Γραμμές σε αναπαραγωγή ταινιών?

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
84.352
Καλησπέρα σε όλους,εδώ και καιρό αντιμετωπίζω ένα θέμα κατά την αναπαραγωγή ταινιών με το MPC(Δεν χρησιμοποιώ και άλλο σε συνεργασία με madvr,lav,acfilter)) το κάνει που και που σε διάφορα σημεία της οθόνης αλλά στο ίδιο κάθε φορά,δηλαδή δεν πάει τυχαία σε κάποιο άλλο σημείο,επιμένει σε περιοδικούς χρόνους εκεί που ξεκινάει.
το pc έχει αντοχή AMD-8core,gigabyte r9 280 oc,4 gb ram 1866,samsung evo 120gb
η ταινία δεν κολλάει παίζει κανονικά και πριν αρχίσω να ξηλώνω οδηγούς και να αλλάζω ρυθμίσεις,έχετε κάποια διάγνωση κατά νου?
spasimata MPC.jpg
εδώ το βλέπετε στην κάτω σειρά

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192
το κάνει που και που σε διάφορα σημεία της οθόνης αλλά στο ίδιο κάθε φορά,δηλαδή δεν πάει τυχαία σε κάποιο άλλο σημείο,επιμένει σε περιοδικούς χρόνους εκεί που ξεκινάει.
View attachment 51686 εδώ το βλέπετε στην κάτω σειρά
Δηλ. αν σε μια ταινία το κάνει μόνο στην πάνω μεριά , σε άλλη ταινία θα το κάνει μόνο στη μέση και σε άλλη μόνο στην κάτω μεριά???

Πρέπει να διαπιστώσουμε αν είναι hardware ή software.
Το πρώτο που πρέπει να κάνεις είναι να θυμηθείς τις τελευταίες αλλαγές που έκανες στην αλυσίδα αναπαραγωγής

daharis666

Moderator
Reaction score
84.352
ακριβώς όπως τα λες είναι...έτσι κάνει
υποψιάζομαι για hardware γιατί τώρα το καλοκαίρι με τις ζέστες το παρατήρησα αυτό(με έκανε και κάτι ενεργά shut down η gpu λόγω υπερθέρμανσης(σβήσιμο εικόνας και το pc να λειτουργεί αλλά νεκρό χωρίς ήχο),αλλά σε παιχνίδια πχ δεν μου κάνει τίποτα με τα πάντα στο full
,απενεργοποίησα ότι φίλτρα έχει το catalyst τίποτα...madvr τίποτα...μου το έχει κάνει και με lav codec και me ffdshow πάντως

daharis666

Moderator
Reaction score
84.352
το κάνει στο ίδιο σημείο είτε σε minimize είτε σε full screen

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192
H αναπαραγωγή video ζορίζει άλλο κομμάτι τις GPU από τα παιχνίδια.
Κάνε έναν καλό καθαρισμό του PC και τρέχε συνέχεια το GPU-Z με ενεργοποιημένο το αρχείο καταγραφής

daharis666

Moderator
Reaction score
84.352
το pc είναι καθαρό,δεν έχω θέματα με π@π@ριές trial και ιστορίες,το gpu-z to έβαλα να τρέχει τώρα,τι να προσέξω?85 C θερμοκρασία και 94% load?!?!πλάκα κάνουμε?ταινία παίζω!!!

daharis666

Moderator
Reaction score
84.352
ενεργοποίησα το graphics overdrive στο +7%(1135mhz από 1100 που είναι) με μη αυτόματο έλεγχο θερμοκρασίας και στο full,το gpu load ;epese 1-2% το ίδιο και η θερμοκρασία και σταμάτησε το φαινόμενο
μάλλον κλατάρει η gpu

daharis666

Moderator
Reaction score
84.352
και σε αυτό το κομμάτι είμαι καθαρός..το μόνο που δεν μπορώ να τσεκάρω γιατί είναι στην εγγύηση είναι να αλλάξω θερμοαγώγιμη σιλικόνη,θεωρώ την θερμοκρασίαυπερβολική για αναπαραγωγή βίντεο,σε λειτουργία bitcoin έφτανε μέχρι 82C να φανταστείς..και τώρα σε βίντεο 82-85?!που να βάλω και svp με gpu acceleration που θα πάει?

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
99.620
,σε λειτουργία bitcoin έφτανε μέχρι 82C να φανταστείς..
Ασύμφορα αυτά τα bitcoins βρε παιδάκι μου. Εκτός από το ρεύμα μας χαλάνε και το hardware.

Υ.Γ. Κάτσε μη μας πάρει είδηση ο ...άλλος και αρχίσει η κατήχηση. :D

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
109.494
Απορώ γιατί βοηθάτε κάποιον με τέτοιο avatar! :fuckyou:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.670
Members