Γράψε ό,τι σκέφτεσαι αυτή τη στιγμή

melina

Cargo 200
Μηνύματα
22.808
Reaction score
40.973
Είχα ωραία νέα... Μετά από παραλαβή συστημένης επιστολής από την Ολλανδία :thumbsdown:, διάβασα ότι πρέπει να πληρώσω παράβαση που έκανα τον Φεβρουάριο στη Ρώμη. Υπήρχε link για να δω τη φωτογραφία της κάμερας που με "έπιασε" σε λωρίδα που ήταν μόνο για ταξί.

Όλο μου το άγχος ήταν να προσέχω τις παραβάσεις, γιατί η Ρώμη είναι η πιο εχθρική πόλη που έχω επισκεφτεί για τα αυτοκίνητα. Είναι όμως τόσο μπερδεμένο το οδικό δίκτυο που δεν ενδείκνυται για οδήγηση χωρίς καλή γνώση του τοπικού συστήματος.

View attachment 138212 View attachment 138213
tonipies
 













Μηνύματα
90
Reaction score
39
μπορει να με βοηθηση καποιος να βρω ενα ypao mic για yamaha 2400 . στο αμαζον που βρισκω εχει παραδοση σε 25 μερες.
 

D

Deleted member 23222

Guest
Αν και ο Τατσόπουλος ως πολιτικό όν, μου ήταν αντιπαθής, δεν μπορώ να μην συμφωνήσω σε κάθε του λέξη, και να νοιώθω μια ανακούφιση, που το "καλό" υπερίσχυσε στην περιπέτεια του και είναι πίσω πάλι στους οικείους του...

Γράφει ο κ.Τατσόπουλος:
Η ΣΚΕΨΗ ΜΑΣ Σ' ΕΚΕΙΝΟΥΣ
Τη στιγμή που οι περισσότεροι από εμάς αναλώνουν τον υπερπολύτιμο και -καθώς αποδεικνύεται- τον ανεπίστρεπτο χρόνο μας σε μικρότητες που θα ξεχαστούν πριν καν πέσει η νύχτα, η σκέψη μας τρέχει στους λίγους, αλλά και στους τόσο "κρίσιμα πολλούς" για την επιβίωση ενός έθνους, που κάνουν το καλό και το ρίχνουν στο γιαλό, δίχως καμία εξυπηρέτηση να μην προσδοκούν ως ελάχιστη ανταπόδοση. Το να αναγνωρίσω ότι μου έσωσαν τη ζωή είναι το λιγότερο. Έχω όμως την εντύπωση ότι έσωσαν και τη συνείδησή μου. Εκείνοι, για μια ακόμη φορά, καθαρισαν για λογαριασμό όλων μας.


:smile::thumbsup::thumbsup:
 





Decembered

Μαϊμού
Μηνύματα
16.477
Reaction score
37.509
...το πρωι με το hangover συλλογιζομουν, οτι αρκετοι ανοητοι νομιζουν οτι εχουν νου, επειδη το φουμπου(φεικμπουκ) τους ρωταει "what is in your mind?". Η απαντηση βεβαια, εχει δωθει 20 χρονια νωριτερα στο αλμπουμ των Ministry "The Mind is a terrible thing to taste".
 


Staff online

  • PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"
  • Zizik
    Chauncey Gardiner * tl;dr *

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.190
Μηνύματα
2.855.581
Members
37.877
Νεότερο μέλος
grgstrts33
Top