Γιουροβιζιον

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
103.103
Ακόμα δεν τέλειωσε η Eurovision, και βγήκαν τα ανεκδοτάκια.

Η Αυστριακή καταχάρηκε με την πρώτη θέση. Αλλά και πρώτη να μην έβγαινε η κοπέλα, στ´ @ρχίδια της.

Φέτος στη eurovision κέρδισε η μουσι-κή.

Reaction score
620
Ρε παλικάρια, κι εδώ διαφωνίες; Ας πάτε στα πολιτικά.
Παρών!:D

http://pitsirikos.net/2014/05/eurovision-2014/
Οπότε, ήταν πολύ έξυπνη η επιλογή της Αυστρίας να στείλει στην Γιουροβίζιον την Κοντσίτα.

Γυναίκα με μούσι δεν είχε εμφανιστεί μέχρι φέτος στην Γιουροβίζιον· το είδαν το κενό οι Αυστριακοί και μπράβο τους.

Νομίζω πως ξέρω τον τρόπο για να νικήσει η Ελλάδα του χρόνου στην Γιουροβίζιον.

Να στείλουμε τον Σαμαρά και τον Βενιζέλο.

Ποτέ δεν έχουν εμφανιστεί στην Γιουροβίζιον άνδρες χωρίς @ρχίδια.

Last edited by a moderator:

Reaction score
1.188
Ακόμα δεν τέλειωσε η Eurovision, και βγήκαν τα ανεκδοτάκια.

Η Αυστριακή καταχάρηκε με την πρώτη θέση. Αλλά και πρώτη να μην έβγαινε η κοπέλα, στ´ @ρχίδια της.

Φέτος στη eurovision κέρδισε η μουσι-κή.
Από 'δω και μπρος στους γάμους θα ξυρίζουν την νύφη και όχι τον γαμπρό!

Reaction score
1.656
:party:Σχετικα με τη διοργανωση: Χρονο με το χρονο, οδευει ολοταχως προς την απολυτη ξεφτιλα και το απολυτο κιτς!
Σχετικα με την Ελληνικη συμμετοχη: Ενα σαχλοτραγουδο, καταλληλο μονο για τη διασκεδαση νηπιων!
Χαρακτηριστικη η αποψη της ηλικιωμενης μητερας μου (με την οποια συντασσομαι 100%):
Πιδακι μ΄, τραγουδ΄ειν΄αυτο ή τσιρκου?
Τι κλοτσαμπδαν΄ ετσ΄ αυτοι, σαν τα καλκαντζουρια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reaction score
1.656
Το σοβαρο κακο ειναι η εμφανης προωθηση της διαφορετικοτητας ως προτυπο ζωης & δρασης, αντι της αντιμετωπισης της ως προβλημα αξιο σεβασμου.
Βλεπω σε λιγα χρονια η διαφορετικοτητα να μετατρεπεται απο προβλημα σε αντικειμενο διεκδικησης ως μεσο προσωπικης προβολης & επιτυχιας ( η μοναδικοτητα της προσωπικοτητας αντικαθισταται απο την μοναδικοτητα στην εμφανιση).

Reaction score
1.188
[QUOTE="S_PANAGIOTOPOULO, post: 1824475, member: 22065"
Βλεπω σε λιγα χρονια η διαφορετικοτητα να μετατρεπεται απο προβλημα σε αντικειμενο διεκδικησης ως μεσο προσωπικης προβολης & επιτυχιας [/QUOTE]

Σε λίγα χρόνια;
Γιατί, δεν γίνεται ήδη και τώρα αυτό;

Reaction score
1.846
Με τον και καλά πανευρωπαϊκό ψήφο του κόσμου αποδεικνύεται και καλά το άνοιγμα του πλήθους στην διαφορετικότητα. Με την παραμύθι σκορδαλιά ψήφο του κυρίαρχου λαού βραβεύεται το σιχαμερό τραβέλι. Όχι σαν καλλιτέχνης, σαν ύπαρξη με και καλά αποδοχή από την κοινωνία.

Γι' αυτό είναι βασικό να καταλάβουν όλοι ότι η ψήφος τους δεν μετράει, ότι είναι καραστημένος διαγωνισμός.

Συνεχίζω με επίπεδο ανάλογο του Γιουρο-βύζιον.

Παριζάκι Κοντσίτα. Τρώγεται ολόκληρο! :gotcha:

Last edited:

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
98.880
Εγώ, αν και συντηρητικός σε ορισμένα θέματα, δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα με τέτοιου είδους διαφορετικότητες. Θέλω ο καθένας να δείχνει φανερά το ποιόν του και να ξέρω εξαρχής με ποιον έχω να κάνω. Τα ταμπού δημιουργούν στρεβλές καταστάσεις και κατά τη γνώμη μου κάνουν μεγαλύτερο κακό.

Όσο για τα "πρότυπα της κοινωνίας" που περνούν δεν μου καίγεται καρφάκι. Υπάρχουν τόσες έννοιες του "σωστού" που δεν αξίζει τον κόπο να ασχολείται κανείς. Γιατί κάποιος που κράζει την Κοντσίτα, μπορεί να θαυμάζει έναν "ποιοτικό" ροκά που είναι τελειωμένο πρεζάκι.

Κι όταν μιλάμε για μουσική ποπ, το θέαμα μετράει το ίδιο και περισσότερο από το ηχητικό κομμάτι. Και ανέκαθεν οι δημοφιλείς καλλιτέχνες ήταν προκλητικοί, ο καθένας με τον τρόπο του.

