Γιουροβιζιον

Reaction score
8.350
ας γινει κατανοητο,οτι το συγκεκριμενο κομματι αποτελει κλαμπιστικο χορευτικο συγχρονο κομματι.Ουτε κι εγω τρελαινομαι με το ειδος,καθοτι μεσηλικας,αλλα αυτη ειναι η διεθνης χορευτικη μουσικη της νεας γενιας.Δεν ειναι μπουζουκια,δεν ειναι εντεχνο,δεν ειναι καν ροκ.Αν μεταφραστει σε ελληνικο στοιχο εγω το δεχομαι μια χαρα για ελληνικο συγχρονο τραγουδι.Ο αγγλικος στοιχος ειπαμε,ειναι για το διεθνη διαγωνισμο.Μην ξεχναμε οτι και τραγουδια του Χατζιδακι εχουν μεταφραστει σε ξενο στοιχο και ταχει τραγουδησει η Μουσχουρη παγκοσμιως.αυτο τα κανει ξενα?

Reaction score
1.846
Τα τεμάχια της Eurovision δεν έχουν πνευματικά δικαιώματα απ' όσο ξέρω. Δεν ξέρω όμως αν αυτός είναι ο λόγος που εμπορικά πάνε άκλαφτα. Ότι και να συμβαίνει η αγορά μιλάει και τα βγάζει ανεπιθύμητα. Που σημαίνει ότι με την γενική αντίληψη (των πολλών), τα τεμάχια είναι giatabaza.

Λογικό αφού αναδεικνύονται μέσα από ένα στημένο πανηγυράκι, μια ασήμαντη διαδικασία με ακριβά φτιασίδια.

Reaction score
8.350
Τα τεμάχια της Eurovision δεν έχουν πνευματικά δικαιώματα απ' όσο ξέρω. Δεν ξέρω όμως αν αυτός είναι ο λόγος που εμπορικά πάνε άκλαφτα. Ότι και να συμβαίνει η αγορά μιλάει και τα βγάζει ανεπιθύμητα. Που σημαίνει ότι με την γενική αντίληψη (των πολλών), τα τεμάχια είναι giatabaza.

Λογικό αφού αναδεικνύονται μέσα από ένα στημένο πανηγυράκι, μια ασήμαντη διαδικασία με ακριβά φτιασίδια.
εχουν γινει και επιτυχιες.Οι ABBA ξεκινησανε απο Γουροβιζιον,απο τα πιο εμπορικα σχηματα ολων των εποχων,στην ελλαδα τα κομματια της Παπαριζου ειχαν επιτυχια,αλλα και αλλα τραγουδια εχουν πουλησει,αν θυμαμαι καλα της Τουρκαλας επαιζε συνεχεια,καποτε παλια ακουγοταν πολυ του Τζονι Λογκαν.Αν ενα τραγουδι λεει κατι θα πουλησει ασχετως αν εχει εμφανιστει στη Γιουροβιζιον,μαλιστα οτι το ακουνε εκατομμυρια μονο καλο μπορει να κανει.

Reaction score
1.846
Αντιπαρέρχομαι τις κακίες αυτών που με ζηλεύουν γιατί είμαι πιο ψηλός, πιο όμορφος και πιο έξυπνος (και ιδιαιτέρως μετριόφρων :p ). Επειδή δεν μου αρέσει να περιαυτολογώ όταν είμαι μπροστά, συνεχίζω στο θέμα.

Στη Γιουρο-βύζιον :D είχαν και ελάχιστες επιτυχίες, για να επιβεβαιωθεί το ρητό ότι ένας κανόνας συνοδεύεται απαραίτητα από ελάχιστες εξαιρέσεις, έτσι ώστε να ισχυροποιεί τη θέση του. :bigboss:

Δεύτερον, σαν υπεύθυνος πατριώτης και χριστιανός :dance2:, αρνούμαι οποιαδήποτε ανάμειξη σε κάτι στημένο και επιβάλλω τη μέγιστη ποινή (πατσαβούρα έντονα μεταχειρισμένη στα μούτρα). Και στη δικονομία, οι ποινές από πρόθεση είναι πολύ βαρύτερες από αυτές για αμέλεια, καλά μου παιδιά. :party:

Reaction score
620

Μήπως ξέρετε τι SMS στέλνω για να ψηφίσω Ρωσία?

Θέλω μόλις ακουστεί η ψήφος της Ελλάδας και το...... Russia 12 points, να γιουχάρουν οι "πολιτισμένοι" του Βορρά....:fuckyou:

Αλήθεια φέτος γιατί δεν έχει παρουσιάστρια στην Δανία? Για να την σπάσουν στον Πούτιν? Αχαχαχαχα. Τι νούμερα θέε μου....

