Γνωμες για το Honda CR-V 2007

VG

Reaction score
0
Που ειναι οι φωτιες;Παλι αργησα γμτ...

Βάιε το X3 ειναι το χειροτερο απο ολα οσα αναφερεις,γιατι εχει απαραδεκτα μικρες δυνατοτητες στο off-road,ενω στην ασφαλτο εμφανιζεται πολυ κατωτερο απο τον μεγαλο του αδελφο, το X5.

Εκανες καλη επιλογη και ο χρονος θα σε δικαιωσει εκτος απροοπτου.

Reaction score
0
HVάκο....

Κοίτα καλύτερα....
Δεν μπερδεύω κανένα τοπικ.
Ξέρω που κάνω παρατήρηση.
Το άλλο τοπικ σχετικά με την Porsche που άνοιξες εσύ, όταν βγήκε off topic,ειπώθηκε από τους συμμετέχοντες.
Δεν χρειάζεται να "κράζω" τους πάντες ούτε αυτός είναι ο σκοπός μου.

Έαν θέλεις κάτι άλλο στείλε μου PM.

Οτιδήποτε άλλο άσχετο με το θέμα του συγγραφέα θα διαγραφεί.

OFF TOPIC τέλος.

Reaction score
14
Απάντηση: Re: Γνωμες για το Honda CR-V 2007

Να τις σβήσω προσπαθώ.
Ο καθένας μπορεί να ανοίξει ένα τοπικ με όποια θεματολογία θέλει στη κατάλληλη κατηγορία.
Οι φωτιές ανάβουν όταν η κουβέντα ξεφεύγει...
Η μικρή μου πείρα λέει ότι οι φωτιές δεν ανάβουν όταν η κουβέντα ξεφεύγει θεματολογικά αλλά όταν "ξεφεύγει", γενικά.

Reaction score
49
Σας παρακαλώ μην αρχίσουμε ΚΑΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ τις κόντρες και τα περίεργα σχόλια.
Και για να είμαστε δίκαιοι ΚΑΙ σωστοί θέλω να ξεκαθαρίσω ένα πράγμα (και ίσως να φτιάξω και ένα ξεχωριστό θέμα για την θεματολογία της κατηγορίας CarAudio....)

Όσοι είναι καιρό εδώ μέσα θα έχουν παρατηρήσει ότι εκούσια πολλές φορές ξεκινώ θέματα που "ξεφεύγουν" από την στενή οπτική γωνία που προσφέρει ο τίτλος της κατηγορίας. Και συνήθως τα "εκτός θέματος" είναι posts για αυτοκίνητα (νέα της αγοράς, αυτοκίνητα που μου έκαναν εντύπωση κ.ο.κ), αγώνες αυτοκινήτων (F1, Rallye MotoGP κ.ο.κ) αλλά και τεχνικά θέματα (αναρτήσεις, ελαστικά κ.ο.κ).
Και βεβαίως, η ίδια τακτική ακολουθείται από πολλά ακόμα μέλη-συντονιστές και φίλους (κίνηση που όχι μόνο δέχομαι αλλά επαυξάνω...)

Μάλιστα, είναι σαφές ότι όλοι οι φίλοι μέσα στο AVsite, αν σκεφτούν κάτι που έχει σχέση με 2ή 4 τροχούς (δεχόμαστε και....3αξονικά...:happy_5: "happy_1" ) έρχονται και το γράφουν εδώ μέσα, στην CarAudio.

Άρα, όπως ξεκινήσαμε πριν από 2.5+ χρόνια, έτσι θα συνεχίσουμε.

Συμπέρασμα: η CarAudio απευθύνεται σε όλους όσους έχουν μεράκι τους το αυτοκίνητο και τη μοτ/τα. Η κύρια θεματολογία της είναι βέβαια ο ήχος, η εικόνα και η πλοήγηση στο αυτοκίνητο αλλά τα όρια εσκεμμένα απλώνουν για περισσότερα θέματα περί αυτοκίνησης!

Ευχαριστώ!

Γιάννης Δημητρόπουλος
Συντονιστής CarAudio

Reaction score
49
Re: Απάντηση: Re: Γνωμες για το Honda CR-V 2007

ααα, μάλιστα. Διέγραψε σε παρακαλώ τα off topic σχόλια μου.

