτα δεν εχετε παρα να παρακολουθησετε αυτες τις σελιδες.

Η κορυφαια στιγμη για εμενα ηταν οταν ολοι υψωσαμε τα ποτηρια μας και ηπιαμε στο AVSite...

Να εισαστε καλα φιλοι μου διοτι μου δωσατε την ευκαιρια να σας γνωρισω ολους απο εδω μεσα.

Θα ακολουθησει συντομα πολυ φωτογραφικο αλλα και περιγραφικο υλικο και...φωτια στα μπατζακια μας :lol: :lol: :lol:

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ

απο-Συντονιστής
Reaction score
195
Η βραδια ηταν απιστευτη! Περασαμε φανταστικα!!! Θελω να ευχαριστησω ολα τα παιδια που μου εδωσαν τοσο πλουσιο υλικο!!! Να ειστε καλα και να κανετε ΠΑΝΤΑ τετοια "λαθη"!!! :twisted: :lol: :lol: :lol:

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.751
Καλυτερα απο περυσι και χειροτερα απο του χρονου.Ετσι περασαμε!!!!!!!!!!!!!

Η ωρα δεν επιτρεπει να πω περισσοτερα,αλλα εδω θα ειμαστε....
THANK YOU ALL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Βαγγέλης Λάμπρου

Επαγγελματίας
Reaction score
277
Μερικές φορές δεν χρειάζονται πολλά λόγια για να πείς κάτι που έζησες...

Νομίζω οτι το ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΤΑ ΒΡΑΔΙΑαρκεί

(μην μου το πειράξει κανενα διαχειριστής για το θα γράφω σε κάθε Post) :lol: :lol:

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Γ@μτ , οι δικες μου φωτογραφιες ειναι χαλια.
Για να βλεπω των υπολοιπων.
Και οσοι ηταν παροντες εχθες καλο θα ηταν να πουν 2-3 λογακια για να ζηλεψουν οι υπολοιποι και να μαθουν να ερχονται αλλη φορα :lol:

spylab

TrumpoMusk
Moderator
Reaction score
38.375
Aκομα δεν εχω ξυπνησει καλα καλα

Τα θεματα που θα αναπτυξω :p

1) Τραυματιες και AVsite :)
2) Γιατι ενα απο τα κοριτσια μας με πλησιασε βουρκωμενο να το βοηθησω - ποιος το πειραξε 8)
3) Ανδρεας και heavy cola drinking
4) Ποιος ετρεμε για να μην μπει το Sakira - my hips dont lie
5) Προκαλει το audio-video νευρολογικα προβληματα, :?: με αποτελεσμα να χανουν οι θιασωτες του την ικανοτητα να χορευουν ?
6) spylab Vs Γιώργος(MAC)Αναμουρλίδης a dance battle to the end :mrgreen:
7) ποια ηταν η γοργονα της βραδιας ?

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.996
Κρίμα που τελικά δεν μπορέσαμε να έρθουμε κι εμείς.
Εννοώ ο χωριαταράς (Cinemusic) , ο ψαροντουφεκάς (Τσαρουχάς) και ο γιδοβοσκός (εγώ).
Τσάμπα ετοίμασα το τσαντήρι μου με τα κιλίμια για να το στήσω.
Άντε βάλτε καμμιά φωτογραφία.
Θα σας έρθουμε όμως σε ανύποπτο χρόνο από κεί που δεν το περιμένετε.

Reaction score
8
Αντε βρε , ξυπνηστε και αρχιστε να ποσταρετε φωτο και λεπτομερειες , αντε να πιουμε τον πρωτο καφε μας...

Επειδη αποκλειεται να μην περασατε σουπερ με τοσους τρελους εκει μεσα , και σιγουρα θα ζηλεψουνε πολλοι (εγω εχω αρχισει ηδη) του χρονου λιιιγο πιο νωρις , οχι πολυ κανα δυο βδομαδες.

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
99.945
2-3 πρόχειρες φωτογραφίες γιατί πάω για φαγητό και μετά έχει και Grand Prix... 8)

Όπου δει γυναίκα ο Αντρέας...

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
99.945
Φταίω εγώ και το πονηρό μυαλό μου ή το συνολάκι της Λουκίτσας;;; :D

Reaction score
7
Τώρα τι να σας πώ...Οτι ζηλεύω??? Ότι θα ήθελα να είμαι εκεί όσο δεν πάει??? Το μόνο που μπορώ να πώ είναι οτι χαίρομαι που περάσατε καλά και του χρόνου ΝΩΡΙΤΕΡΑ και όχι μέσα στην διολεμένη εξεταστική...

...Στην Υγειά Μας Βρε Παιδιά...:lol: :lol:

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ

απο-Συντονιστής
Reaction score
195
Ο,τι και να πω, ειναι λιγο... Μια πραγματικα υπεροχη βραδια. Γνωρισα απο κοντα, ανθρωπους που συμπαθω και συνομιλω καθημερινα, διαδυκτιακα. Ηπιαμε, χορεψαμε, γελασαμε. Ηταν σαν να ηξερα τα παιδια απο χρονια!
Το υλικο που μαζεψα??? Απεριοριστο!! Ηδη καταγραφω τις πληροφοριες για να μη τις ξεχασω!!! Η συνεχεια θα δοθει στον κιτρινο τυπο με ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΕΣ λεπτομερειες!!! Θα ειναι ενα επος... :lol: :lol:

Το μονο κακο, ειναι οτι λιγο μετα την αφιξη μου, αρχισε να φυσαει και εφαγα το δουλεμα της αρκουδας... :lol: :lol:

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.751
Απο χθες το βραδυ,μαλλον τα ξημερωματα, το AVSITE απεκτησε το επισημο επιδορπιο.
Το ονομα αυτου ΣΟΚΟΛΑΤΟΠΙΤΑ!!!!
Ετσι Σταματη Κ?
Οι hiendαδες -πλην Mac- που ηταν?Εστρωναν καλωδια ? :lol:
Λευτερακη γυρνα στα XANIA asap γιατι κοντευουμε να σαλπαρουμε απ τον αερα! :p

n_olympios

Μαντιναδόρος!
Reaction score
13.103
Πάντως, όπως είπα και χθες στο δημιουργό του Κίτρινου Τύπου: ab hinc, ό,τι κι αν ετοιμάσει, θα δεχτεί σκληρή αντεπίθεση.

Και μια συμβουλή: Semper ubi, sub ubi (φοράτε πάντα εσώρουχα). :lol:

Μάστορα, γύρνα στα Χανιά γιατί ακόμα φυσάει.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.151
Members
38.663
Νεότερο μέλος
kyrios_nikos