Γνωμες για το summit x

Reaction score
6
Τι λετε παιδια το καινουργιο summit x ειναι καλυτερο απο το παλιο ?
Δεδομένου ότι έχει crossover από το CLX αλλά και διαφορετικό "κούρδισμα" στο σημείο αυτό, θα έχει διαφορά.
Όμως αυτό μένει να το ακούσουμε.

Reaction score
239
διαβασε λιγο στο martin logan owners forum. σε καποιο σημειο ελεγαν οτι θα υπαρχει δυνατοτα αναβαθμισης του παλιου αλλα εχει λιγο καιρο να το διαβασω και ειμαι ετοιμος για υπνο τωρα

Reaction score
250
Απάντηση: Re: Γνωμες για το summit x

Δεδομένου ότι έχει crossover από το CLX αλλά και διαφορετικό "κούρδισμα" στο σημείο αυτό, θα έχει διαφορά.
Όμως αυτό μένει να το ακούσουμε.
Δεν έχει crossover από το CLX ! Οι διαφορές τους είναι χαώδεις !
Απλά το crossover στα summit X προσπαθεί να διαμορφώσει την ηχητική ακτινοβολία του συστήματος των διπλών woofer ώστε να εκπέμπουν κοντά στην περιοχή cross όπως περίπου και η ηλεκτροστατική μεμβράνη. Φιλόδοξο και ενδιαφέρον !

Reaction score
6
Re: Απάντηση: Re: Γνωμες για το summit x

Δεν έχει crossover από το CLX ! Οι διαφορές τους είναι χαώδεις !
Απλά το crossover στα summit X προσπαθεί να διαμορφώσει την ηχητική ακτινοβολία του συστήματος των διπλών woofer ώστε να εκπέμπουν κοντά στην περιοχή cross όπως περίπου και η ηλεκτροστατική μεμβράνη. Φιλόδοξο και ενδιαφέρον !
Thank you για τη διευκρίνηση.
Ακριβώς έτσι.

Reaction score
4.250
Απάντηση: Γνωμες για το summit x

Βασιλη με οσα γραφονται κυριως στα τεχνικα χαρακτηριστικα ποιες κατα την γνωμη σου ειναι οι ουσιαστικες διαφορες απο το summit η το spire? Μου ειναι λιγο δυσκολο να πιστεψω οτι η ML εβγαλε ενα καινουριο μοντελο με συμβολικες διαφορες απο τα προηγουμενα κορυφαια μοντελα.

Reaction score
239
1.σιγουρα εχει καλυτερο μπασσο απ το spire
2.επισης εχουν λαβει κατι το οποιο αρκετος κοσμος τους ελεγε το οτι οταν το πανελ ερχετε σε καταρυφη θεση με το εδαφος το ηχειο ακουγετε καλυτερα. ετσι αλλαξαν τα ποδαρακια με παρομοια που μπορουν ομως να φερουν το πανελ στισ 90μοιρες και ακομη λιγο πιο μπροστα. το ειχα δοκιμασει και στα δικα μου και υπηρχε διαφορα, ο ηχος ηταν πολυ πιο αμεσος και γεματος
3. δεν υπαρχουν biwire bindings νομιζω αυτο ισχυει και για τα clx σωστα κ. Βασιλη?
4. τα Χ ειναι πιο ακριβα, δεν ξερω ποσο ομως
5. τα ατομα που εχουν κανει συγκριση λενε οτι σε πρωτη φαση ακουγονται καλυτερα απ τα spire αλλα δεν τα εχω ακουσει και δεν νομιζω να τα ακουσω.
6.εχουν βαλει διαφορες διακοσμητικες μαμακιες, φωτακια και τετοια. ειναι κατι ωραιο σε μοντερνους χωρους
7. παντως οσοι ομως εχουν ακουσει τα CLX λενε οτι υπαρχει τρομακτικη διαφορα απ τα προηγουμενα μοντελα

το summit X ηρθε για να γεφυρωσει την διαφορα spire-CLX, καθως υπηρχε περιθωριο να μπει στη μεση. αν απλα η αλλαγη ειναι θεμα κρος τοτε ειναι καλυτερα να παρετε το παλιο μοντελο και να γλυτωσετε και τα επιπλεον χρηματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.747
Members
38.489
Νεότερο μέλος
Nikos88