8 Δεκεμβρίου 2004 #2 Giovanni Dimitropoulos Μηνύματα 30.532 Reaction score 49 1) Αγοράζοντας ένα ταγιέρ, ένα παλτό και ένα φόρεμα.......δώρο το δρεπάνι μου........ ΧΑΡΟΣ...... (φαντάσου Νίκο να σου τηλεφωνήσει και να ακούσεις: "Καλημέρα...Ο Χάρος είμαι. Να περάσω να πάρω το μηχάνημα?"..............Μπρρρρρρρρ :roll: ) 2) Αυτά ΔΕΝ είναι ΟΠΤΙΚΑ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ............. Για να μην βλέπεις τα λεωφορεία μάλλον ψάχνεις τα ΠΑΤΟΜΠΟΥΚΑΛΑ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: 3) Με τις τιμές που πουλάει λογικό είναι να λέγεται.........ΜΟΝΑΞΙΑ!! Πεθάνανε όλοι οι πελάτες του!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
1) Αγοράζοντας ένα ταγιέρ, ένα παλτό και ένα φόρεμα.......δώρο το δρεπάνι μου........ ΧΑΡΟΣ...... (φαντάσου Νίκο να σου τηλεφωνήσει και να ακούσεις: "Καλημέρα...Ο Χάρος είμαι. Να περάσω να πάρω το μηχάνημα?"..............Μπρρρρρρρρ :roll: ) 2) Αυτά ΔΕΝ είναι ΟΠΤΙΚΑ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ............. Για να μην βλέπεις τα λεωφορεία μάλλον ψάχνεις τα ΠΑΤΟΜΠΟΥΚΑΛΑ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: 3) Με τις τιμές που πουλάει λογικό είναι να λέγεται.........ΜΟΝΑΞΙΑ!! Πεθάνανε όλοι οι πελάτες του!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
8 Δεκεμβρίου 2004 #3 D David Μηνύματα 78 Reaction score 0 Γιάννης Δημητρόπουλος @ Wed Dec 08 said: 1) (φαντάσου Νίκο να σου τηλεφωνήσει και να ακούσεις: "Καλημέρα...Ο Χάρος είμαι. Να περάσω να πάρω το μηχάνημα?"..............Μπρρρρρρρρ :roll: ) Click to expand... Σκέψου να σου πει πρωί πρώί: - Καλήμερα ο Χάρος είμαι, να ρθω να σας πάρω μέτρα;; (για το κουστούμι που θα σου ράψει)
Γιάννης Δημητρόπουλος @ Wed Dec 08 said: 1) (φαντάσου Νίκο να σου τηλεφωνήσει και να ακούσεις: "Καλημέρα...Ο Χάρος είμαι. Να περάσω να πάρω το μηχάνημα?"..............Μπρρρρρρρρ :roll: ) Click to expand... Σκέψου να σου πει πρωί πρώί: - Καλήμερα ο Χάρος είμαι, να ρθω να σας πάρω μέτρα;; (για το κουστούμι που θα σου ράψει)