Γουόλ-Υ - Wall-E (2008)

Reaction score
0
Η ταινία είναι εκπληκτική και σου περνάει με αριστουργηματικό τρόπο το συναίσθημα και καταπληκτικό animation.

Reaction score
4.737
Τώρα αξιώθηκα να την δώ και έμεινα με το στόμα ανοιχτό. Τρομερή ταινία για μεγάλους. Πλέον η pixar έπιασε ταβάνι σε όλα τα επίπεδα. Αν αναπτυχθεί και άλλο θα χάσει την μπάλα ο θεατής. Είναι ήδη πολύ μπροστά στις ταινίες της.

Reaction score
14
Εκπληκτικά πλάνα-φωτογραφία και τεχνικά ότι καλύτερο έχει παρουσιάσει η pixar..
Σαν ταινία έχει δύο πεντάλεπτα αριστουργηματικά και όλη η υπόλοιπη είναι η πιο βαρετή ταινία που έχουν φτιάξει...και εξαιρετικά μα εξαιρετικά σπαστικό που η ταινία εκεί που πάει να γίνει σπουδαία αρχίζουν κάτι χιουμοράκια της πλάκας, ούτε για 5άχρονα..:141:
Μέχρι τη στιγμή που φτάνουν στο διαστημόπλοιο είναι μοναδική...μετά για ff....:133:
Aααα μη ξεχάσω , η εικόνα από bluray τα "σπάει" -10αράκι...:137:

( σε κάποιον που δεν έχει δει πολλά animations θα αρέσει πολύ..εγώ την βρήκα βαρετή γιατί έχω όλες τις pixar/disney και έχουν παρουσιάσει πραγματικά αριστουργήματα σε επίπεδο συναισθημάτων και ροής της ταινίας)

Irene_K

Τάγμας
Reaction score
0
Απάντηση: Γουόλ-Υ - Wall-E (2008)

Ε ΞΑΙ ΡΕ ΤΙ ΚΗ!!!

Ότι καλύτερο έχω δεί σε animation

Reaction score
6
Απάντηση: Re: Γουόλ-Υ - Wall-E (2008)

Εκπληκτικά πλάνα-φωτογραφία και τεχνικά ότι καλύτερο έχει παρουσιάσει η pixar..
Σαν ταινία έχει δύο πεντάλεπτα αριστουργηματικά και όλη η υπόλοιπη είναι η πιο βαρετή ταινία που έχουν φτιάξει...και εξαιρετικά μα εξαιρετικά σπαστικό που η ταινία εκεί που πάει να γίνει σπουδαία αρχίζουν κάτι χιουμοράκια της πλάκας, ούτε για 5άχρονα..:141:
Μέχρι τη στιγμή που φτάνουν στο διαστημόπλοιο είναι μοναδική...μετά για ff....:133:
Aααα μη ξεχάσω , η εικόνα από bluray τα "σπάει" -10αράκι...:137:

( σε κάποιον που δεν έχει δει πολλά animations θα αρέσει πολύ..εγώ την βρήκα βαρετή γιατί έχω όλες τις pixar/disney και έχουν παρουσιάσει πραγματικά αριστουργήματα σε επίπεδο συναισθημάτων και ροής της ταινίας)
Ετσι ετσι…
Συμφωνώ απολυτα…
Αν αυτή είναι η καλύτερη ταινια της pixar τοτε μάλλον οσοι την έχουν δει δεν έχουν δει τις υπόλοιπες..

Reaction score
4.737
Προσωπικά έχω δεί και έχω στην συλλογή μου όλες τις ταινίες της Pixar αλλά το wall-e μου άρεσε πιο πολύ από όλα μαζί με τους Απίθανους. Ώριμες ταινίες για ενήλικες και ταυτόχρονα διασκεδαστικές και για παιδιά.

