Γιουροβιζιον

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.844
Ισως παραγέρασα η κακογέρασα αλλά αυτό το αυστριακό "πράμα" μου φέρνει αναγούλα .
Wax στα μπούτια και τις αμασχάλες και γένι από Jesus Christ Superstar .
100 φορές Dana International .

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
108.559
Αν το ακούς χωρίς να το βλέπεις, είναι καλό.

Reaction score
8.350
να κανω ενα σχολιο για τον(την )Αυστριακο τραγουδι.Ομολογω οτι μου ειναι αποκρουστικη η ηθελημενη εμφανιση αυτου του τυπου,και δεν το παρακολουθησα αρχικα.Θελοντας να εχω ακουσει ολα τα τραγουδια εκατσα και το ακουσα χωρις να τον βλεπω,ειδικα επειδη μερικα σχολια φιλων ειπαν οτι θυμιζει Τζαιημς Μποντ και οτι ειναι αξιοπρεπες το τραγουδι.Οντως ειναι αξιοπρεπες και οντως θυμιζει Τζαιημς Μποντ,οπως μου θυμισε και το τραγουδι της Ουγγαριας ,ο οποιος ερμηνευτης Ουγγρος εκτος απο απειρα πιο συμπαθης ,εχει σαφως καλυτερη φωνη απο την "Κοντσιτα" και το τραγουδι ειναι σαφως καλυτερο.Αρα εγω πιστευω οτι ολος ο ντορος ειναι γυρω απο την εμφανιση και οχι το τραγουδι.

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
108.559
Καλησπέρααααααα...:)

Reaction score
1.458
Εχω βάλει τη Νεριτ HD Απευθείας στην ψηφιακό δέκτη της τηλεόρασης.Στα ημιτελικά έβλεπα μέσω ote tv.Εμφανέστατα πολύ καλύτερη η εικόνα με το δέκτη της tv.

Reaction score
8.350
καλησπερα παιδια,να δω ποσο θ αντεξουμε γιατι μιλανε για τρεις ωρες και βαλε...!!!

Reaction score
1.458
Η Νεριτ βέβαια έχει κάποιες αξομοιώσεις στην ένταση του ήχου.Το διαπίστωσα και νωρίτερα στις εκπομπές της.

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.287
Members
38.538
Νεότερο μέλος
intergrale