Υ.Γ. Δεν έχω δει τη Γιουροβίζιον και γράφω μόνο από αυτά που διαβάζω εδώ και "έξω".

Reaction score
1.846
Δεν με απασχολεί που η Κοντσίτα είναι ότι είναι. Καλά ξηγιέται και στ' rxίδια της :D η γνώμη μου. Αυτό που με απασχολεί, με εκνευρίζει, τα παίρνω στη γκράνα, είναι ότι με τη μουσαντέ ψηφοφορία του κω .... της Κοντσίτας :whistling: εμφανίζεται ότι είναι και καλά κοινής αποδοχής.

Έ δεν είναι γ@μω το γαϊδουράκι του Ιησού Χριστού! Στη συντριπτική πλειοψηφία των ευρωπαϊκών σπιτιών είναι ένα αποκρουστικό υποκείμενο. Ένα σίχαμα! :hunter:Που δεν θα του δίνανε ούτε τα ψιλιάτικα αν τον έβλεπαν να ζητιανεύει.

Υ.Γ. Προφανώς και δεν είδα το γιουροσκ@τό. Εδώ και χρόνια, όχι τώρα.

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
98.880
Έ δεν είναι γ@μω το γαϊδουράκι του Ιησού Χριστού!
Καταρχάς, μην ανακατεύεις στην κουβέντα φανταστικά πρόσωπα! :D

εν με απασχολεί που η Κοντσίτα είναι ότι είναι. Καλά ξηγιέται και στ' rxίδια της :D η γνώμη μου. Αυτό που με απασχολεί, με εκνευρίζει, τα παίρνω στη γκράνα, είναι ότι με τη μουσαντέ ψηφοφορία του κω .... της Κοντσίτας :whistling:εμφανίζεται ότι είναι και καλά κοινής αποδοχής.
Στη συντριπτική πλειοψηφία των ευρωπαϊκών σπιτιών είναι ένα αποκρουστικό υποκείμενο. Ένα σίχαμα! :hunter:Που δεν θα του δίνανε ούτε τα ψιλιάτικα αν τον έβλεπαν να ζητιανεύει.
Μια χαρά είναι η ψηφοφορία. Για τη Γιουροβίζιον μιλάμε, όχι για κλήρωση τηλεόρασης στον ετήσιο χορό των παλαιμάχων ναυτοπροσκόπων Ξυλοκάστρου. :p

Τα Ευρωπαϊκά σπίτια, στην πλειονότητά τους, θεωρούν αποκρουστικά υποκείμενα όσους δεν είναι φίλοι και στενοί συγγενείς. Με χίλια-μύρια κριτήρια.

Reaction score
1.846
Τα μόνιμα και παντοτινά 12άρια της Ελλάδας και της Κύπρου δείχνουν ότι στη δική μας γειτονιά το πράγμα είναι σουσουμπί και αβαβά. Αποκλείεται κάθε χρονιά οι ψηφοφόροι να περιβάλλουν με την εμπιστοσύνη τους διάφορα καλλιτεχνικά σιχάματα που έχουν κατά καιρούς "τιμήσει" με τη συμμετοχή τους αυτές τις δυό χώρες. Μια χρονιά έστω έχουν στην πραγματικότητα μαυρίσει συμμετοχή αλλά η επιτροπή εκεί, το 12 πάει ...

Μη μας κρατάς σε αγωνία και δεν ξέρουμε που θα πάει. :gotcha:

Αλλά δεν είμαστε μόνο εμείς - επειδή όταν χτίζαμε Παρθενώνε κ.λ.π. :D - το αβαβά το γνωρίζουν ενδελεχώς και αλλαχού. Το τι θα εμφανίσει κάθε εγχώρια επιτροπή ότι στηρίζει ο κυρίαρχος - μη χέσω - θεατής είναι αποτέλεσμα των διαπλεκόμενων ανταλλαγών συμφερόντων ενός εκάστου. Και όχι η πραγματική απεικόνιση της γνώμης των θεατών.

Δεν συνεχίζω, γιατί γνωρίζω πόσο δύσκολο είναι να πείσει κανείς τους αριστερούς που ντεμέκ νομίζουν ότι είναι δεξιοί. :p

Reaction score
8.350
βρε σεις,διαγωνισμος τραγουδακια ειναι,τελειωσε,Οποιος του αρεσε καποιο τραγουδακι το ξανακουει,οποιος σιχαινεται τη Γιουροβιζιον δεν ασχολειται,δικαιωμα του.Δεν παραγει κοινωνικα μηνυματα η Γιουροβιζιον,αν το πιστευετε αυτο της δινετε μεγαλη σημασια.

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
98.880
Και όχι η πραγματική απεικόνιση της γνώμης των θεατών.
Απαντάς μόνος σου. Οι θεατές ψηφίζουν. Εσύ (κι εγώ) δεν είσαι θεατής. Και γι' αυτό μπορεί να σου φαίνεται "παράξενη", ή και στημένη, η ψηφοφορία, επειδή έχεις διαφορετική άποψη για τα γούστα τους.

Reaction score
1.846
Για το παράδειγμα Ελλάδας - Κύπρου που έδωκα υπάρχει άποψη; Είναι η πραγματική απεικόνιση της άποψης του κυρίαρχου - μη χέσω - θεατή, ή είναι το προσυνεννοημένο διαπλεκόμενο;

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.204
Members
38.539
Νεότερο μέλος
jabe