Εχει γεννηθεί το 1969,έχω δει την ταυτότητα και δεν κάνω πλάκα!πρεπει να παραδεχτει κανεις οτι η Βανδη κρατιεται καλα παντως για την ηλικια της...
Most visitors online was 3714 , on 1 Oct 2025
Εχει γεννηθεί το 1969,έχω δει την ταυτότητα και δεν κάνω πλάκα!πρεπει να παραδεχτει κανεις οτι η Βανδη κρατιεται καλα παντως για την ηλικια της...
Μια ερωτηση γιατι δεν ασχολούμαι.παιδια η γιουροβιζιον ειναι να περναει η στιγμη,σαν να πινεις κοκα κολα,δεν ειναι ουτε ουισκι,ουτε σαμπανια...
Πάντα πλήρωνε και τώρα επίσης μέσω της ΝΕΡΙΤ.Οπως και σε όλες τις χώρες που ανήκουν στη EBU,οι κρατικές τηλεοράσεις δηλαδή.Μια ερωτηση γιατι δεν ασχολούμαι.
Πληρωνει ο ελληνας φορολογούμενος γι αυτο το πανηγυρακι;
ακουσα οτι θα πληρωσει η εταιρια που εχει τα τραγουδια,τωρα αν πληρωσει και η ΔΤ τιποτα που δειχνει το σοου,δεν ξερω...Μια ερωτηση γιατι δεν ασχολούμαι.
Πληρωνει ο ελληνας φορολογούμενος γι αυτο το πανηγυρακι;
Καλοί είναι, μακάρι να κάνουν και το καλύτερο!τελικα βγαλανε τα τυπακια,ενταξει δεν εχω προβλημα ,νομιζω σαν τραγουδι ηταν το καλυτερο και πιο της εποχης...
αντε ψηφισανε,γαι να δουμε
ακουσα οτι θα πληρωσει η εταιρια που εχει τα τραγουδια,τωρα αν πληρωσει και η ΔΤ τιποτα που δειχνει το σοου,δεν ξερω...
και σε μια χωρα που είναι υπο κατοχή, με τεράστια προβλήματα επιβίωσης πολλοί άνθρωποι, με 1500 αυτοκτονίες και εκατομμύρια ανέργους, ο δεινοπαθης ελληνας φορολογουμενος πληρωνει...Πάντα πλήρωνε και τώρα επίσης μέσω της ΝΕΡΙΤ.Οπως και σε όλες τις χώρες που ανήκουν στη EBU,οι κρατικές τηλεοράσεις δηλαδή.
Αρέσει σε αρκετό κόσμο πάντως πανευρωπαΙκά!![]()
Υπάρχουν και διεθνείς υποχρεώσεις της χώρας που θα πρέπει να τις εκπληρώσει,δε θα γίνουμε και Βόρεια Κορέα.και σε μια χωρα που είναι υπο κατοχή, με τεράστια προβλήματα επιβίωσης πολλοί άνθρωποι, με 1500 αυτοκτονίες και εκατομμύρια ανέργους, ο δεινοπαθης ελληνας φορολογουμενος πληρωνει...
ρε παιδια ,μου φαινεται οτι χανετε το νοημα,η κρατικη τηλεοραση,εφοσον υπαρχει και λειτουργει και δειχνει κατι,οτιδηποτε,πληρωνει,κατανοητο???απο κει και περα η δεν πρεπει να υπαρχει καθολου η αν πληρωνει να παιρνει υποψη καιι την τηλθεαση,η οποια απ οτι φαινεται για τη γιουροβιζιον δεν ειναι λιγη παρα την κριτικη που κανουμε για τα σοου αυτα.και σε μια χωρα που είναι υπο κατοχή, με τεράστια προβλήματα επιβίωσης πολλοί άνθρωποι, με 1500 αυτοκτονίες και εκατομμύρια ανέργους, ο δεινοπαθης ελληνας φορολογουμενος πληρωνει...
Δυστυχως ειμαστε χειροτερα και απο Κορεα εδω και πολυ καιροΥπάρχουν και διεθνείς υποχρεώσεις της χώρας που θα πρέπει να τις εκπληρώσει,δε θα γίνουμε και Βόρεια Κορέα.