Mιχάλη δυστυχώς τις τελευταίες μέρες έχουν ακουστεί πολλά και διάφορα για τους συντονιστές (αδυναμίες, μη τήρηση κανόνων κ.ο.κ).
Αυτό (όπως πολύ καλά καταλαβαίνεις) δημιουργεί πίεση χωρίς λόγο και σε πολλές περιπτώσεις "τη νύφη την πληρώνουν" λάθος άνθρωποι.:happy_6:

Τα μηνύματά σου ποτέ δεν είναι Off Topic (τουλάχιστον όσα έχουν πέσει στην αντίληψή μου) και ανεξάρτητα αν είσαι κολλητός μου ή όχι, δεν υπήρχε προδιάθεση διαγραφής των.:respect:

Άρα συνεχίζουμε δυνατά ΟΠΩΣ ΞΕΡΑΜΕ.....

Ευχαριστώ!
Γιάννης

Reaction score
14
Απάντηση: Γνωμες για το Honda CR-V 2007

Γιάννη σε ευχαριστώ για την τοποθέτηση. Με καλύπτει απόλυτα.

Η λογική του:

"Οτιδήποτε άλλο άσχετο με το θέμα του συγγραφέα θα διαγραφεί.

OFF TOPIC τέλος.",

δεν έχει απαντηθεί σε αυτό το φόρουμ, το λίγο καιρό που είμαι εγώ εδώ και φυσικά δεν με βρίσκει σύμφωνο. Ειδικότερα όταν προέρχεται από ενα νέο συντονιστή που πριν καλά-καλά γνωρίσει τη λειτουργία του φόρουμ, προειδοποιεί αναίτια, άσκοπα και χωρίς να λαμβάνει υπόψιν του κανόνες που εδραίωσαν το avsite ως ελεύθερο βήμα άποψης.

Όπως βλέπεις το μήνημά μου έχει διαγραφεί και επανέλθει. Ελπίζω να είναι η τελευταία φορά που αντιμετωπίζω αυτό το πρόβλημα που όπως καταλαβαίνεις είναι ιδιαίτερα προσβλητικό. Αν ο κ.Μάνης θέλει να διαγράφει μηνύματα που κατά τη δικιά του άποψη είναι off topic τότε βρίσκεται σε λάθος χώρο ή εγώ είμαι σε λάθος χώρο. Αν όντως έχουν αλλάξει οι κανόνες και οι οδηγίες, καλό θα ήταν η διοικητική ομάδα να μας ενημερώσει για να το γνωρίζουμε.
Προς το παρόν λυπάμαι πολύ που στην κατηγορία σου και με δεδομένη την ευαισθησία σου σε παρόμοια θέματα (θυμάσαι φαντάζομαι) συνέβει κάτι τέτοιο.
Το θεωρώ ατυχές περιστατικό.

Με εκτίμηση

HV

Reaction score
0
Εγω ειμαι εναντιον στους "Νεους Συντονιστες" και δεν αναφερομαι συγκεκριμενα για τον Κωστα αφου ως τωρα των παω σαν ατομο απλα συγκεκριμενα το οτι απαιτει ολες οι απαντησεις να ειναι σχετικες 100% με ενα θεμα αλλιως θα τις διαγραψει ενω την ιδια στιγμη ακομα καλα καλα δεν ηρθε ( Οχι πως ειμαι κανας παλιουρας προς θεου απλα μιλαω αναλογικα με το να γινει καποιος συντονιστης ) δινει μια λαθος εντυπωση για τον ιδιο και για τον Θεσμο. Αποψη μου φυσικα και φυσικα μπορει να κανω λαθος.

Reaction score
49
Εγω ειμαι εναντιον στους "Νεους Συντονιστες"
Μετάφραση?? Τι ακριβώς σε προβληματίζει Νίκο και είσαι ενάντια στους "Νέους Συντονιστές". Πολύ περίεργο μου ακούγεται αυτό.......

και δεν αναφερομαι συγκεκριμενα για τον Κωστα αφου ως τωρα των παω σαν ατομο
Κάτσε να τον γνωρίσεις λίγο καλύτερα (απ' τα κείμενά του τουλάχιστον) και θα δεις ότι θα αποδειχθεί πολύ καλύτερος από όσο μπορεί να σκέφτεσαι :happy_6:

