Γνώμες για ηχεία 5.1.4

Reaction score
7.890
το είδα :) elektrowelt ? πως θα γινει να μου κοψουν το 19% ? τους εστειλα mail
μόνο αν έχεις μαγαζί να στα κόψουν τιμολόγιο. δεν το γλυτώνεις, θα το δώσεις στο ΦΠΑ τριμήνου εκτός και αν έχεις κάποιον να στο μαγειρέψει.

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
83.518
μόνο αν έχεις μαγαζί να στα κόψουν τιμολόγιο. δεν το γλυτώνεις, θα το δώσεις στο ΦΠΑ τριμήνου εκτός και αν έχεις κάποιον να στο μαγειρέψει.
γιατί καλέ να το δώσει στο ΦΠΑ 3μήνου....?

Reaction score
41
και που να το δώσει? μόνο αν είναι πιστωτικός, άσε έχω κλάψει τα 2 τελευταία τρίμηνα.
ωπα, ενα - ενα :) μαγειρεψει, εννοεις καποιον που να εχει επαγγελματικο αφμ για να μου τα παραγγειλει? αυτο το τριμηνου δε το καταλαβα καθολου και το πιστωτικος

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
83.518
μόνο αν είναι πιστωτικός
ας είναι... :biggrin:

άσε έχω κλάψει τα 2 τελευταία τρίμηνα.
εγώ αυτό το 3μηνο θα στάξω...
ήταν να μάθω αυτή την εβδομάδα να ετοιμαστώ ψυχολογικά..αλλά δεν τα κατάφερα

ανταμώνω Τετάρτη πρωί τον λογιστή(μένει πάνω από το μαγαζί) από απόσταση 40 μέτρων τον φωνάζω την ώρα που περνά τον δρόμο για να πάει απέναντι στο γραφείο του
- Καλημέρα Γιάν...
-ΑΝΤΕ Γ@ΜΗΣΟΥ (την πλήρωσα για την 4άρα του γαύρου:lol::laugh:)

τον παίρνω τηλ χθες το απόγευμα...μου στέλνει σέλφι από το συνέδριο της ΝΔ:headbang:

η Βασούλα στο γραφείο του δεν ξέρει να μου πει....

και είμαι σε εξαιρετική αγωνία να προλάβω να τα ''μαζέψω'' μέχρι τις γιορτές

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
91.054
πρέπει να του λέτε άλλα αντί άλλων με κίτρινα γούφερ
Νικ ειναι δεκάιντσα τα κίτρινα γούφερ, και περιστρέφονται οι δυο μονάδες για να γίνει ξαπλωτό κεντρικό.
Οπως είπες και εσύ χρειάζεται μεγαλες μονάδες για τα 3,5 μετρα, τα κίτρινα είναι αξιοπρεπής φτηνή λύση

Reaction score
6.236
και εγω για klipsch λεω, αλλα γιατι οχι τα 280f,250s kai 450c? ο χώρος είναι μεγαλος
Καθαρά για τα λεφτά. Αν σε περνει για εκεί προχωρα άφοβα
Post automatically merged:

Πώς το κατάφερες αυτό;

Reaction score
41
Επίσης κάτι άλλο που θα ήθελα να ρωτήσω είναι μήπως είναι καλύτερα να παω προς τα 260F-240S-440C γιατί και στο θέμα της τιμής μου έρχονται καλύτερα, αλλά φοβάμαι και μηπως τα 280 και το 15 ιντσο sub μου είναι πολύ μεγάλα για το χώρο μου, καθώς μένω σε πολυκατοικία με σχεδόν μηδαμινή ηχομόνωση.

Reaction score
7.890
Μεγάλος χώρος - μεγάλη απόσταση -> μεγάλο woofer. Έτσι κι αλλιώς το sub θα κάνει όλη τι ζημιά στους γείτονες.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.979
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas