Γνωμες για το Honda CR-V 2007

Reaction score
5
Καλά τις προτάσεις περί Jeep (άλλη κατηγορία!), Citroen και Peugeot δεν θέλω καν να τις σχολιάσω. Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν. Δεν κρίνουμε αυτοκίνητα από τα 'σκληρά' πλαστικά και την 'φάτσα' ΜΟΝΟ.

Για soft-roader το Honda είναι πολύ καλό. Δεν σπάει, δεν χαλάει, και καλύπτει και τις ανάγκες μετακίνησης σωστά. Δεν καίει την βενζίνη με τα βαρέλια, και μπορεί να πάει και στο χωματάκι/χιονάκι αν χρειαστεί.
Μαζί με το RAV4, θα το έβαζα στην κορυφή της κατηγορίας τους. Δες/οδήγησε και το Toyota πάντως για να έχεις μια άποψη.

HV

Reaction score
0
Δεν ειναι αλλη κατηγορια οταν η τιμη ειναι παραπλησια...Μιλαμε για το Cherokee Sport...

Reaction score
14
Δεν ειναι αλλη κατηγορια οταν η τιμη ειναι παραπλησια...Μιλαμε για το Cherokee Sport...

Σε αυτές τις τιμές υπάρχουν παλλά καλά sedan ή hatchback.

Δυστυχώς στο ...μικρό μυαλό του Έλληνα...τα hatchback είναι για τους....φτωχούς!

GTX

Reaction score
39
Το εχω παραγγειλει και υποτιθεται θα το εχω τελος του μηνος.
Ρε παιδιά γιατί σκοτώνεστε? Αφού ο άνθρωπος λέει οτι το έχει παραγγείλει :happy_4:

Καλοτάξιδο!!!!

Reaction score
0
Το ξερω οτι θα βγουν καινουρια ευρωπαικα suv τελος του χρονου, αλλα σκεφτηκα, θα κατσω να περιμενω ενα χρονο μηπως υπαρξει κατι καλυτερο?
Και απο την αλλη ειναι δυνατον μια εταιρεια μολις βγαλει καποιο καινουριο μοντελο να ειναι καλυτερο απο μιας αλλης που το εχει και το εξελισσει 10 χρονια τωρα? Για τα Jeep τα βρισκω λιγο αγρια , σαν να μην μου πολυαρεσει η μπροστινη σχεδιαση. Το RAV4 και το Xtrail τα εχω δει και μελετησει, αλλα η σχεδιαση τους μου φαινεται καπως ξεπερασμενη ενω του CR-V ακομα και να μην αρεσει, δινει στιγμα οτι ειναι σχεδιαση 2007. Το BMW X3 και το καινουριο Freelander ειναι πολυ καλα αυτοκινητα , αλλα βγαινουν περισσοτερα απο το διαθεσιμο ποσο και δεν ειναι και τοσο σιγουρο οτι ειναι καλυτερα απο το CR-V σαν συνολο.

Το καινουριο της Nissan ειναι απιθανο αυτοκινητο, το QASHQAI , και επειδη εχει πολλες επιλογες στους κινητηρες, 4χ4 ή οχι, κιβωτια ταχυτητων, και επομενως κανει για διαφορες τσεπες, νομιζω θα σπασει τα ταμεια. Ειναι ομως λιγο μικροτερο απο το CR-V και σε κατι οικογενειακες εκδρομες χρειαζομαι και το τελευταιο εκατοστο.

Παντως για το συγκεκριμενο αυτοκινητο δηλ το καινουριο CR-V , η HONDA "διαδηλωνει" οτι δεν παιρνει περισσοτερο χωρο απο ενα σαλουν, τα καυσαερια του ειναι καλυτερα ακομα και απο το Mini cooper , η καταναλωση ειναι βελτιωμενη και συγκρισιμη, εχει καλη ασφαλεια και προς τους πεζους κλπ.
Και εχεις και την εξτρα ασφαλεια της τετρακινησης οταν χρειαστει και την ψηλοτερη θεση οδηγησης.

Απο οτι διαβαζω, ενω προφανεις αντιπαλοι ειναι τα αλλα suv στην κατηγορια τιμης του, η εταιρεια προσπαθησε να ανταγωνιστει σαν ποιοτητα κυλισης το Passat και το Accord.

Εκεινο που περιμενω να δω ειναι ο θορυβος απο το δρομο γιατι οι κριτικες σε αυτο δεν συμφωνουν και ειναι πολυ σημαντικο για μενα αν και το περυσινο μοντελο ειναι αρκετα καλο και αυτο υποτιθεται ειναι ακομα καλυτερο. Για τα πλαστικα τα ειπαμε....

Α, ετσι για να με βγαλετε τρελο, οδηγω καμια φορα το σχεδον καινουριο Eclass του πατερα μου, ενα δυο χρονων. Ε , λοιπον προτιμω 1000 φορες το CR-V. Ουτε το τιμονι , ουτε το φρενο μου αρεσαν και θορυβο απο τον δρομο εχει και που λενε ολοι για το κυλιμα του mercedes, δεν καταλαβα κατι σπουδαιο.

Tο δε καινουριο Golf της αδελφης μου με τον FSI χαλια μαυρα ειναι, τραχυτητα ο κινητηρας, τα φρενα καθολου προδευτικα...

Αλλο ... Ειδατε τους ευρωπαιους που ειναι τρελαμενοι με τους ντιζελ? Τους κανανε καλυτερους αυτους τελικα παρα της βενζινης....

HV

Reaction score
0
βασικα εισαι ο μονος κυπριος που γνωριζω που μιλαει για εκδρομες στην κυπρο αφου οι αποστασεις ειναι πολυ μικρες αλλα ο καθενας οντως εχει τους λογους του :)

VG

Reaction score
0
Μια χαρα αποστασεις εχει και η Κυπρος,και εχει μερη για offroad.

Εκανες πολυ καλη επιλογη πιστευω.
Η jeep εχει πιασει πατο σε θεματα αξιοπιστιας,καλα εκανες και την απεφυγες.

HV

Reaction score
0
Αυτο πεστο του κολλητου μου που εδωσε 85.000 για το Jeep Cherokee Executive...Ακου εκει εχει πεσει σε θεματα αξιοπιστιας...
Οσο για τις αποστασεις οταν το maximum ειναι 150-200 χιλιομετρα ε για μενα δεν ειναι μεγαλες :)

Reaction score
14
Αυτο πεστο του κολλητου μου που εδωσε 85.000 για το Jeep Cherokee Executive...Ακου εκει εχει πεσει σε θεματα αξιοπιστιας...
Ο μπατζανάκης μου με το 5.7 έγινε ο καλύτερος φίλος του συνεργείου.
Μετά το σούταρε σε κάποιο κορόιδο και βρήκε την υγειά του. :happy_6:

HV

Reaction score
0
Εμενα το εχει ο κολλητος μου 2 χρονια και εχει παει μονο 1 φορα για Service στο συνεργειο.
Ειναι να μην σου κατσει το ελλατωματικο και παιζει ρολο και πως οδηγεις...

VG

Reaction score
0
Δεν αναφερομαι σε μπατζανάκηδες και φιλους, αλλα σε επισημες ερευνες στην Αγγλια και στις ΗΠΑ.

Reaction score
14
Εμενα το εχει ο κολλητος μου 2 χρονια και εχει παει μονο 1 φορα για Service στο συνεργειο.
Ειναι να μην σου κατσει το ελλατωματικο και παιζει ρολο και πως οδηγεις...
Όλα τα Jeep έχουν ημερομηνία λήξης.
Τα τρία χρόνια.
Μέτα πέφτει κλάμα.

