Γιορτη avsite.gr στο GONG!!!

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Ηταν σαν να ηξερα τα παιδια απο χρονια!
Αυτη η φραση του Λευτερη τα λεει ολα.
Ειχα το ιδιο συναισθημα.Σαν να ηταν ανεκαθεν η αγαπημενη μου παρεα , τα φιλαρακια μου :wink:

Οσο για την φωτο , φυσικα ειναι η Λουκιτσα και ο Mac και απο εμενα ενα μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ διοτι ειναι και πολυ cool!!!

Στους "δηθεν" λεμε οχι! :lol:

Reaction score
8
n_olympios said:
Πάντως, όπως είπα και χθες στο δημιουργό του Κίτρινου Τύπου: ab hinc, ό,τι κι αν ετοιμάσει, θα δεχτεί σκληρή αντεπίθεση.

Και μια συμβουλή: Semper ubi, sub ubi (φοράτε πάντα εσώρουχα). :lol:

Μάστορα, γύρνα στα Χανιά γιατί ακόμα φυσάει.
Μην στεναχωριεσαι μαλλον ερχεται γιατι ............σηκωσε αερα και εδω :lol: :lol: :lol: :lol:

Reaction score
14
ένας σκασμένος dream_GR..... ένας dream_GR Που δεν μπορεί να χωνέψει τι έχασε...

ΦΤΟΥ και πάλι ΦΤΟΥ.!!!!

Άρρωστη η κόρη, και η καντεμιά να σου σηκώσει 39.5 πυρετό και η σύζυγος λίγο πριν ετοιμαστεί να φύγεις.... τι κάνεις?

Τους παρατάς όλους ή το παίζεις στοργικός πατέρας/σύζυγος.....

ΠΑΙΔΙΑ έχω δαγκώσει τα από μέσα μου που δεν ήρθα. Πράγματι ήθελα τόσο να δω από κοντά τόσους online φίλους, με τους οποίους όντως ήδη νοιώθω σαν να είναι παρέα χρόνων. Αλλά τι να πω..??? Η παρέα θα ξαναβρεθεί σύντομα. Θα κανονίσουμε αρκετά ακόμα events!!!

Άντε βάλτε και άλλες φωτογραφίες να σκάσω από την ζήλια ολοκληρωτικά

Reaction score
63
Και περά από το πάρτυ για μερικούς απο εμάς το γλέντι άρχισε από πιό πρίν, όταν ο "ειδικός" μας πήγε να φάμε θαλασσινομακαρονάδες!!!! Το αποτέλεσμα?? Να πάμε στο πάρτυ και να μήν μπορούμε να πάρουμε τα πόδια μας!!!! :lol: :lol:

Reaction score
0
Πραγματικα περασαμε πολυ ωραια!!!!
....μεχρι που.....χμ...εβηξε 8) ....ο Dad....και αρχισε να ...αναπνεει και ο Λευτερης ..
..και.....ενα κυμα πηρε τον Mac στη θαλασσα...εεεε πισινα.. :)
...η Λουκιτσα ετρεξε να τον σωσει πετωντας τα λουκουμια κατω...
...και εσκυψε ο σΚαφατος να τα παρει ...και περνουσε τυχαια :wink: και ο Βarman εκεινη την ωρα...
...να φερει μια χτενα για τον Yoda που του εμπλεξε τα μαλλια ο αερας ...
..που την ηθελε και ο Αρβανιτακης για να ξεμπλεξει το μουσι...
...ενω ο UnfoBilly επινε την 36η σοδα για να χωνεψει τα κοχυλια γιατι δεν του ειπε κανεις οτι
τρωνε μονο το εσωτερικο και πετανε το κελυφος ενω ....
...ο καημενος n_οlympios αναρωτιοτανε ποιος εφαγε τα καραβιδοκεφαλα και εμειναν νηστικα τα ...Doberman :lol:

Ηταν μια πολυ ωραια βραδια. :mrgreen:
Παντα τετοια!!!!

Reaction score
1
Re: Γιορτη avsite.gr στο GONG!!!

Λοιπόν ε ναι!
ΗΜΑΣΤΑΝ ΠΟΛΛΟΙ ΕΚΕΙ αλλά πιό πολύ χαίρομαι που ΗΜΟΥΝ και ΕΓΩ ΕΚΕΙ !!! (για να ζηλεύουν οι απόντες... :wink: )

Περάσαμε μία καταπληκτική βραδιά! Χαίρομαι που -έστω και για λίγο- γνώρισα πάρα πολλά παιδιά με τα οποία εδώ και λίγο καιρό ανταλλάσουμε όμορφες κουβέντες στη δικτυακή παρέα μας!  :D

Τί να πρωτοθυμηθώ από εχθές...
- Τη χαρά στο πρόσωπο του "πατριάρχη" Ανδρέα Κ.  8) και των άλλων παιδιών (συν-διαχειριστών) για την όμορφη παρέα και την επιτυχία που έχει αποκτήσει η "γειτονιά" μας!
- Τo καλύτερο στιγμιότυπο με τα ποτήρια σηκωμένα στον αέρα και τα παιδιά να εύχονται ομόφωνα!
- Την απίστευτη loukitsa με τα οριεντάλ λουκουμάκια της "εκ της Πόλεως", και την "εκρηκτική εμφάνιση  :wink:
- To MAC και τη loukitsa που (όπως είδατε) το τόλμησαν και παρά τον αέρα και το "δροσερό" αεράκι κάνανε την βουτιά τους...
- Το VIEDOMIX (Θάνο) που όντως είναι εξωστρεφής και αυθόρμητος και καλά θα κάνει να μην την "κάνει" από την παρέα...
- Το ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ που έκανε μέχρι και πρόγραμμα, μας ήρθε στα άσπρα του και έριξε και τις στροφές του με τη loukitsa... ("Βάλε τ' ασπρα σου / γίνε κρίνο και βγες από τη γλάστρα σου".... :wink:)
- Τη χορευτική "μάχη" Spylab με MAC  :mrgreen:
- Tη giota που ήρθε μαζί με την κινέζικη πουκαμίσα της ...
- Τα "Παιδιά από την Πάτρα" όπου ο γνωστός και μη εξαιρεταίος Alphisti έχει όντως εξάρτηση με το κινητό
(Πρέπει να το έχουν κάνει σύνδεση κινητού-ακουστικού και βηματοδότη γιατί δεν εξηγείται αλλιώς!)

Κι άλλα, κι άλλους... Sorry για όσους ξεχνάω  :oops: (ας γράψει και κανένας άλλος όμως βρε παιδιά).

Απλά όσοι δεν τα καταφέρατε να έρθετε, κρίμα, χάσατε!!!
Αντε και του χρόνου!!! Νά 'μαστε καλά να ανταμώνουμε  :D

Α! να μην ξεχάσω να αναφέρω και δύο μύθους που υπάρχουν στην παρέα μας:

Μύθος 1ος: Ο unforgiven (τελικά είναι όντως απίστευτος για όποιον το γνωρίσει και από κοντα!)
Λοιπόν αδέρφια, τελικά δεν έχει τόοοοοση αρρώστια με τους αστακούς. Να φανταστείτε χθές έκανε "απιστία" και πήγε για καραβίδες!!!!!!

Μύθος 2ος: Ο Κουκ (Γειά σας βρε επίσης απίστευτα Χανιά, ο οποίος "έγραφε' στο σκληρό δίσκο εικόνες και σίγουρα θα στολίσει τη βραδιά!)
Νομίζω ότι αυτή η ιστορία με τη "μύτη", είναι μεγάαααλος μύθος. Είναι γνήσια γαλλίκη μύτη (ανεστραμένη κατ΄όλιγον) αλλά αν φαντάζεστε τον πινόκιο είστε μακρυά νυχτωμένοι. Είναι γνήσια μύτη λαγωνικού πάντα γυρίζει και τα πάντα "μυρίζει".... και μετά ζωγραφίζει!!! (κυριολεκτικά όμως  :lol:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Πραγματικά αυτή η βραδυά είναι πέρα από ότι μπορούσα να φανταστώ!

