Gebreselassie
Μαύρος!
- Reaction score
- 3.896
Τι διάολο έκανες εκεί κάτω τόσες μέρες; Για τους ελέφαντες πήγες; :142:Εγώ, πάντως, δεν έμαθα αν είναι αλήθεια αυτό που λένε για τους μαύρους.
...
Τι διάολο έκανες εκεί κάτω τόσες μέρες; Για τους ελέφαντες πήγες; :142:Εγώ, πάντως, δεν έμαθα αν είναι αλήθεια αυτό που λένε για τους μαύρους.
Τι διάολο έκανες εκεί κάτω τόσες μέρες; Για τους ελέφαντες πήγες; :142:
...
[youtube]pflPmYG4Ewg[/youtube]Πάντως, στο δρόμο μου λέει ένα παιδάκι (προφανώς, "απεσταλμένος") : "do you want an african boyfriend"? Ξέρω...πέταξα την τύχη μου :138:
Πιο λιανά... και να μη γίνουμε και Χ*Χ site... λοιπόν... έχω ακούσει ότι όταν το αραπάκι κοιμάται είναι μεγαλούτσικο, αλλά όταν το ξυπνήσουν ρίχνει συγκριτικά λιγότερο μπόι απ' ότι τα άσπρα του αδελφάκια σε σχέση με την αρχική διάσταση...come again???
πιο λιανά!!!:118:
:204::204::204::204:Πιο λιανά... και να μη γίνουμε και Χ*Χ site... λοιπόν... έχω ακούσει ότι όταν το αραπάκι κοιμάται είναι μεγαλούτσικο, αλλά όταν το ξυπνήσουν ρίχνει συγκριτικά λιγότερο μπόι απ' ότι τα άσπρα του αδελφάκια σε σχέση με την αρχική διάσταση...
τα μαλλιά σου εννοείς???Εγκώ αγκαπάει Γκιώτα, κόψει 30 πόντους. :116:
...
Εγκώ αγκαπάει Γκιώτα, κόψει 30 πόντους. :116:
...
καλώς να τα δεχτείς...τα παιδιά σου εννοείς φαντάζομαι...:405:ερχονται τα 2 μωρα μου απο το Σιατλ....:626:
δυο ηχειαρες εννοω σαν αυτες στο αβαταρ μου....καλώς να τα δεχτείς...τα παιδιά σου εννοείς φαντάζομαι...:405:
Κάτι σαν Ευκλείδειο θεώρημα μου ακούγεται...:614:[youtube]pflPmYG4Ewg[/youtube]
Πιο λιανά... και να μη γίνουμε και Χ*Χ site... λοιπόν... έχω ακούσει ότι όταν το αραπάκι κοιμάται είναι μεγαλούτσικο, αλλά όταν το ξυπνήσουν ρίχνει συγκριτικά λιγότερο μπόι απ' ότι τα άσπρα του αδελφάκια σε σχέση με την αρχική διάσταση...
λευκός δεν είσαι?? τι θα έλεγες????:136:με προλαβες....
Να μας καλεσεις να πιουμε.:608: πηρα εσπρεσοκοφτη γιουπι επιτελους σωστος καφες στο σπιτι :126: