Γνωμη για samsung

Reaction score
175
Παιδια, αυτες οι Jasmine και Bordeux στις 32 και 37 ίντσες τι λενε?

Επίσης και αυτη η LE46N71B που εχει το πλαισιο προσφορα στα 1400Ε αξίζει?

Reaction score
175
Κανείς δεν τις ξέρει? Είναι καινούρια μοντέλα ή προς απόσυρση?

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=15&category=69975779&product=956007

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=15&category=69975779&product=956082

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=15&category=69975781&product=970492

Επίσης αν γνωρίζει κανείς πόσα watt κατανάλωση έχει μια lcd 32άρα, πόσα μια 37άρα και μια 46άρα?

Reaction score
108
Ειναι καινουργια μοντελα Απριλιου νομιζω, η Bordeaux(R86) πιστυω οτι αξιζει εχει πολυ καλο μαυρο/contrast την εχω δει απο κοντα και βαζει τα γυαλια σε πολλες οπως sony V2500 ειδικα στα λευκα της και στη φωτεινοτητα χωρις να γκριζαρει το μαυρο. (Δεν ισχυει το ιδιο για τη S86->Jasmine, εχει μεγαλη διαφορα με την R86 οσο κ αν ισχυριζεται αντιθεση 7000:1 δηλαδη μονο 1000:1 διαφορα στο contrast. Στην πραγματικοτητα η διαφορα ειναι μεγαλυτερη). Τωρα απο εικονα με ψηφιακο HD σημα δειχνουν φοβερα, με τον δεκτη τους μετρια εως χαλια, οπως ολες οι lcd με εντονο pixelation.

Reaction score
0
Tη Bordeux τη αγορασε φιλος μου (32").Πολυ καλη σε design με 3 hdmi και optical out! Μπορεις να συνδεσεις οτι θες! Μετα απο κανα 2ωρο!! tekken 5 σε ps3 δεν προσεξα κανενα προβλημα στην εικονα ενω πολλες φορες ηταν και εντυπωσιακη.Το τηλεοπτικο σημα αδιαφορο, αλλα επαρκες σαν ποιοτητα.Σε αναπαραγωγη dvd μεσω scart εχει μια ταση κατα τη δικη μου αποψη να "πλαστικοποιει" την εικονα παροτι ειχαμε βγαλει τα διαφορα φιλτρα (dnr κτλ).Οταν δοκιμασαμε και blue ray (μεσω ps3 ) παρατηρησα προβληματα στη κινηση που δεν τα διεκρινα στο δικο μου set (sharp aquos 32gd8e).Συγκεκριμενα στους πειρατες 2 σε ενα σημειο που περπατανε στρατιωτες ξαφνικα νομιζες οτι ετρεχαν στο βαδην και μετα επανερχονταν σε κανονικη ταχυτητα.Δεν καταληξαμε σε ασφαλες συμπερασμα του τι φταει.
Σαν ρυθμισεις φτωχη,περισσοτερο Plug and play.Παντως το μαυρο καταμαυρο! Ολα αυτα φιλικα χωρις να ειμαι ειδικος της εικονας και με ελαχιστες ρυθμισεις !

Reaction score
175
Παιδιά ευχαριστώ, περισσότερο τη θέλω για τηλεοπτικό σήμα να πω την αλήθεια μια και για ταινίες έχω τον προβολέα. Για εκεί με ενδιαφέρει περισσότερο, αν έχουν κάποιο σημαντικό πρόβλημα (πέρα από τα γνωστά της lcd τεχνολογίας).

Τα 100Hz κάνουν τη διαφορά στο τηλεοπτικό σήμα? Αν και η sony d3000 μου φαίνεται ακριβή τα 1200Ε της πανασονικ TLX30 ίσως τα έδινα.

Θα έβλεπα διαφορά σε σχέση με τις παραπάνω samsung (900Ε περίπου οι 32άρες) στο απλό τηλεοπτικό σήμα?

Reaction score
175
Επίσης στα technixx και apothema τις βρίσκω 200Ε φτηνότερα απο το πλαίσιο. Είναι αξιόπιστα ως προς τις υπηρεσίες τους και την εγγύηση των προϊόντων?

Reaction score
108
Επίσης στα technixx και apothema τις βρίσκω 200Ε φτηνότερα απο το πλαίσιο. Είναι αξιόπιστα ως προς τις υπηρεσίες τους και την εγγύηση των προϊόντων?
Α, κ ως προς την καταναλωση γραφει στα specifications του site καθε εταιριας/μοντελου. Χοντρικα ειναι 140W για 32" lcd κ ανεβαινει 30W για καθε μεγαλυτερο μοντελο, 37", 40", 46"...
Το technixx δεν δινει εγγυηση αντιπροσωπιας ενω τα αλλα ειναι οκ κ στελνουν κ με αντικαταβολη. Βεβαια τα mediamarkt αν πεις οτι στο ιντερνετ εχει τοσο σε ιντερνετομαγαζο συνηθως σου κανουν την τιμη ιδια. Κ δεχονται κ επιστροφες αν για οποιονδηποτε λογο δεν σου αρεσει η συσκευη ενω τα ιντερνετομαγαζα οχι.:happy_6:

Reaction score
806
Βεβαια τα mediamarkt αν πεις οτι στο ιντερνετ εχει τοσο σε ιντερνετομαγαζο συνηθως σου κανουν την τιμη ιδια.
Σε ελληνικο mediamarkt το εχεις δει να γινεται?Αν ναι σε ποιο?Χλωμο το κοβω ενας απλος υπαλληλος να σου κανει τεραστιο κοψιμο τιμης σε μια τηλεοραση.Για demo κομματι το συζηταμε...

Reaction score
108
Δεν ξερω για τα αλλα παντως (αθηνα) στο περιστερι το κανουν (κ πολλες φορες σε μενα τουλαχιστον εχει γινει) κ οχι ντεμο κομματι, κανονικο σφραγισμενο. Αλλα μιλαω με τον υπευθυνο για τα ηλεκτρονικα του οροφου.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.571
Members
38.574
Νεότερο μέλος
Red