Νομίζω περάσαμε υπέροχα!!!

Θα επανέλθω σύντομα με περισσότερα "στοιχεία" (να πιώ λίγο καφέ πρώτα...)

Reaction score
14
κάτσεεεε να πάνε οι φωτό πρώτα απο τον μπάρμπα, να ελέγξει με μεγεθυντικό φακό κάθε γωνιά της φωτό και μετά μόλις δώσει το ΟΚ for public appearance θα τις δούμε!!! :p :p :p

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.751
Μελίδης Μιχάλης said:
Πολύ αργείτε ρε παιδιά. Ακόμα κοιμάστε;
Νομιζω πως θα ξανακοιμηθω Μιχαλη γιατι 6.30 με 11 δεν ειναι αρκετος υπνος! :lol:

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Καταρχήν θα ήθελα να ευχαριστήσω την Διεύθυνση του PAGE (ex-Gong...) για την εξυπηρέτησή τους. Μέχρι και πετσέτες για μετά το μπάνιο πρόσφεραν!

Τι είδαμε και τι δεν είδαμε (αλλά φανταστήκαμε...) στο PAGE: (η σειρά είναι τυχαία...)

1. Κουκουράκης RULEZ!!! Είναι ακόμα καλύτερος από κοντά από ότι πίσω από ένα πληκτρολόγιο. Μεγάλη μορφή, πραγματικά γίνεται η ψυχή της παρέας. Είναι όμως και πολύ επικίνδυνο να τον έχεις στην παρέα σου... μετά εσύ θα βρίσκεσαι στα σκίτσα του! :p :p

2. Του μαχητές του αστακού!!! Έπρεπε να δείτε το "φίδι" unforgiven να προσπαθεί 3 ώρες να χωνέψει! :shock: :shock:

3. Την "Αρμάδα της Πάτρας" με επικεφαλή τον αστείρευτο με "πεζοναύτης look" Γιάννη Δημητρόπουλο. Είναι πάντα κοντά, πάντα εδώ σε κάθε εκδήλωση και μάλιστα αψηφώντας τον φόβο των χαμηλών πτήσεων του Δημητρόπουλου στην Εθνική Πατρών - Κορίνθου! :roll: :roll:

4. Τον γιατρό spylab μέλος και οργανωτή της "φράξιας" Λάμπρου του avsite! Γιατρό να λικνύζεται έτσι δεν έχω ξαναδεί!!! :shock: :shock:

5. Τον Γιώργο Ανδρεάδη με αυτοκίνητο!!! Μετά από αυτό τα είδαμε όλα!!! Παράλληλα προβλητίζεται για το ποιόν κομωτή να επιλέξει... :lol: :lol: :lol: Τελικά ίσως έπρεπε να δουλεύει ως Τραπεζίτης... :p

6. Τι μπορεί να κάνει η ντόπα στον άνθρωπο;;; Απίστευτα πράγματα! Αν είσαι μαύρος Αμερικάνος τρέχεις τα 100 μέτρα σε 9,77 δευτερόλεπτα. Αν είσαι "ευέλικτος" λευκός Έλληνας κάνεις μπάνιο στην πισίνα του PAGE!!! Γιώργος Αναμουρλίδης!!! Ο απόλυτος υπεραθλητής!!! ΑΞΙΟΣ!!!!!!!!! :o :lol: :lol: :lol: :lol:

7. Η Λουκίτσα εντυπωσίασε με την είσοδό της στο PAGE. Η συνέχεια όμως στην πισίνα ήταν ακόμα πιο εντυπωσιακή! Δεν περιγράφω άλλο!!!! :shock: :shock:

