Γράψε ό,τι σκέφτεσαι αυτή τη στιγμή



Decembered

Μαϊμού
Μηνύματα
18.932
Reaction score
44.876
.. βγηκα εξω για τσιγαρο, απνια και κα' τεπεκταση αποπνηκτικη ζεστη.. 34 βαθμοι, νταξ΄ ειπαρχουν και χειροτερα.. ομως με το αθλιο μυαλο μου , σκεφτομαι οτι ειναι σαν να ξεκινησε ενας ακομα παγκοσμιος ολεθρος (πολεμος) .. ζέστη σαν ραδιοενεργεια.

oiga amigos! *power*
 







Decembered

Μαϊμού
Μηνύματα
18.932
Reaction score
44.876
Χικ!Θα προτεινα... να αλλαξουμε τα credentials για login... σε ποιο δυσκολα ... για να μην μπορουμε να κανουμε λογκιν μεθησμενοι..χικ! Χικ!
(Εδω παει το γνωστο ανεκδοτο hueylouieduiesacramento ξερεις.. "pass shall contain at least three characters and a capital" ...λολ)
:focus:
:drinks:
..Ριξε στο κλαρι μου μια... θηλια να κρεμαστω....
 

Μηνύματα
2.130
Reaction score
4.199
Γιατί ρε παιδιά τόση κακία, μιζέρια και κακομοιριά στο site τώρα τελευταία; Ο ένας λέει θα μου φέρει τον CRT προβολέα στο κεφάλι και μαλώνει με το Δόκτορα, στον άλλο λέει καληνύχτα στον κόσμο σου, ο άλλος λέει ότι πετιέται ο τρίτος σαν την πορδή.
Πού πάμε;;;
Το Κτήνος φταίει!!:D:gotcha::lol:
 











Staff online

  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.556
Μηνύματα
3.055.288
Members
38.572
Νεότερο μέλος
Bee
Top