ΔΕΚΤΗΣ MPEG-4

Reaction score
0
Σήμερα παράγγειλα δέκτη MPEG-4: STRONG SRT 8100. Έχω διαβάσει πολύ καλές κριτικές σε site και περιοδικά για αυτόν τον δέκτη.Για την ακρίβεια, τον θεωρούν άριστη λύση.Η τιμή του είναι γύρω στα 90 ευρώ.Έχει αγοράσει κάποιος αυτόν τον δέκτη? Έχει καλή λήψη ψηφιακού σήματος? Έχει καλό PVR?

Reaction score
0
Απάντηση: ΔΕΚΤΗΣ MPEG-4

Και εγω ειμαι αναμεσα στον STRONG 8100 και τον Power Plus HT1700HDMI .Φαινεται οτι ειναι , οι μοναδικοι δεκτες (στα 70-90ευρω) που υποστηριζουν video files mkv. Δεν ξερω τι γινεται με ηχο DTS στα mkv (εαν εχω σημα στην s/pdif - optical) και με τους υποτιτλους (ενσωματωμενοι ή μη). Εαν καποιος γνωριζει περισσοτερα ας μας ενημερωσει........

Reaction score
4.250

Αυτον εχω, μια χαρα παιζει, μου την σπαει που δεν κανει χειροκινητο συντονισμο καναλιων. Δηλαδη εχει 4 αυτοματες επιλογες αλλα καμμια δεν μ αρεσει. Ταινιες λεει παιζει οσες ειναι σε AVI η και σε κατι αλλο αλλα εγω οσες εχω στον σκληρο φαινεται ειναι σ αλλη μορφη και δεν τις βλεπει. Παντως δεν ασχοληθηκα ιδιαιτερα.

Reaction score
0

Αυτον εχω, μια χαρα παιζει, μου την σπαει που δεν κανει χειροκινητο συντονισμο καναλιων. Δηλαδη εχει 4 αυτοματες επιλογες αλλα καμμια δεν μ αρεσει. Ταινιες λεει παιζει οσες ειναι σε AVI η και σε κατι αλλο αλλα εγω οσες εχω στον σκληρο φαινεται ειναι σ αλλη μορφη και δεν τις βλεπει. Παντως δεν ασχοληθηκα ιδιαιτερα.

Γεια σου φίλε.Ο δίσκος, μάλλον, πρέπει να έχει διαμόρφωση σε FAT 32 ή NTFS για να τα παίζει.

Reaction score
0

Και εγω ειμαι αναμεσα στον STRONG 8100 και τον Power Plus HT1700HDMI .Φαινεται οτι ειναι , οι μοναδικοι δεκτες (στα 70-90ευρω) που υποστηριζουν video files mkv. Δεν ξερω τι γινεται με ηχο DTS στα mkv (εαν εχω σημα στην s/pdif - optical) και με τους υποτιτλους (ενσωματωμενοι ή μη). Εαν καποιος γνωριζει περισσοτερα ας μας ενημερωσει........
Γεια σου φίλε.Το περιοδικό λέει ότι αναπαράγει αρχεία βίντεο τύπου mpeg,TS,Vob,avi. Οι codec που αναγνωρίζονται είναι: mpeg1,mpeg2,DivX/Xvid,H264/AVC.Επίσης υποστηρίζει και υπότιτλους τύπου srt. Για τον ήχο που λες δεν ξέρω.