8. Η Γιώτα είναι χρόνια μπροστά!!! Πολλά χρόνια!!!! Μας παραμύθιαζε ότι πήγε στην Κίνα για σπουδές ενώ στην πραγματικότητα είναι η πρώτη που έχει καταλάβει ότι το Μιλάνο και το Παρίσι, θα είναι είναι σε λίγα χρόνια παρελθόν ως πρωτεύουσες της μόδας. Γι' αυτό πήγε στο Πεκίνο να ανανεώσει την γκαρνταρόμπα της με "συνολάκια" σε κινέζικες γραμμές και στυλ που θα τα φορούν όλες οι "classάτες" cellebrites σε λίγα χρόνια! Μέχρι και οι γυναίκες - θαμώνες του μαγαζιού ήθελαν να "αγγίξουν λίγο την αύρα της"! :wink: :wink: Μπράβο Γιώτα!!! 8) :lol: :lol:

9. Νίκος Αρβανιτάκης. Ο μόνος ίσως που έχει καταφέρει και την γυναίκα του και την κουμπάρα του να ακούν την μουσική που ακούει και ο ίδιος!!! Θέλουμε να μας πει πως τα κατάφερε!!! :o :o

10. Το Κατερινάκι που με τις δεκάδες φίλες της έδωσε μια "ιδιαίτερη" ατμόσφαιρα στην γιορτή μας. Την ίδια ώρα κατάφερε να αντιμετωπίσει τον "ντοπαρισμένο" Αναμουρλίδη στον χορό! :D :D

11. Τα δεκάδες μέλη μας που παράτησαν ακόμα και γάμους για να μην χάσουν τέτοια γιορτή!!! :D :D

12. Τον x-fader, τον μόνο με φωτογραφική μηχανή! Ως γνήσιος paparazi νομίζω δεν έχασε ούτε μία φάση! :wink: :wink:

13. Τον Videomix που μάλιστα ήρθε και νωρίς - νωρίς για να μην χάσει ούτε μία λεπτομέρεια! :!: :!:

14. Το πρώτο τραπέζι πίστα που είχε από διάσημους χειρούργους μέχρι λουκούμια από την Κωνσταντινούπολη! Και φυσικά είχε τον Ανδρέα Κ. σε μεγάλα κέφια!!! :wink: :wink:

15. Το after φαγητό... (μεγάλη πείνα μετά τα όσα είχαμε ζήσει!) :D :D

16. Η "φρουτοπία" δεν μπορούσε να λείπει από τέτοιο σκηνικό! Αλήθεια ποιός από όλους ήταν ο Πίκος Απίκος; :?: :?: :?:

17. Οι δεκάδες συζητήσεις για προβολείς, ηχεία, ενισχυτές, τηλεοράσεις, στα διαλείμματα από το τσιφτετέλι!!!! :shock: :shock:

18. Η αντίστοιχη γιορτή που οργάνωσε ο Τσαρουχάς στην Θεσ/νίκη! Ήταν πολύ καλή η πρωτοβουλία τους! (να συνέβαινε κιόλας...) :p :p :p :mrgreen: :mrgreen:

Ο πήχυς έχει ανέβει πάρα πολύ!!! Του χρόνου θα είναι πολύ δύσκολο να ξεπεραστεί τέτοια βραδυά!!!!!!! :D :D :D

n_olympios

Μαντιναδόρος!
Reaction score
13.241
Εν τω μεταξύ δεν είχε ειδοποιήσει κανείς (ή δεν το είχα δει αν το είχαν γράψει εδώ) ότι το Gong δεν είναι Gong αλλά Page, και είχα περάσει 3 φορές απ'έξω ψάχνοντας... :x

Ευτυχώς ήρθε ο Πατρινός A to the rescue. 8)

Andrew said:
...ο καημενος n_οlympios αναρωτιοτανε ποιος εφαγε τα καραβιδοκεφαλα και εμειναν νηστικα τα ...Doberman :lol:
Γιε του ακατανόμαστου, λυκόσκυλα είπαμε. Γερμανικοί ημι-ποιμενικοί.