Reaction score
427
Διαφωνώ. Πολύ παιδική και βαρετή.
Μακράν καλύτερο το Nemo και το Ratatouille.
Κι αν πάω παρά πέρα από την pixar, ice age και shrek....
Αν έχει δει κάποιος κάποια από τις παραπάνω δεν μπορεί να θεωρήσει αριστούργημα το wall-e.
5 άνθρωποι την είδαμε και χασμουριόμασταν όλοι.
Εντάξει γούστα είναι αυτά, αλλά ρε παιδιά μιλάμε η μέρα με την νύχτα.
Οπότε VG μην αισθάνεσαι μόνος :)

Reaction score
0
Μπράβο τους για την τόλμη να φτιάξουν μια ταινία χωρίς διάλογο για σχεδόν 1 ώρα. Θα έλεγα πως είναι μια ταινία που δεν μπορώ παρά να τη σεβαστώ για αυτό που επιχείρησε και κατά 99% κατάφερε, αλλά δεν μπορώ να μην παραδεχτώ ότι το Ratatouille το διασκέδασα πολύ περισσότερο.
Είναι καλύτερη πάντως από το Cars και το Incredibles (οι μόνες ταινίες της Pixar που δεν μου άρεσαν).

Reaction score
0
Εγω βρηκα το ολο θεμα καταθλιπτικο. Μου θυμισε και λιγο εκεινη την βλακεια του Σπηλμπεργκ με το ρομποτ που περνα ποσες χιλιαδες χρονια μονο του περιμενοντας την μανα του (αν θυμαμαι καλα). Και ο Wall-E ποσα χρονια μονος του να πακεταρει σκουπιδια. Οπως και να εχει του γιου μου του αρεσε πολυ, εγω το ειδα αλλα δεν με πολυενθουσιασε. Το πιο καταθλιπτικο πραγμα βεβαια οταν βλεπω το Wall-E και τα αλλα συγχρονα hitech κινουμενα σχεδια ειναι οτι συνειδητοποιω οτι δεν θα ξαναδουμε αλλα κινουμενα σχεδια ζωγραφισμενα στο χερι. Αφου και στον Wall-E ορισμενες σκηνες δεν ξερεις αν ειναι του κομπιουτερ δουλεια ή αν ειναι πραγματικα σκηνικα. Και εφοσον η προσπαθεια τους ειναι να γινουν οσο πιο αληθοφανη και τρισδιαστατα, θα ειναι σαν τις κανονικες ταινιες και τοτε που `ντα τα κινουμενα σχεδια που ξεραμε?
Πεστε οτι γυριζαν τον Babi με την συγχρονη τεχνικη. Θα μπορουσε να συγκριθει με το πρωτοτυπο οσον αφορα την καλλιτεχνικη και συναισθηματικη αξια ??
Οσο εντυπωσιακη τεχνικη και να διαθετει μια ταινια, δεν φτανει μονο αυτο. Και αν ειναι να σχολιασουμε και τον τεχνικο τομεα, εμενα μου εκανε ασχημη εντυπωση η διαφορα στις υφες και στην αληθοφανεια των χαρακτηρων και των σκηνων. Στην αρχη μας δειχνουν τον Wall-E - σχεδον νομιζεις ειναι απο πραγματικο μεταλλο και καποιες αλλες επιφανειες. Μετα η Ηβ ειναι σχεδον σαν φαντασμα, δεν δινει την εντυπωση πραγματικου πλαστικου ας πουμε, αναλογικα με τον Wall-E. Και τελικα οι ανθρωποι ειναι τελειως απλες οι επιφανειες τους. Νομιζω επρεπε να τα φερουν στο ιδιο επιπεδο περιπου ολα.

Reaction score
59
Kυκλοφορει μονο σε dvd στις 20/1/2009 με ελληνικους υποτιτλους αλλα και μεταγλωτισμενο απο την AUDIOVISUAL.

Reaction score
59
Απάντηση: Γουόλ-Υ - Wall-E (2008)

Watchmen and Wall-E Mashup Video !!!!!

[youtube]B-Ka8DnUVEQ[/youtube]

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.907
Members
38.518
Νεότερο μέλος