- Reaction score
- 33
ΖΗΤΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ! :604:
Έτσι όπως προέκυψαν τα πράγματα πρέπει :108:Άσε τα ξεματιάσματα και τις τελετές και αγόρασε κανένα καινούργιο ρούχο χαχαχαχαχα
Λόγο οικονομικού μετά απο πάνω απο 20 χρόνια πήγα ρούχα σε ραφτη για επιδιόρθωση.Νο μονευ φορ νεου κλοουθς ατμ :204:Έτσι όπως προέκυψαν τα πράγματα πρέπει :108:
Λόγο οικονομικού μετά απο πάνω απο 20 χρόνια πήγα ρούχα σε ραφτη για επιδιόρθωση.Νο μονευ φορ νεου κλοουθς ατμ :204:
Τι εννοείς ? ότι τα ρούχα μου είναι κουρέλια :120:Ε, δεν θα βγαίνω έξω σαν τον ρακοσυλλέκτη :138:
Τι εννοείς ? ότι τα ρούχα μου είναι κουρέλια :120:
Μακάρι τα προβλήματα να έμεναν στην υποβάθμιση του ενδυματολογικού μας προφίλ... :117:Λόγο οικονομικού μετά απο πάνω απο 20 χρόνια πήγα ρούχα σε ραφτη για επιδιόρθωση.Νο μονευ φορ νεου κλοουθς ατμ :204:
το τρελοχαρτο εγραφε μερα για σουπα χθες!!! :141:γιατί σούπα?:121:
εφερε κατι δρακαινες ο θειος μου απτο νησι οποτε δεν εχασα ευκαιρια!!!! :142:
Έτσι έτσι έτσι και έτσι θα έλεγα.Η καλύτερη ευχή είναι αυτή πέραν του χαβαλέ.Μακάρι τα προβλήματα να έμεναν στην υποβάθμιση του ενδυματολογικού μας προφίλ... :117:
ααα καλα κ γω επειδη δεν ηθελα να χω τιποτα τρεξιματα του πα να μου τις καθαρισει κ να βγαλει τα κεντρια γιατι απτη γκαντεμια μου ουτε ενα δε θα βγαζα :142::142::142:Δράκαινες; Με είχε τσιμπήσει μία πάνω από 20 χρόνια πριν και το θυμάμαι ακόμα :121:
Μηπως παχυνα κι εγω???
μου χουν μεινει ακομα δυο δρακαινες φροντισε χαχαχαχααααα!!! :143::143::143:Μηπως παχυνα κι εγω???
με ζορισει το κουμπι το τελευταιο στο παντελονι , με σφιγγει , και το αφηνω ξεκουμπωτο.Δώσε στοιχεία για να έχουμε άποψη :138:
Καθαρισμένες η ακαθάριστες ? :142::143::138::135:μου χουν μεινει ακομα δυο δρακαινες φροντισε χαχαχαχααααα!!! :143::143::143:
Tοτε αν ειστε καλα παιδια θα βαλω την ΑΠΟΛΥΤΗ αποκριατικη φωτο μου....................................................................................................................................Μου μυρίζει αποκριάτικο γλέντι!
...
με ζορισει το κουμπι το τελευταιο στο παντελονι , με σφιγγει , και το αφηνω ξεκουμπωτο.
Αδιασειστο στοιχειο.
:144: