Γλίτωσα !!!

Reaction score
55
Απάντηση: Γλίτωσα !!!

Στο android market ανάμεσα στις πολλές δωρεάν εφαρμογές έχει ντεσιμπελόμετρα και αλφάδι! (με όση ακρίβεια βέβαια μπορεί να επιτρέψει το χαρντγουερ ενός κινητού).

Reaction score
175

Και η Κατινα η κουτση την ιδια αποδοση με τη μοντελα εχει στο κρεβατι μεσα στο σκοταδι αλλα δεν... :140:

Reaction score
55

καλά....εγώ ανέφερα δυο εφαρμογές, που είναι κατάλληλο παιχνιδάκι για τους τρελαμένους, αλλά δεν προσφέρουν βιωματικές καταστάσεις, ούτε αφήνουν εμετικές αναμνήσεις.....μα και συ! με την Κατίνα την κουτσή? :126:

Reaction score
175

καλά....εγώ ανέφερα δυο εφαρμογές, που είναι κατάλληλο παιχνιδάκι για τους τρελαμένους, αλλά δεν προσφέρουν βιωματικές καταστάσεις, ούτε αφήνουν εμετικές αναμνήσεις.....μα και συ! με την Κατίνα την κουτσή? :126:

Το θεματακι σχολιασα και οχι την πληροφορια σου.

Zizik

Safety Last
Administrator
Reaction score
79.792
Το αηφόνι εκτελεί χρέη IMDB ευρετηρίου αποκλειστικά πλέον, στο ΗΤ. Και άσε τον Επίτιμο Α να κουρεύεται! ΑΝΔΡΕΑΑΑΑΑ! :143:

Ολα τα υπόλοιπα, τα έχει αναλάβει ο Θεός.

Να κρατούσε και λίγο παραπάνω η μπαταρία...

Reaction score
175

Οριστε με αυτα που διαβαζει καραφλιασε ο θειος :142:

Παρενεργειες του android η τα 800 χρονια που τον βαρενουν; :136:

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
100.171

Μετά από 3 χρόνια συμβίωσης με 3 iphones έκανα την υπέρβαση.
Μόλις παρέλαβα από το Αμέρικα το Google Nexus S και το φορτίζω.

Ο λόγος για την αλλαγή;

Ήθελα το λευκό iPhone 4, και με τις συνεχείς αναβολές της κυκλοφορίας του, κοντεύουμε να φτάσουμε στην ανακοίνωση του 5 (που θα αγοράσω). Από την άλλη έπρεπε να αγοράσω κινητό ως άρρωστος καταναλωτής. :138:
Και τελικά αποφάσισα να πάρω το Nexus S που είναι και η πιο καινούργια συσκευή που κυκλοφορεί (από τα Χριστούγεννα στις ΗΠΑ), με το Android 2.3 από τη μάνα του.

Το iPhone με κάλυπτε πλήρως στις καθημερινές μου ανάγκες και το σημαντικότερο: μου άρεσε πολύ, ακόμα και κλειστό! Είναι και το brand name στη μέση, που για μένα αποτελεί το 50% μιας αγοράς, οπότε θα είμαι αυστηρός στην κριτική του S. Έχω εμπειρία από Android, δεν είχα όμως ποτέ στην ιδιοκτησία μου αντίστοιχη συσκευή. Θα γράψω περισσότερα μόλις το δοκιμάσω.
Πρώτη εντύπωση πριν το βάλω σε λειτουργία; Ποιότητα κατασκευής (σε σχέση με το iPhone) για τα μπάζα. Φτηνοπλαστικούρα σαν κινέζικο παιχνίδι από πανηγύρι... :142:

Και μια φωτογραφία στον χώρο που του αξίζει! :114:

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731

xfader, θελουμε καινουργιο θεμα με εντυπωσεις και την...αντικειμενικοτητα σου:121::137:

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
100.171
Απάντηση: Re: Γλίτωσα !!!

Πόσο έχει το ένα και πόσο το άλλο;
To 16άρι iPhone 4 έχει 659 ευρώ.
Το Nexus S δεν υπάρχει ακόμα στην Ελλάδα, αλλά φημολογείται ότι θα κοστίζει από 550 έως 600 ευρώ.
Από την Αμερική μου στοίχισε ~450 ευρώ χωρίς ταχυδρομικά, που δεν πλήρωσα γιατί το έφερε μια φίλη μου (αεροσυνοδός). Γι' αυτό και το πήρα. Ήταν το μάξιμουμ ποσό που θα έδινα για τέτοια συσκευή (μη Apple :138:).

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
100.171

xfader, θελουμε καινουργιο θεμα με εντυπωσεις και την...αντικειμενικοτητα σου:121::137:
Θα γράψω σύντομα review και πίστεψε με πως θα είμαι ειλικρινής (όπως πάντα) και αντικειμενικός. :107:

Zizik

Safety Last
Administrator
Reaction score
79.792
Στη φθηνοπλαστικούρα των Σαμσούνγκ συμφωνούμε απόλυτα! Do you see a trend here??? :135:

Από την τρέλα μου να πάρω Android, πήγα τον Οκτώβριο να αγοράσω το Galaxy, αλλά μόλις το έπιασα, δεν!

Δεν πήρες HTC, κακώς! :136:

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
100.171
Απάντηση: Re: Γλίτωσα !!!

Σ
Δεν πήρες HTC, κακώς! :136:
Δυστυχώς, αντιπαθώ το συγκεκριμένο brand από την Qtek εποχή. Παρδέχομαι ότι είναι καλές και ποιοτικές συσκευές (πια), αλλά αν η μάρκα δεν με ελκύει, δεν... :116:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.530
Members
38.710
Νεότερο μέλος
stavros.vatistas