Γνώμη για Laptop

Reaction score
14
Σίγουρα έχουμε ξανασυζητήσει για το θέμα των φορητών υπολογιστών. Επειδή, όμως η τεχνλογία εξελίσεται, θα ηθελα τη γνώμη σας για:

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.905525

Θέλω έναν φορητό υπολογιστή με μεγάλη επεξεργαστική ισχύ και μικρό βάρος.

Άλλες απόψεις, δεκτές.

Σας ευχαριστώ. :D

Reaction score
1
Eίναι πολύ καλός και έχω μπει κι εγώ στον πειρασμό να τον "χτυπήσω" αλλά με κολλάει το ότι σε περίπτωση προβλήματος παει Βέλγιο για επισκευή και καταλαβαίνεις...
Το είδα πάντως απο κοντά το μηχάνημα και είναι σίγουρα πολύ πιο μπροστά σε ποιότητα απο κάθε άλλο.Ιδίως η οθόνη του είναι άπαιχτη.
Ο μόνος φορητός που τον πλησιάζει σε ποιότητα-τιμή-επιδόσεις είναι ο Τοshiba satellite P105 που μπορεις να τον παραγγείλεις απο εδώ:
http://www.technikdirekt.de/main/en/computer/notebook/888116/-/Article.html?fillspace=1
και με 200 ευρω φθηνότερα απο τον Sony.

Reaction score
14
Όντως και αυτός που προτείνεις είναι πολύ καλός. Λίγο πιο βαρύς.

Ευχαριστώ για την απάντηση.

Reaction score
53
Μιχάλη δεν ξέρω....όσοι φίλοι μου πήρα vaio αναγκάστηκαν να λύσουν το πρόβλημα τους έξω!!!
Δεν μπορώ να πω πως είναι όλοι ευχαριστημένοι!!!
Ψάξτο λίγο ακόμη!

Reaction score
14
Τον έχει φίλος συνάδελφος.
Καλό μηχανάκι...το θεωρώ ακριβό για αυτό που είναι.
Όπως όλα τα Sony Laptops.
Προσωπικά για ίδιο setup μπορεί να πήγαινα σε Acer.

Reaction score
14
Γιώργο ευχαριστώ.
Είμαι στη φάση του ψαξίματος και προσπαθώ να βρώ το "καλύτερο" μιας και το πρόβλημα δεν είναι τα χρήματα αλλά η αξιοπιστία μαζί με τις επιδόσεις και το μικρότερο δυνατό βάρος.

Reaction score
14
Σαν κάτοχος του SONY VAIO VGN-497XP νομίζω ότι όποια επιλογή VAIO είναι καλή. Πολύ καλή ποιότητα κατασκευής, καταπληκτικό πληκτρολόγιο και το βασικότερο η SONY σου δίνει πολλά προγράμματα που σε καλύπτουν σε ότι θες να κάνεις (audio/video/images)

το μηχανάκι που διαλεξες δεν είναι κακό, αλλά θα προτιμούσα κάτι με μεγαλίτερη ανάλση οθόνης. 1280χ800 είναι "καπως" λίγα στην σήμερον εποχή. Ομως τα υπόλοιπα σπεκς είνα σουπερ.

Το δικό μου το VAIO το έχω απο τον Οκτ 2005 και δεν εχει κανένα πρόβλημα βγάλει, ίσα ίσα αν και το εχω φορτώσει με της παναγιάς τα μάτια πάει σφαιράτο. Είναι η καλή σχεδίαση του και τα καλά υλικά που η SONY χρησιμοποιεί που το κάνουν να είναι ενα σκαλάκι ποιό πάνω απο αλλες μάρκες.

mrw

Reaction score
0
giotamike said:
Σίγουρα έχουμε ξανασυζητήσει για το θέμα των φορητών υπολογιστών. Επειδή, όμως η τεχνλογία εξελίσεται, θα ηθελα τη γνώμη σας για:

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.905525

Για Σόνυ η τιμή είναι καλή, αν θές και Windows XP Media Center Edition 2005 δεν έχεις άλλη επιλογή

Στα ίδια λεφτά ίσως βρείς καινούργια Acer με 17αρα οθόνη, τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά είναι λίγο πολύ τα ίδια

Reaction score
14
Βασικά σκέφτομαι ότι μια 17άρα οθόνη έχει μεγαλύτερη κατανάλωση και συνεπώς μικραίνει η αυτονομία.

Με ενδιαφέρει το λιγότερο δυνατό βάρος, η μεγαλύτερη δυνατή αυτονομία καθώς και υπολογιστική ισχύ.

Reaction score
14
giotamike said:
Βασικά σκέφτομαι ότι μια 17άρα οθόνη έχει μεγαλύτερη κατανάλωση και συνεπώς μικραίνει η αυτονομία.

Με ενδιαφέρει το λιγότερο δυνατό βάρος, η μεγαλύτερη δυνατή αυτονομία καθώς και υπολογιστική ισχύ.
Τότε το SONY VAIO VGN-FE21M είναι σουπερ δυνατό Μιχάλη, μην το σκέφτεσαι.

Reaction score
14
Το μόνο που σκέφτομαι σε αυτόν είναι το βάρος του. Κάτι πιο ελαφρύ θα με βόλευε περισσότερο...

Reaction score
164
Για τι δουλειά το θέλεις το laptop; Πρέπει να θέσεις προτεραιότητες, γιατί ισχυρό μηχάνημα, με μεγάλη οθόνη. ελαφρύ και με καλή αυτονομία, δεν θα βρεις... Ή κάπου θα συμβιβαστείς (αν θέλεις να σερφάρεις στο Internet, τι τη θέλεις την ισχύ; Αν το θέλεις για HTPC, τι την θέλεις την αυτονομία; Αν το θέλεις γιατί δεν γουστάρεις desktop, τι σε νοιάζει το βάρος; ) ή θα πάρεις κάτι που θα είναι έτσι κι έτσι σε όλους τους τομείς...

Reaction score
14
Ισχυρό μηχάνημα με μικρή οθόνη θέλω, καθώς και μεγαλη αυτονομία.

..α ξέχασα, θέλω να είναι και ελαφρύ.

Ευχαριστώ.!! :D

Reaction score
164
Το ισχυρό είναι έννοια σχετική...
Άλλο το "ισχυρό" για κάποιον που θέλει να σερφάρει και να γράφει στο word άνετα, άλλο το "ισχυρό" για κάποιον που θέλει να δουλεύει Photoshop ή να μοντάρει και άλλο για τον πιτσιρικά που θέλει να έχει στα παιχνίδια 149541 fps :)

Reaction score
14
Οπότε για να το κάνω πιο συγκεκριμένα, θέλω μνήμη Ram 1024 τουλάχιστον. Σκληρό δίσκο πάνω από 120gb. Για επεξεργαστή, ακούω προτάσεις.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.570
Members
38.716
Νεότερο μέλος
Κ.Κωνσταντίνος