Γιουροβιζιον

Reaction score
1.458
Εξαιρετική η περιγραφή της εκφωνήτριας της Nerit.Οπως και στον 1ο ημιτελικό,με πολύ εύστοχα σχόλια.

Reaction score
8.350
ποιους αλλους ειπαμε?Ιρλανδια νομιζω,Η Ρουμανια κατι μουπε...καποιον ξεχναω...

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.436
Η μουσάτη σίγουρα στον τελικό.
Πέραν της εμφάνισης και του όλου θέματος το τραγούδι και η ερμηνεία είναι αξιοπρεπέστατα.

Reaction score
8.350
Η μουσάτη σίγουρα στον τελικό.
Πέραν της εμφάνισης και του όλου θέματος το τραγούδι και η ερμηνεία είναι αξιοπρεπέστατα.

να πω την αληθεια δεν το ειδα.

Reaction score
1.458
Σαν σύνθεση και ερμηνεία δεν ήταν άσχημο της Αυστρίας,προτίμησαν να σοκάρουν βέβαια με αυτή την εμφάνιση.Δεν ξέρω μήπως τους γυρίσει σε μπουμερανγκ.

Πάντως αν περάσουν και κερδίσουν στον τελικό οι αυστριακοί,μας βλέπω του χρόνου να στέλνουμε Ζαχαράτο με αμφίεση Σαπουντζάκη!:D

Reaction score
8.350
παντα εχει κι αυτη την πλευρα της παπαριας η Γιουροβιζιον,αλλα εγω πιστευω πιο σημαντικο ειναι να ακουστει ενα καλο τραγουδι κι ας μην το ψηφισουν.

Reaction score
1.458
Βεβαίως έχεις δίκιο φίλε μου.Εγώ ακόμη δεν καταλαβαίνω πως έμεινε έξω η Πορτογαλία που ήταν χάρμα οφθαλμών και ώτων!

Reaction score
8.350
Βεβαίως έχεις δίκιο φίλε μου.Εγώ ακόμη δεν καταλαβαίνω πως έμεινε έξω η Πορτογαλία που ήταν χάρμα οφθαλμών και ώτων!
αν ειναι εξυπνοι οι Βραζιλιανοι θα το πιασουν για το Μουντιαλ!!ειναι και η γλωσσα τους.

Reaction score
1.458
αν ειναι εξυπνοι οι Βραζιλιανοι θα το πιασουν για το Μουντιαλ!!ειναι και η γλωσσα τους.
Μπα δε νομίζω,έχουν μια σχετική αντιπάθεια μεταξύ τους αυτές οι 2 χώρες.

Reaction score
8.350
γενικα περασανε οσοι ειπαμε,αφησανε εκτος τις Ιρλανδεζες...που ηταν καλουτσικες,ο Αυστριακος καταφερε ν ασχολουνται μαζι του ο λαλακας...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.235
Members
38.541
Νεότερο μέλος
v.angelos