Και ναι,μέσα σ'αυτά είναι και τα ελαφρά και τα πανηγυράκια και όλα τα πράγματα,οι εκδηλώσεις που δίνουν έστω και μια πράσχαιρη,εφήμερη και στιγμιαία χαρά στον απλό άνθρωπο.
Προς τι το κακό?
xaxaxaxa περιμενεις ν ακουσεις Μπητλς στη γιουροβιζιον?καλα,η γιουροβιζιον σε μαρανε?,δηλαδη ακους επιπεδο Μπητλς πουθενα αλλου τη σημερον ημερα?νομιζα οτι η ενσταση σου ηταν οικονομικη,την οποια πιστευω απαντησα,αλλα τωρα λες εξωπραγματικα πραγματα,κι εγω θαθελα να βγει ο καινουργιος Μπομπ Ντιλαν ξαφνικα στη γιουροβιζιον,αλλα ζω στη πραγματικοτητα...Δυστυχως ειμαστε χειροτερα και απο Κορεα εδω και πολυ καιρο
Διεθνεις υποχρεωσεις;
Και τις υποχρεωσεις στον ελληνα πολιτη ποιος θα τις καλυψει;
Και γιατι αυτος να καλυψει απο πανω το πανηγυρι;
Καποιοι ζουν σε γυαλινο κοσμο. Μαζι με τους πολιτικους.
Θα αφιερωνα το glass onion των Beatles, αλλά επειδη εναι Beatles και αρα ροκ, δεν θελω να εχει καμμια σχεση με ενα πανηγυρακι
Δεν καταλαβες καλα φιλε μου. Θα αφιερωνα το glass onion, στους πολιτικους και σε οσους ζουν σε γυαλινο κοσμο.xaxaxaxa περιμενεις ν ακουσεις Μπητλς στη γιουροβιζιον?καλα,η γιουροβιζιον σε μαρανε?,δηλαδη ακους επιπεδο Μπητλς πουθενα αλλου τη σημερον ημερα?νομιζα οτι η ενσταση σου ηταν οικονομικη,την οποια πιστευω απαντησα,αλλα τωρα λες εξωπραγματικα πραγματα,κι εγω θαθελα να βγει ο καινουργιος Μπομπ Ντιλαν ξαφνικα στη γιουροβιζιον,αλλα ζω στη πραγματικοτητα...![]()
σου ειπα οτι σκουπιδια ,ξε-σκουπιδια εχει ακροαματικοτητα η γιουροβιζιον,και εμπορικα αυτο μετραει αφου σε κοφτει το οικονομικο,μην κοιτας μονο τον εαυτο σου.Δεν καταλαβες καλα φιλε μου. Θα αφιερωνα το glass onion, στους πολιτικους και σε οσους ζουν σε γυαλινο κοσμο.
Εννοειται οτι επιπεδα Beatles δεν θα ακουγονται ουτε σε 300 χρονια.
Αλλα να πληρωνουμε και για σκουπιδια απο το ελλειμμα μας, παει πολυ.
Οσο για την πραγματικοτητα, νομιζω ξερουμε παρα πολλοι Ελληνες ποια ειναι εν ετει 2014.
Ασχετα τι ψηφισαν οι Ελληνες, οι υποχρεωσεις απεναντι τους θαπρεπε να ειναι αυτες που καθε πολιτισμενη χωρα καλυπτει εστω στα βασικα.Τις υποχρεώσεις στον Ελληνα πολίτη θα πρέπει να τις πληρώσουν όλοι αυτοί που ψήφιζαν τις ανάλογες κυβερνήσεις στα τόσα χρόνια πριν,που έβγαζαν 85% μαζί!
Χειρότερα κι από Κορέα (Βόρεια) δεν είμαστε ακόμη,πρόβλημα υπάρχει σε πολύ κόσμο και θα πρέπει να υπάρξει άλλη θεώρηση σε ορισμένα θέματα.
Αν αυτό λυθεί με την αποχή της χώρας από την Eurovision δεκτό και επαυξάνω,θα βγω και με σημαίες στους δρόμους!
Φοβάμαι πως όχι,δε θα συμβεί κάτι τέτοιο και είσαι αιθεροβάμων.
Μακάρι το προβλημα της χώρας να ήταν η Eurovision!
Αιθεροβαμονες βρισκω καθαρα αυτους με εν μεσω πρωτοφανους κρισης και καθαρης κατοχης, γλεντανε με πανηγυρακια.