- Reaction score
- 14
Κάτσε....Giota said:Ό,τι κάτσει...
Ότι κάτσει...ή ότι πρέπει (να κάτσει);
Έχει διαφορά.
Κάτσε....Giota said:Ό,τι κάτσει...

Σιγά τα ωά.Γιώργος Ανδρεάδης said:170-180 στην Αττικη (και με κιντρα τον αερα) καιει... οσο να ναι...

Καινούριο; 6 χρόνια και 100,000χμ έχω!Γιάννης Δημητρόπουλος said:Σε καινούριο αυτοκίνητο θες αμορτισέρ???
Έχει βγει καινούριο TiBO (A1000) με πολύ λογικό κόστος....Δες το.......![]()

preve said:Σιγά τα ωά.Γιώργος Ανδρεάδης said:170-180 στην Αττικη (και με κιντρα τον αερα) καιει... οσο να ναι...
Τόσα πιάνει το smart-άκι....στο γκρεμό! :shock:![]()
![]()
![]()
![]()

Εννοείται ότι είμεθα εκλεκτικοί!preve said:Κάτσε....Giota said:Ό,τι κάτσει...
Έχει διαφορά.8)
Giota αυτος που το λεει ,εχει ξεχασει το ......αμης εδω και πολυυυυυυυυυυυυ καιρο.Οποτε μην ακους κανενανGiota said:Εννοείται ότι είμεθα εκλεκτικοί!preve said:Κάτσε....Giota said:Ό,τι κάτσει...
Έχει διαφορά.8)
Όπως λέει και κάποιος από εδώ μέσα "δεν είμαι σαβουρογ........"

Μιλάμε για τον ίδιο άνθρωπο;ΝΙΚΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗΣ said:Giota αυτος που το λεει ,εχει ξεχασει το ......αμης εδω και πολυυυυυυυυυυυυ καιρο.Οποτε μην ακους κανενανGiota said:Εννοείται ότι είμεθα εκλεκτικοί!preve said:Κάτσε....Giota said:Ό,τι κάτσει...
Έχει διαφορά.8)
Όπως λέει και κάποιος από εδώ μέσα "δεν είμαι σαβουρογ........"![]()
Οχι εγω ρε ,ο γερος!Γιάννης Δημητρόπουλος said:Eσύ δεν το έλεγες Νίκο?![]()
![]()
![]()
)

Γιάννης Δημητρόπουλος said:Χμμμ....Δηλαδή είσαι σαβουρογ..........?????????? :shock:
(χε,χε..."έπεσες" στην παγίδα...![]()
)
Και η πλάκα είναι ότι η Γιώτα κατάλαβε άλλον!!!!!!!!![]()
![]()
Nομίζω ότι κάποιοι όντως έκλεψαν την παράσταση, και ο μύθος που έχει δημιουργηθεί γύρω από το όνομά τους έχει βάση...ΝΙΚΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗΣ said:Χαιρομαι που εγινε η γιορτη για να αποδειχτει ποιος εχει ''καλη παρεα'',και ποιος (παρα τα παχια λογια )
''καθολου παρεα 8) 8)
Δέχομαι και pm γιατί και εγώ μπερδεύτηκα για ποιόν μιλάτε...Giota said:Γιάννης Δημητρόπουλος said:Χμμμ....Δηλαδή είσαι σαβουρογ..........?????????? :shock:
(χε,χε..."έπεσες" στην παγίδα...![]()
)
Και η πλάκα είναι ότι η Γιώτα κατάλαβε άλλον!!!!!!!!![]()
![]()
Καλέ, τι λες!!!!!!!!!!
Ξέρω πολύ καλά για ποιον μιλάω!!!
Κοιτα,εγώ είμαι υπερ των πιστών,είτε πρόκειται για πίστες motocross,είτε για βραδινές πίστες. 8)exile said:Λιγο απ'ολα δηλαδη!!!Και το τραπεζι των....ποτων και "μεθυσμενων " παλι πρωτο πιστα???
Οσο για τα.. "πονηρα",αν ειναι κοντα βορεια, καλη ιδεα ειναι το Rasputin..,kοντα στο σπιτι του Ανδρεα :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: