- Reaction score
- 5
Καλοτάξιδο!! Βλέπω το ζαντικό του το έχει 
Kάθε μεταχειρισμένο μπορεί να αξίζει και κάποιο να είναι πατάτα. Ανεξάρτητα αν η κατασκευάστρια εταιρία είναι η FIAT ή Μercedes ή Honda.......Μάριος Λαζάρου said:Ρε παιδιά πείτε μου κάτι γιατί με έχουν φάει όλοι οι γνωστοί μου.Τα Alfa Romeo βγάζουν ζημιές πολλές?Βρήκα ένα μεταχειρισμένο με 6500 Alfa 146 και όλοι μου λένε δεν αξίζει...
Johnkok said:Επειδή στην οικογένεια είχαμε πάντα μια Alfa (γιατί εκτιμούσαμε κάποια άλλα πράγματα σε ενα αυτ/το), το μόνο σημείο που έπασχαν πριν την 147 ήταν οι τριγμοί.Ολα τα άλλα είναι Urban Legend ή τουλάχιστον οχι περισσότερο ή λιγότερο απο άλλα αυτ/τα π.χ. γερμανικά (για ρωτήστε για Mercedes ή Audi π.χ.).
Υπάρχει ακόμα μια 146 στην οικογένεια (του πατέρα μου) ή οποία τρίζει σα που..ης, αλλά δεν έβγαλε ποτέ προβλήματα μηχανολογικά ή ηλεκτρικά.
Οσο για την 147 μου, την έχω πάει πολλές φορές σε μέρη όπου πολλοί κάτοχοι SUV θα έβλεπαν με δέος, έχει φάει και μια μικρή στούκα εμπρός, αλλά δεν κάνει κιχ απο τριγμούς, ενω απο βλάβες έχει κάψει ενα λαμπάκι φρένων στα 50000 χλμ.
Το κακό με τις ALFA είναι ενα.Αν οδηγήσεις ποτέ μια, μετά δύσκολα σου αρέσει η οδική συμπεριφορά κάποιου άλλο αυτ/του.Λόγω δουλειάς μπορώ να οδηγάω πολλά και διαφορετικά αυτ/τα, οπότε μπορώ να κρίνω.
Οσο για την ερώτηση του topic, μακρυά απ' το seicento.0 παθητική ασφάλεια.Αν κουτουλήσεις με χελώνα....η χελώνα θα ζήσει)
mixalis kanakakis said:και εγω εχω μια 147 ti και δεν εχει παθει το παραμικρο στα 30.000....και το μπαζω........![]()
![]()