Μελίδης Μιχάλης said:
Πολύ αργείτε ρε παιδιά. Ακόμα κοιμάστε;
Ε κάτσε ντε, είμαστε και μεγάλοι αθρώποι (sic). :lol:

Χρήστος Ακρατόπουλος said:
1. Κουκουράκης RULEZ!!! Είναι ακόμα καλύτερος από κοντά από ότι πίσω από ένα πληκτρολόγιο. Μεγάλη μορφή, πραγματικά γίνεται η ψυχή της παρέας. Είναι όμως και πολύ επικίνδυνο να τον έχεις στην παρέα σου...
Σλουρπ ξεσλουρπ, δε θα του γλυτώσεις Ζζζζζενικέ. :p

Χρήστος Ακρατόπουλος said:
16. Η "φρουτοπία" δεν μπορούσε να λείπει από τέτοιο σκηνικό! Αλήθεια ποιός από όλους ήταν ο Πίκος Απίκος; :?: :?: :?:
Δε λέω, δε λέω. :D

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Τρεις ωρες υπνο το πρωι , και αλλες δυο το μεσημερι...εχω αρχισει να ερχομαι στα ισα μου :lol: :lol:

GTXTC ,Γενικε , που ειναι οι φωτο απο τα κινητο σας?
Αποτελουν ντοκουμεντα!!! :lol:

Reaction score
0
O Ντόναλτ κάνει την πάπια...

:p

Τσατίστηκα γιατί...
1. Πήγα αργά
2. Έχασα τον αστακό
3. Έχασα τον Δημητρόπουλο, που όταν μπήκα στο μαγαζί ήταν εκεί και μέχρι να χαιρετήσω εξαφανίστηκε...
4. Ήμουν υποχρεωμένος να περιφέρομαι με την κουστουμιά σαν γιάπης δίπλα στο τζόβενο με τα άσπρα (λέγε με σΚαφάτο)

Χάρηκα γιατί:

Γνώρισα αρκετά μέλη προεξεχόντων των κκ Κουκουράκη και Δημήτρη Κ.
Έφαγα λουκουμάκι απ'την Πόλη...
Η γυναίκα μου διαπίστωσε με τα ίδια της τα μάτια οτι δεν έμπλεξα σε αίρεση...

Χρόνια μας Πολλά και ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ!

Reaction score
0
Να μαι και γω!!!
Πραγματικά η βραδιά ήταν υπέροχη,ούτε εγώ δεν περίμενα τέτοια εξέληξη!! :D
Είχε πολύ γέλιο και απίστευτες ατάκες. :lol:
Να περιγράψω και εγώ τη βραδιά συνοπτικά....
Όλα άρχισαν ήρεμα με το θαλασσινό φαγητό που παρόλου ήταν που ήταν φοβερό,εγώ ως γνήσια στεριανή που πήγε πρώτη φορά για θαλασσινα έψαχνα για ψαρονέφρι!!! :lol:
Μετά το πολύ φαγητό πήγαμε στο page.
Εκεί όλα συνέχισαν ομαλά σε ύπιους ρυθμούς με γνωριμίες μεταξύ των μελλών μέχρι που άρχισε να φυσάει δυνατά και καταλάβαμε την άφιξη του Λευτέρη....
Η βραδιά συνεχίστηκε με αέρα (ποιος να ευθύνεται άραγε? :twisted:),με ΜΟΝΟ 2 συμετοχές στην πισίνα και ΜΟΝΟ 4 συμετοχές στο χορό (από τις οποίες οι 2 ήταν οι συμμετοχές τις πισίνας), ελπίζω του χρόνου να οργανωθούν περισσότεροι.Ο ένας εκ των χορευτών μας έδειξε φοβερή τεχνική στο λίκνισμα της μέσης και πιστεύω ότι στο crash test θα νικήσει με διαφορά κοιλιάς!!! :lol:
Εγω ήμουν πολύ ησυχη και ότι λέγεται δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα :oops:
Όσοι είχατε φύγει,σίγουρα χάσατε τα καλύτερα και ελπίζω για ευνόητους λόγους να μη υπάρχουν αρκετά ντουκουμέντα ή ότι υπάρχει,να χαθεί :twisted: :mrgreen: :mrgreen:
Ελπίζω και σε μια μερική αμνησία του Λευτέρη (πες μου το αντίκρισμα) :lol:
Να είστε όλοι καλά, πραγματικά ήταν υπέροχα!!!!
Παρόλου που ο πήχης ανέβηκε αρκετά,άντε και του χρόνου να καλύτερα!!!!
Φυσάει έξω.Κάπου εδώ θα είναι ο Λευτέρης....

