Μετά διαφημήσεις και θ'αρχίσει σε λίγο η ψηφοφορίαοι Βρετανοι κλεινουν...
Most visitors online was 3241 , on 28 Sep 2025
Μετά διαφημήσεις και θ'αρχίσει σε λίγο η ψηφοφορίαοι Βρετανοι κλεινουν...
Εγώ θα τολμήσω να πω ότι μου άρεσε ιδιαίτερα η Ολλάνδίατελικα οπως τα ηξερα τα πραγματα,αλλα να μου πεις εκτος ελλαδας ποιον θελω πρωτο,δεν τοχω σκεφτει...
η ελληνιδα?δηλαδη τι μας λεει οτι ειναι στημενο?Δεν ξέρω όσοι είδατε το 2ο ηιτελικό,στο τέλος η παρουσιάστρια είπε κάτι πολύ ενδιαφέρον:
Στον τελικό θα κερδίσει μια χώρα που δεν κερδίζει παραδοσιακά,δεν έχει κάποια εκκεντρική εμφάνιση αλλά ένα πολύ καλό τραγούδι.Το πρόσεξε κανείς?
Κάτι ξέρει?Ισως η γραμμή φέτος είναι τέτοια?Για την ελληνίδα εννοώ!η ελληνιδα?δηλαδη τι μας λεει οτι ειναι στημενο?
Εγώ θα τολμήσω να πω ότι μου άρεσε ιδιαίτερα η Ολλάνδία
μαλλον παπαριες...Κάτι ξέρει?Ισως η γραμμή φέτος είναι τέτοια?Για την ελληνίδα εννοώ!
Της ισπανίδας λέω!Βεβαίως και ο ούγγρος και η σουηδέζα μετά,συμφωνούμε σε γενικές γραμμές.
Εκτός απ'το αν το στήθος ήταν τελικά πεσμένο ή όχι!![]()
αυτο θαναι το ερωτημα που θα μεινει απο αυτο το διαγωνισμοΕκτός απ'το αν το στήθος ήταν τελικά πεσμένο ή όχι!![]()
Δίπλα μου ειναι!
Της έχω πει όμως ότι το παρατηρώ για τεχνικά θέματα για να τα βάλω στο φόρουμ!![]()
Βέβαια με ρώτησε μετά,γιατί όταν έχει ωραίες γυναικες πας κοντά στην οθόνη και όταν είναι άντρες αράζεις στον καναπέ?Μα τι αgλήτης είσαι!![]()
Πολύ καλή φωνή,τραγούδι και ώριμο αλλά εξαιρετικό milf!εγω ψηφισα ......12 points goes to sweden!!!!!!!!!!
(και χωρις να εχει ηχο η τηλεοραση.....)
View attachment 34925