απλα συγκεκριμενα το οτι απαιτει ολες οι απαντησεις να ειναι σχετικες 100% με ενα θεμα αλλιως θα τις διαγραψει
Αυτό ο Κωστής δεν το λέει για τον ίδιο. Για το καλό της κατηγορίας το λέει και για το καλό όλων μας. Όσο λιγότερα off topic θα υπάρχουν σε ένα θέμα, τόσο καλύτερη θα είναι η διάθεσή μας. Τα πράγματα είναι λίγο πιο χαλαρά στην Δίχως όρια γιατί εκεί (καλά κάνουν οι δίκαιοι συντονιστές, νυν και τέως) έτσι δηλώνει και ο τίτλος της κατηγορίας. Είναι αυτό που λέμε, η καφετέρια του AVsite!
Άρα, η διάθεση του Κωστή ήταν να υπερασπιστεί την κατηγορία και τα μάτια μας, γιατί δεν είναι το ύφος του τέτοιο που θα μπει να το παίξει "βαράω". Τον ξέρω σε προσωπικό επίπεδο και τον στηρίζω σε ό,τι κάνει εδώ μέσα. Αν υπάρχει οποιοδήποτε πρόβλημα μπορείτε να τον ρωτήσετε πρώτα με πμ, και αν δεν ικανοποιηθεί η απορία σας (που πολύ αμφιβάλλω) απευθύνεστε σε μένα (πάλι με πμ)

ενω την ιδια στιγμη ακομα καλα καλα δεν ηρθε
Νίκο εδώ έχεις φάουλ. Η ποιότητα και η δυναμική της σκέψης ενός ανθρώπου δεν έχει να κάνει με το πότε γράφθηκε στο AVsite ή πόσων ετών είναι ή πόσα post έχει. O Κωστής ήρθε στο AVsite γιατί τον κάλεσα εγώ. Έχεις πρόβλημα με την επιλογή μου?? Στείλε μου πμ......

( Οχι πως ειμαι κανας παλιουρας προς θεου απλα μιλαω αναλογικα με το να γινει καποιος συντονιστης )

Τα κριτήρια επιλογής νέων συντονιστών είναι καθαρά διοικητικό θέμα. Ουσιαστικά είναι επιλογή του συντονιστή της κατηγορίας (με την ενημέρωση πάντα των διαχειριστών). Τον Κωστή τον ήθελα ως συντονιστή και του ζήτησα (αν μπορούσε και ήθελε) να έρθει στην ομάδα. Το να επιλέξω (εγώ προσωπικά. Δεν μπορώ να ξέρω τα κριτήρια των υπόλοιπων συντονιστών) συντονιστή για την κατηγορία, που ξεκίνησα και στηρίζω 2.5+ χρόνια τώρα, το έκανα με βάση κριτήρια γνώσεων, χειρισμού γλώσσας και ποιότητας ανθρώπου. Γι αυτό ζήτησα τόσο από τον Κωστή όσο και από τον (επίσης καλό φίλο) Νικόλα να με βοηθήσουν στην κατηγορία.
Υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τις επιλογές μου?

δινει μια λαθος εντυπωση για τον ιδιο και για τον Θεσμο. Αποψη μου φυσικα και φυσικα μπορει να κανω λαθος.
Φαντάζομαι σε έχω καλύψει.
Ενημερώνω (επ' ευκαιρίας) ότι στηρίζω και τους δύο συν-συντονιστές της κατηγορίας CarAudio σε ό,τι γράφουν και σε ότι κάνουν στην εν λόγω κατηγορία. Τους έχω εμπιστοσύνη και θεωρώ ότι θα μπορούσες (και όλοι οι υπόλοιποι βεβαίως) να τους δείξεις εμπιστοσύνη (ακόμα και αν δεν είναι στον ίδιο βαθμό με την δική μου)

Ευχαριστώ.

Γιάννης Δημητρόπουλος
Συντονιστής CarAudio

HV

Reaction score
0
Γιαννη δεν θελω να ακουστω καπως αλλα
" I Knew You Were Gonna Say That "
:respect:
Απο την αλλη το να παραδεχεσαι το οτι οι συντονιστες "τοποθετουν" συντονιστες ακομα και εξω απο το Avsite ( Οπως υπογραμμισες τον "Καλεσες" εσυ στο Avsite ) δεν ειναι και οτι πιο συνετο αφου αν μη τι αλλο εχουμε ατομα με 2,3 χρονια εδω μεσα που δεν ειναι συντονιστες και που γνωριζουν το κλιμα του φορουμ καθως και το πως εχουν συμφωνηθει να γινονται τα πραγματα εδω. Αυτο το λεω γιατι ποτε κανεις απο αυτους δεν θα "Εσβηνε" ενα Reply του οποιουδηποτε κατι που ειδαμε ολοι εδω.
Οπως ειπα ο κωστας φαινεται φοβερο παιδι αλλα νιωθω πως τον εριξες να κολυμπησει στα βαθια χωρις να του δωσεις πρωτα χρονο να συνηθησει το Avsite σαν απλος χρηστης.
Ξαναλεω πως "Μπορει" να ειμαι λαθος σε αυτα που λεω.