GTX

Reaction score
39
Να του πεις οτι έχει καθυστερήσει για το δεύτερο! :happy_5::happy_5::happy_5:

Reaction score
0
Ευχαριστω για τις ευχες ρε παιδια. Ελπιζω να περασω καλα μαζι του. Παντως οταν σκεφτεσαι ποση αξιας αντικειμενο εχεις εκτεθειμενο σε τοσους κινδυνους, σε κανει να σκεφτεσαι να παρεις την χειροτερη παλιατζουρα και να κυκλοφορεις χωρις εννοια. Απο την αλλη ειναι και οι ζωες των μωρων σου που εκτιθενται σε κινδυνο μεσα στο αυτοκινητο που σε κανει να δωσεις τα περισσοτερα χρηματα που μπορεις ωστε να ειναι προστατευμενα περισσοτερο.
Θα μπορουσα να επανελθω μετα απο λιγο καιρο οδηγηματος για καποια πιο συγκεκριμενα στοιχεια. Προς το παρον λεω οτι θα ηθελα καποια περισσοτερα μαλακα πλαστικα στο ταμπλο και εναν διακοπτη που να εμπλεκει την τετρακινηση κατεπιλογην του οδηγου και οχι μονο αυτοματα.
Απο οτι εχω καταληξει απο τις ερευνες μου, το CR-V συστηνεται σαν ενα γενικα καλο αυτοκινητο, το Freelander2 για τις offroad ικανοτητες του, το BMW X3 για την ποιοτητα κατασκευης του, και πολυ καλες προτασεις επισης ειναι το RAV4, το XTRAIL καθως και το SantaFe το οποιο φαινεται οτι εχει πολυ ανετο και πολυτελες ταξιδι. Επισης πολυ καλη επιλογη για αυτοκινητο για την πολη αντι του Golf ή του Focus ή σε οποιον δεν χρειαζεται οπωσδηποτε ενα μεγαλύτερο suv, ειναι το Qashqai, το οποιο ειδα προσφατα και με εντυπωσιασε αλλα και εχει κανει τουλαχιστον εδω στην Κυπρο μεγαλες παραγγελιες.

Reaction score
14
Απάντηση: Γνωμες για το Honda CR-V 2007

Καλορίζικο.!! Εγώ έχω το Tucson και στα δύο χρόνια με 60000χλμ. ακόμα δεν έχω δει πρόβλημα ή υπάρχει κάτι που με έχει κάνει να προβληματιστώ.

Να προσέχεις.!

Reaction score
0
Να κάνω μια παρέμβαση έστω και καθυστερημένη λόγω προβλήματος συνδεσιμότητας:

Οπως πολύ σωστά επισήμανε ο Νικόλας και ο Άκης,
η car audio μπορεί να φιλοξενήσει και κάποια θέματα γενικά περί αυτοκίνησης.
Επειδή το θέμα "Αυτοκίνητο" είναι μεγάλο και σύνθετο θα παρακαλούσα να μην ξεφεύγουμε πολύ από τον κυρίως τίτλο του εκάστοτε τοπικ.

Π.χ. στο συγκεκριμένο θέμα από το Ηοnda CRV και τα SUV,ξαφνικά η κουβέντα πήγε στις ασφάλειες ζωής και στην Porsche.

Reaction score
0
Να τις σβήσω προσπαθώ.
Ο καθένας μπορεί να ανοίξει ένα τοπικ με όποια θεματολογία θέλει στη κατάλληλη κατηγορία.
Οι φωτιές ανάβουν όταν η κουβέντα ξεφεύγει...

HV

Reaction score
0
Διαφορετικα τοπικ μπερδευει ο κωστακης...
Το porsche και οι ασφαλεια ζωης εγιναν σε δικο μου τοπικ που σαν θεμα ειχε την Porsche....

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.913
Members
38.519
Νεότερο μέλος
papaevagelouv