- Reaction score
- 89
Επεστρεψε ακομα ενας ασωτος στη βαση του!!!! Πικρα σας λεω!!!!!! Το μονο καλο ειναι οτι οι δρομοι ειναι νεκρα....... Ρε πως θα τη βγαλουμε????? :141::141::141::141:
καλα ρε παιδια οποιος βαριεται και θελει να αλλαξουμε μου λεει εεεε μη ντρεπεστε μεγαλα παιδια ειμαστε αχχαχααααα :142::142::142:Πάλι για μπάνιο σημερα?
Κατάντησε βαρετό...:121:
Παναθεματες φορανε κι εκεινα τα κοντοβρακια...:144:Βαρέθηκα τόσες τουρίστριες... Το κεφάλι μου γυρίζει σαν πυξίδα στο τρίγωνο των Βερμούδων...
Αυτά που βλέπεις ειναι οι βράκες των Κρητικών.Παναθεματες φορανε κι εκεινα τα κοντοβρακια...:144:
Εγώ πάλε, βλέπω ότι δεν φοράνε τίποτις!! :143:Παναθεματες φορανε κι εκεινα τα κοντοβρακια...:144:
Μπα..!! ...ξαναμιλάνε ?!! :137:το αχλαδοψαρο εχει καμμια σχεση με τον αχλαδοκαμπο ?
Ρε συ ένα είναι το γατάκι που βλέπεις. Απλά βλέπεις και τις ψυχές του.Με 7 γατάκια να τρέχουν σαν παλαβά παίζοντας τα μ@λ@κισμένα, με έκαναν και πήρα μια βουτιά μαζί με τον φραπέ μου.
Για να μην τα πατήσω γμτ. Είμαι πυρ και μανία.
Αν πιάσω κανένα θα το πνίξω
Φυσιολογικό! Αν αντί για φραπόγαλο κρατούσες καμιά μπύρα, θα ήσουν μπυρ και μανία... :114:Με 7 γατάκια να τρέχουν σαν παλαβά παίζοντας τα μ@λ@κισμένα, με έκαναν και πήρα μια βουτιά μαζί με τον φραπέ μου.
Σαλάτες ε; Που τις βρήκατε ρε τις σαλάτες;Σήμερα το μενού έχει σφυρίδα, σαργό, μαγιάτικο, σαλάτες και κρασί λευκό.
Κρίση ρε π@ύστη μου μεγάλη κρίση. :116:
...