Reaction score
49
Γιαννη δεν θελω να ακουστω καπως αλλα
" I Knew You Were Gonna Say That "
:respect:
Απο την αλλη το να παραδεχεσαι το οτι οι συντονιστες "τοποθετουν" συντονιστες ακομα και εξω απο το Avsite ( Οπως υπογραμμισες τον "Καλεσες" εσυ στο Avsite ) δεν ειναι και οτι πιο συνετο αφου αν μη τι αλλο εχουμε ατομα με 2,3 χρονια εδω μεσα που δεν ειναι συντονιστες και που γνωριζουν το κλιμα του φορουμ καθως και το πως εχουν συμφωνηθει να γινονται τα πραγματα εδω. Αυτο το λεω γιατι ποτε κανεις απο αυτους δεν θα "Εσβηνε" ενα Reply του οποιουδηποτε κατι που ειδαμε ολοι εδω.
Οπως ειπα ο κωστας φαινεται φοβερο παιδι αλλα νιωθω πως τον εριξες να κολυμπησει στα βαθια χωρις να του δωσεις πρωτα χρονο να συνηθησει το Avsite σαν απλος χρηστης.
Ξαναλεω πως "Μπορει" να ειμαι λαθος σε αυτα που λεω.

Κατ' αρχήν 3 χρόνια δεν είναι κανείς εδώ μέσα!
Πως θα μπορούσε άλλωστε..........

Όμως δες και αυτό:

Είναι η ημερομηνία εγγραφής του Κωστή στο AVsite.
Kaι τονίζω το εγγραφής γιατί διάβαζε από πιο νωρίς αλλά η "επίσημη είσοδος" του έγινε στις 29.06.06
Η έκφραση "τον κάλεσα" ειπώθηκε από εμένα για την φάση της εγγραφής του. Η πρόταση για συντονιστής έγινε πολύ πιο μετά.

Ο Κωστής είναι μεγάλο παιδί και δεν χρειάζεται την καθοδήγηση κανενός. Είναι όσο ώριμος χρειάζεται και ακόμα κι αν έγινε κάποια λάθος κίνηση από την μεριά του οι ΜΟΝΟΙ που πρέπει να του κάνουν παρατήρηση είμαι εγώ και ο άμμεσα ενδιαφερόμενος (στην περίπτωσή μας ο giotamike)

Το θέμα θεωρείται λήξαν από μένα!! Παρακαλώ συνεχίζουμε on topic!

n_olympios

Μαντιναδόρος!
Moderator
Reaction score
13.101
HV, δε νομίζω ότι θάβει κάτι ο Γιάννης. Και σε παρακαλώ να μην προβαίνεις σε εμπρηστικές δημοσιεύσεις γιατί αυτές θα διαγραφούν πάραυτα. :happy_5:

Μέχρι τώρα δεν είχε τεθεί θέμα διαγραφής δημοσιεύσεων κατά τη διακριτική ευχέρεια της συντονιστικής ομάδας. Πάντως αν όντως τεθεί, εγώ θα ζητήσω άδεια από τη διαχείριση να διαγράφω τα μηνύματα του συνάδελφου (sic) Γιάννη Δημητρόπουλου (ακούς εκεί πολύ καλός φίλος).

Με έχει τυφλώσει με αυτή την άθλια Comic Sans Serif! :pc: "happy_1"

Ο Κωστής έχει πολύ φιλότιμο και όρεξη να προσφέρει στο forum. Κατά τη διάρκεια της διαχειριστικής του ιδιότητας (όσο και η δική μου δηλαδή) έχει "δώσει" πολύ περισσότερα στην κατηγορία από εμένα (ίσως και το Γιάννη). Μόνο γι'αυτή του την προσπάθεια, του αξίζει ένα μπράβο. Ετυχε να οδηγεί ιταλικό αυτοκίνητο, ε τι να κάνουμε, κανείς δεν είναι τέλειος. :crazy_1:

On topic ξανά, καλοτάξιδο το CR-V. Είναι πολύ καλό, μάλιστα ήταν μια από τις πιθανές επιλογές στο στενό οικογενειακό περιβάλλον κάποια στιγμή.
Μια καθ'όλα (όχι καθόλου) τίμια πρόταση. :cool_4:

Μήπως τελικά να τον αλλάξουμε τον τίτλο της κατηγορίας και να τελειώνουμε? :smoking:

Reaction score
49
θα ηταν το ευκολοτερο αλλα ασκουν βετο 1,2 ατομα :p

Η κατηγορία θα συνεχίσει όπως είναι ως αναφορά τον τίτλο.
Ως προς τη θεματολογία δεν υπάρχει λόγος να επαναλαμβάνομαι!
Απλά θα υποχρεωθώ να ανοίξω ένα νέο θέμα (και να το κάνω και sticky) για το πως γράφουμε εδώ μέσα (αναφορικά με τα όρια θεματολογίας)

Διάβασε εδώ: http://www.avsite.gr/vb/showpost.php?p=446518&postcount=45

Νομίζω ότι σε καλύπτει!