Reaction score
0
.....Moλις ξυπνησα. Ειχα σηκωθει απο τις 08:00 ενω εσεις κοιμοσασταν και πηγα στην δουλεια. Ο Λευτερης ροχαλιζε του καλου καιρου. Εξ'ου και ο ανεμοστροβιλος που σαρωσε την Αθηνα και η ψυξη που εχει πιασει ολη μου την αριστερη πλευρα... :lol:
Χθες, αν και νεος στο χωρο του site, τα παιδια με εκαναν και ενοιωσα οτι τα ξερω πολυ καιρο... Αν και δεν γνωριστηκα με ολους, πηρα μια πολυ γερη γευση απο την ομορφη παρεα που υπαρχει εδω και ευελπιστω να γινω και εγω ενεργο μελος της. Πραγματικα, περασαμε φανταστικα!!! Το κλου της βραδιας, για μενα, ηταν η βουτια στην πισινα!! Και να μη ξεχασω και την σοκολατοπιτα του Αρβανιτακη... :wink:
Την επομενη φορα θα ειμαι οπωσδηποτε και παλι παρων!!! :D

Defkalion

Administrator
Reaction score
957
Όταν τη μια μέρα όλοι οι γνωστοί σου είναι μια χαρά και την επόμενη ο ένας μαθαίνει κάτι πολύ άσχημο για την υγεία του, δε μπορείς δυστυχώς να συμμετάσχεις σε μια χαρά. :(

Ξέρω ότι καναδυό από σας ήθελαν να με δουν εκεί, ίσως και άλλοι που και εγώ θέλω να γνωρίσω, αλλά ήταν αδύνατον να έρθω.

Ελπίζω να περάσατε πολύ καλά, και επιφυλάσσομαι για κάποια συνάντηση με διαφορετική αφορμή (κάποιο τεστ ίσως) στο εγγύς μέλλον.

Νάστε καλά.

Reaction score
0
STAMATIS K. said:
.....Moλις ξυπνησα. Ειχα σηκωθει απο τις 08:00 ενω εσεις κοιμοσασταν και πηγα στην δουλεια. Ο Λευτερης ροχαλιζε του καλου καιρου. Εξ'ου και ο ανεμοστροβιλος που σαρωσε την Αθηνα και η ψυξη που εχει πιασει ολη μου την αριστερη πλευρα... :lol:
Χθες, αν και νεος στο χωρο του site, τα παιδια με εκαναν και ενοιωσα οτι τα ξερω πολυ καιρο... Αν και δεν γνωριστηκα με ολους, πηρα μια πολυ γερη γευση απο την ομορφη παρεα που υπαρχει εδω και ευελπιστω να γινω και εγω ενεργο μελος της. Πραγματικα, περασαμε φανταστικα!!! Το κλου της βραδιας, για μενα, ηταν η βουτια στην πισινα!! Και να μη ξεχασω και την σοκολατοπιτα του Αρβανιτακη... :wink:
Την επομενη φορα θα ειμαι οπωσδηποτε και παλι παρων!!! :D
Στις 8 και γω για δουλειά πήγα.Μόνο μη ρωτάς το πως.
Εκεί που δεν μπόρεσα να παω ήταν στο motopractice.Δεν άντεχα άλλο.Ηδη στη δουλειά κουτούλαγα από γραφείο σε γραφείο...
Καλωσήρθες στην παρέα μας!!!
Η σοκολατόπιτα είχε τα φόρτε της....
Τόρα που το σκέφτομαι ένα γλυκό δε θα με χαλούσε...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.620
Members
38.724
Νεότερο μέλος
phamis