Reaction score
27.358
ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 2000 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΝΟ 2 ΤΟΥ 2004....

ΟΥΤΕ ΕΓΓΛΕΖΙΚΑ ΟΥΤΕ ΛΑΜΑΚΙΕΣ......

Reaction score
1.458
Η σειρά εμφάνισης των χωρών στον τελικό του Σαββάτου:

1. Ουκρανία
2. Λευκορωσία
3. Αζερμπαϊτζάν
4. Ισλανδία
5. Νορβηγία
6. Ρουμανία
7. Αρμενία
8. Μαυροβούνιο
9. Πολωνία
10. Ελλάδα
11. Αυστρία
12. Γερμανία
13. Σουηδία
14. Γαλλία
15. Ρωσία
16. Ιταλία
17. Σλοβενία
18. Φινλανδία
19. Ισπανία
20. Ελβετία
21. Ουγγαρία
22. Μάλτα
23. Δανία
24. Ολλανδία
25. Σαν Μαρίνο
26. Ηνωμένο Βασίλειο

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
108.459
Ψηφίζουμε τo 10 το καλό! :)

Reaction score
1.458
Η ψήφος της καρδιάς μας πάει στην Ελλάδα σίγουρα,που έχουμε και καλό τραγούδι.
Το βράδυ του διαγωνισμού δεν μπορούμε να ψηφίσουμε την χώρα μας,βάση του κανονισμού της Eurovision.Οσοι ζούμε στην Ελλάδα βέβαια.
Οι Ελληνες που ζουν σε άλλες χώρες της Ευρώπης,μπορούν να ψηφίσουν Ελλάδα από τη χώρα που βρίσκονται.

Reaction score
8.350
καλημερα.Εχουμε ακουσει ολα τα τραγουδια.
Οσα δεν διαγωνιστηκαν ακομα,Γερμανια,Γαλλια,Ισπανια,Ιταλια,Βρετανια.Δανια τα ακουσα σε κλιπακια,,Οι Βρετανοι που τραγουδανε ολοι στη γλωσσα τους ειναι χαρακτηριστικα αταλαντοι τα τελευταια χρονια,με τοση μουσικη ιστορια απαραδεκτο.
Γαλλια,Ιταλια,Γερμανια δεν μου λενε τιποτα,το Γαλλικο χαρακτηριστικα ξενερωτο κατ εμενα.Το Ισπανικο ειναι καλουτσικο ωραια κοπελα και ωραια φωνη και το τραγουδι δεν ειναι κακο.Των Δανων επισης καλουτσικο,θυμιζει εντονα τη δεκαετια του 80 ,η φωνη του τυπου θυμιζει εντονα Μαικλ Τζακσον.

Γενικα για εμενα η ενδιαφερουσα φαση ,να ακουσω δηλαδη τα τραγουδια εληξε.Απο δω και περα η βαθμολογια με αφηνει γενικα αδιαφορο,αφου τα κριτηρια ειναι περιεργα και κυριως γεωγραφικα,σπανιως το καλλιτεχνικο στοιχειο παιζει πρωτευουσα σημασια.

Ωστοσο ευχομαι στα παιδια μας να πανε καλα και καλη επιτυχια,γιατι ολοι θελουν τελικα να πανε καλα.
Ελπιζω να μπορεσω να δω τον τελικο ,δεν ειναι βεβαιο,παντως μπορω ηδη να πω ποια τραγουδια μου ειπαν κατι και ειναι χωρις σειρα προτεραιοτητας,

Η Πορτογαλια που αποκλειστηκε.Για μενα το καλυττερο τραγουδι,που θα το βαζω να το ακουω το καλοκαιρι ουτως η αλλως.
Οι αλλοϊ=Σουηδια,Ισλανδια,Ολλανδια,Ουγγαρια,Μαλτα Ελλαδα,Ρουμανια,Ισπανια και Δανια.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.436
Πάντως τα γραφεία στοιχημάτων κονταροχτυπούν Σουηδία-Αυστρία.
Σε forum-polls και social media Aρμενία-Ελλάδα!

Reaction score
17.780
Αυστρία - μου θυμίζει μουσική για ταινία James Bond.
Μαλτα - μ αρέσει!
Νορβηγία
Μαυροβουνιο - δεν ξερω τι τραγουδάει,αλλα μου αρέσει.
Ολλανδια - Η εισαγωγή του μου θυμίζει αλλο τραγούδι που επίσης μ αρέσει.
Ουγγαρία - ωραίο mainstream
Ελλαδα - ειναι χαρούμενο.

Silent Storm η calm After the Storm....Βrainstorming: θα ψηφίσω Conchita.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • spylab
    TrumpoMusk

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.218
Members
38.540
Νεότερο μέλος
TehLooney