HV

Reaction score
0
Δεν ασχολουμαι Γιαννη με ποιος καλυπτει και ποιος οχι , το θεωρω αν μη τι αλλο χαζο να κατσω να κοιταω πισω απο τα παρασκηνια.
Αν θελεις ομως σαφη απαντηση οχι δεν εχω παρατηρησει κατι τετοιο και πιστευω πως τα λες συνηθως ωραια περα απο το οτι παρουσιαζεις τον εαυτο σου σαν προστατη του Κωστα πραγμα που ακουστηκε καπως.

Εγω ειμαι ΑΚΑΛΥΠΤΟΣ τιποτα δεν με καλυπτει εμενα :p

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Εγω ειμαι εναντιον στους "Νεους Συντονιστες" και δεν αναφερομαι συγκεκριμενα για τον Κωστα αφου ως τωρα των παω σαν ατομο απλα συγκεκριμενα το οτι απαιτει ολες οι απαντησεις να ειναι σχετικες 100% με ενα θεμα αλλιως θα τις διαγραψει ενω την ιδια στιγμη ακομα καλα καλα δεν ηρθε ( Οχι πως ειμαι κανας παλιουρας προς θεου απλα μιλαω αναλογικα με το να γινει καποιος συντονιστης ) δινει μια λαθος εντυπωση για τον ιδιο και για τον Θεσμο. Αποψη μου φυσικα και φυσικα μπορει να κανω λαθος.
Νίκο, οι συντονιστές είναι συντονιστές και δεν υπάρχουν παλιοί, νέοι, λοχαγοί και στρατιώτες. Οφείλεις να αποδέχεσαι την λειτουργία της κατηγορίας και την θεματολογία όπως αυτή ορίζεται από τους εκάστοτε συντονιστές. Η κριτική είναι καλή και η άποψή σου σεβαστή αλλά μέχρι εκεί.
Πρέπει όλοι να δείχνουμε σεβασμό στην κρίση των συντονιστών και όπως συμβαίνει σε κάθε κατηγορία του avsite, αρχηγοί εδώ μέσα είναι ο Δημητρόπουλος ο Κώστας και ο Νικόλας. Αν αυτοί αποφασίσουν ότι πρέπει να μιλάμε εδώ μέσα και για σώβρακα, θα μιλάμε και για σώβρακα, αν όχι θα μένουμε σε αυτά που μας υποδεικνύουν. Όχι από βίτσιο αλλά για λόγους αρχής και για λόγους διατήρησης της εύρυθμης λειτουργίας της κατηγορίας.

Παρακαλώ συνεχίστε... :cool_4:

HV

Reaction score
0
Νικο διαφωνω με τον τροπο που οριζεις τα πραγματα..
ΑΡΧΗΓΟΣ εδω μεσα ειναι 1 και αυτος ειναι ο Ανδρεας. Οτι αποφασισει εκεινος για το φορουμ του γινεται εκει μονο συμφωνω.
Η Δουλεια των συντονιστων δεν ειναι να αποφασισουν ΤΙ θα λεγεται και τι οχι σε καθε θεμα αλλα να κρατανε το θεμα μεσα στα ορια χωρις βεβαια να σημαινει πως οταν το θεμα επεκταθει οτι θα αρχισουν να σβηνουν απαντησεις.
Εχεις δει πχ τροχονομο να αλλαζει την φορα σε ενα ρευμα ? Οχι , η δουλεια του ειναι να επιβλεπει την ταξη στην ηδη καθορισμενη φορα απο τα οργανα πιο πανω απο τον ιδιο.
Καλυτερο παραδειγμα δεν θα μπορουσα να σκεφτω :p

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Κοίτα εγώ σου εξηγώ το πως λειτουργούμε εδώ μέσα.
Αν θέλεις να πιστεύεις ότι θέλεις, είναι δικαίωμά σου...

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.906
Members
38.519
Νεότερο μέλος
papaevagelouv