ΔΕΗ και εναντι λογαριασμοι...

Reaction score
4
Re: Απάντηση: ΔΕΗ και εναντι λογαριασμοι...

Λοιπόν HCM
Εγώ αν ήμουν διευθυντής και μου μιλούσες έτσι θα έστελνα συνεργείο να σου κόψει το ρεύμα δια παντός.
Ακούς εκεί να μιλάς έτσι σε έναν διευθυντή!
Koτζάμ διευθυντή.
Και εγω θα στειλω τον κρεοπωλη να σου κοψει τα καλαμακια δια παντος!:happy_8:
Να δουμε μετα πως θα ζησεις χωρις κρεας.. :crazy_3:

Reaction score
14
φαντάζεσαι να πάς στο ίδιο κρεοπώλη που πάς κάθε μέρα, και φορά παρά φορά να σου λεει Μιχάλη? Πέρσυ τέτοια εποχή είχες πάρει 10 χοιρινές, 5 σταβλίσιες, και ενα αγριογουρουνο πακέτο. Οπότε φέτος "εναντι" μου χρωστάς μόνο 180 Ευρώ!!! Και άμα παραγγείλεις και κάνα κατσικάκι για Hors d'Oeuvre και πάει παραπάνω τα πληρώνεις στον εκκαθαριστικό την άλλη φορά!!!

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.995
Απάντηση: ΔΕΗ και εναντι λογαριασμοι...

Αν ο χασάπης μου έλεγε τέτοιο πράγμα θα του έλεγα: "βρε δεν τραβάς τα φρύδια σου να μακρύνουν"

Reaction score
0
Έχω την εντύπωση ότι ιδιώτες εργολάβοι έχουν αναλάβει τις διακοπές ρεύματος από ανεξόφλητους λογαριασμούς και όχι τις μετρήσεις.

Ο έναντι λογαριασμός έχει τη λογική 1) να χρεώσει το νταβατζηλίκι (δημοτικά τέλη, φόροι, ΕΡΤ, κτλ) 2) να μειώσει το ρίσκο από κάποιον αλλοδαπό που θα σηκωθεί να φύγει στην πατρίδα του και θα χρωστάει τα κέρατά του.

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.995
Απάντηση: Re: ΔΕΗ και εναντι λογαριασμοι...

2) να μειώσει το ρίσκο από κάποιον αλλοδαπό που θα σηκωθεί να φύγει στην πατρίδα του και θα χρωστάει τα κέρατά του.
Kάτι που έχει συμβεί μερικές χιλιάδες φορές χωρίς καμμιά επίπτωση.
Και μας πήρανε χαμπάρι φυσικά και το κάνουν συστηματικά.
Τώρα αν θα αλλάξει κάτι .............

Reaction score
4
Παντως τα ιδια νομιζω κανει και η vodafon.
Οσοι πληρωνουν με καρτα μπορει να το εχουν προσεξει.
Οταν δεν εχει ρευστο παει και τραβαει απο την καρτα του πελατη ενα ποσο πανω κατω του τελευταιου λογαριασμου του και το αφαιρει απο τον επομενο.

Reaction score
1
Αυτο με το ότι είμαστε υποχρεωμένοι να πληρώνουμε τον έναντι, πρώτη φορά τ' ακούω..... Πολύ κουφό. Μήπως είναι νέα τακτική της ΔΕΗ;

Τα τελευταία 7 χρόνια μόνο τον εκκαθαριστικό πληρώνω..... Φυσικά κανείς δεν μ' έχει πάρει τηλέφωνο, ούτε μου έχουν κόψει το ρεύμα.....

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Αυτο που με το ότι είμαστε υποχρεωμένοι να πληρώνουμε τον έναντι, πρώτη φορά τ' ακούω..... Πολύ κουφό. Μήπως είναι νέα τακτική της ΔΕΗ;

Τα τελευταία 7 χρόνια μόνο τον εκκαθαριστικό πληρώνω..... Φυσικά κανείς δεν μ' έχει πάρει τηλέφωνο, ούτε μου έχουν κόψει το ρεύμα.....
Πολύς κόσμος το έκανε παλιότερα αυτό, και μαλλον γι' αυτό άρχισαν να το κόβουν, ξεκινώντας από τους μεγάλους λογαριασμούς. Για 58 ευρώπουλα, ούτε εγώ περίμενα να το ακούσω.

Reaction score
1
Πολύς κόσμος το έκανε παλιότερα αυτό, και μαλλον γι' αυτό άρχισαν να το κόβουν, ξεκινώντας από τους μεγάλους λογαριασμούς. Για 58 ευρώπουλα, ούτε εγώ περίμενα να το ακούσω.
Σημείωστε ότι οι λογαριασμοί μου είναι περίπου στα 400ε ανα 4μηνία άρα μάλλον εξαρταται από
Code:
την σπουδή του ανα περιοχή διευθυντή....

VG

Reaction score
0
Ο λογαριασμος της ΔΕΗ ειναι το μεγαλυτερο ανεκδοτο...εισπραξεις για δημους,για ΕΡΤ (γνωστη η ιστορια με τις σκάλες πολυκατοικιων που πληρώνουν ΕΡΤ) και φυσικα το..εναντι.
Αναρωτιεμαι πιο σατανικο μυαλο τα συνελαβε ολα αυτα,αντι απλα να πει: Τοσο εκαψες,τοσο θα πληρωσεις, και γρήγορα αμα θες ρευμα!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.134
Members
38.660
Νεότερο μέλος
nikosnatsios1989