Γνωρίζει κανείς για το DVB-S2 Δέκτη της Sharp Quattron 814E

Reaction score
0
Γνωρίζει κανείς περί τίνος πρόκειται? Αναφέρομαι στην Quattron 46LE814E.
Μήπως έχει κάποιος είτε αυτήν είτε την αντίστοιχη στις 40'' (40LE814E)? Οποιαδήποτε γνώμη για τον δέκτη...δεκτή.

Αν ξέρουμε μοντέλο κλπ. μήπως μπορούμε να κάνουμε καμιά αναβάθμιση...λέμε τώρα...Δεν την έχω την τηλεόραση...απλώς σκέφτομαι την αγορά μιας Sharp και είδα και αυτό το μοντέλο.

Απλώς, πλέον δεν ασχολούμαι, λόγω μετακόμισης...μόνο μια 1.20 χωράει εκεί που είμαι και βλέπει μόνο 2 δορυφόρους...πίκρα...καταλαβαίνετε...

Το ζήτημα είναι και το CI που έχει η τηλεόραση...αν θα έχει καμμιά ελπίδα για τίποτα...

ΥΓ1. Προς αποφυγή παρεξηγήσεων...δεν είμαι άσχετος...αντιθέτως για αρκετά χρόνια ήμουν SatManiac...
Οπότε, μην μου γράψετε προτάσεις του τύπου "Μην παίρνεις τηλεόραση με ενσωματωμένο δέκτη κλπ."
Γιατί η απάντησή μου θα είναι : "Κάποτε κατέβαζα πάνω από τις μισές συχνότητες του NSS 806 στη C Band με 1.87 Offset (!). Το θαυμαστικό πάει στο "Offset"..."
ΥΓ2. Το ΥΓ1 δεν το γράφω για να κάνω τον έξυπνο.
ΥΓ3. :142:

Reaction score
0
Απάντηση: Γνωρίζει κανείς για το DVB-S2 Δέκτη της Sharp Quattron 814E

Σε ευχαριστώ για την απάντηση.

Ναι, το γνωρίζω αυτό, το έχω δει το manual.

Το CI λειτουργεί κανονικά και για τον δορυφορικό δέκτη, εκτός του επίγειου, απλώς δεν ξέρω κατά πόσο θα λειτουργεί με διάφορα παράξενα CAMs που θα δέχονται διάφορες αναβαθμίσεις κλπ. Όπως επίσης και αν θα μπορεί ο δέκτης να πάρει διάφορα firmwares...Γιαυτό ρωτάω αν γνωρίζουμε το μοντέλο, μήπως και υπάρχει κανένα site που να βγάζει κανά firmware...you know what I mean...

panosop

Συστημικός
Reaction score
668

Φίλε Patatias καλώς ήρθες στο AVSite.
Aυτο που μπορείς να κάνεις και εσύ που ψάχνεις για την συγκεκριμένη TV, αλλά και πολλοί άλλοι φίλοι που έχουν δέκτη TV με ενσωματωμένο SAT tuner και CI, είναι το σενάριο με Diablo wi-fi , όπως παρουσιάζεται παρακάτω...

http://www.diablocam.com/wireless.html
http://www.eurocardsharing.com/f78/cccam-now-possible-on-all-receivers-with-ci-slot-110644

Reaction score
0

Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Το βασικότερο βέβαια είναι αν θα αναγνωρίζεται σωστά το CAM...από εκεί και μετά το γνωρίζω το συγκεκριμένο... ;)

Νομίζω πως δεν θα υπάρχει πρόβλημα πάντως για κάτι τέτοιο...

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.182
Members
38.541
Νεότερο μέλος
jabe