Reaction score
4.250

Εχει ενα καλο, οτι περιπου μια φορα την εβδομαδα κανει ενημερωση λογισμικου. Δεν εχω καταφερει ακομη να κανω εγγραφη καποιας ταινιας σε φλασακι. Οταν βαζω σκληρο δισκο μεγαλο απο 750 γιγα και πανω δεν βλεπει καθολου τα αρχεια που εχει μεσα. Οταν βαζω ενα φλασακι των των 8 γιγα αναγνωριζει τα αρχεια. Το προβλημα ειναι οτι οταν βαζω το φλασακι στον υπολογιστη για να αντιγραψω καποια ταινια (ολες ειναι απο 4,5 γιγα και πανω) μου βγαινει μηνυμα οτι το αρχειο ειναι υπερβολικα μεγαλο για να γινει αντιγραφη ανεξαρτητως του γεγονοτως οτι υπαρχει ελευθερος χωρος για να χωρεσει ολοκληρο το αρχειο.
Δηλαδη εν ολιγοις, ο δεκτης χρησημοποιειται μονο για να παιζει τα ψηφιακα. Προβαλει φωτογραφιες απο φλασακια (ενδεχομενως και μουσικη αν και δεν μ ενδιαφερει καθολου). Ουτε εγγραφη καταφερα να κανω (οι οδηγιες χρησης ειναι μονο στα αγγλικα και δεν τα καταφερνω) αλλα ουτε και να δω καποια ταινια απο σκληρο. Ισως αλλοι τα καταφερουν καλυτερα. Περιμενω ενημερωση.

panosop

Συστημικός
Reaction score
668

η λειτουργία του δέκτη και ως player είναι η βασική. Υποστηρίζει αρχεια FAT32 μεχρι 4 GB και δεν μπορεί να δεί παραπάνω δίσκο απο 750 GB λόγω περιοορισμών του λειτουργικού του.
Στο PC που δεν μπορείς να κάνεις αντιγραφή των αρχείων είναι αυτο που είπα πιο πάνω. Μπορείς να το φορμάρεις με NTFS για μεγαλύτερα αρχεία απο 4GB αλλά μετά δεν θα το αναγνωρίζει ο δέκτης καθόλου...:121:

Reaction score
0

Εχει ενα καλο, οτι περιπου μια φορα την εβδομαδα κανει ενημερωση λογισμικου. Δεν εχω καταφερει ακομη να κανω εγγραφη καποιας ταινιας σε φλασακι. Οταν βαζω σκληρο δισκο μεγαλο απο 750 γιγα και πανω δεν βλεπει καθολου τα αρχεια που εχει μεσα. Οταν βαζω ενα φλασακι των των 8 γιγα αναγνωριζει τα αρχεια. Το προβλημα ειναι οτι οταν βαζω το φλασακι στον υπολογιστη για να αντιγραψω καποια ταινια (ολες ειναι απο 4,5 γιγα και πανω) μου βγαινει μηνυμα οτι το αρχειο ειναι υπερβολικα μεγαλο για να γινει αντιγραφη ανεξαρτητως του γεγονοτως οτι υπαρχει ελευθερος χωρος για να χωρεσει ολοκληρο το αρχειο.
Δηλαδη εν ολιγοις, ο δεκτης χρησημοποιειται μονο για να παιζει τα ψηφιακα. Προβαλει φωτογραφιες απο φλασακια (ενδεχομενως και μουσικη αν και δεν μ ενδιαφερει καθολου). Ουτε εγγραφη καταφερα να κανω (οι οδηγιες χρησης ειναι μονο στα αγγλικα και δεν τα καταφερνω) αλλα ουτε και να δω καποια ταινια απο σκληρο. Ισως αλλοι τα καταφερουν καλυτερα. Περιμενω ενημερωση.
Θα πάρω στα χέρια μου τον δέκτη την Τετάρτη(μάλλον).Προς το παρόν δε μπορώ να πω κάτι άλλο.Κάπου είχα διαβάσει ότι δέχεται εξωτερικό δίσκο μέχρι 2 ΤΒ και ότι τα αρχεία τα αντιγράφεις εύκολα σε υπολογιστή.

Reaction score
0

Δες και αυτό(λέει και για αναβάθμιση):
http://www.satleo.gr/content/view/2516/1/

Reaction score
0

ΑΓΟΡΑΣΑ ΤΟΝ ΔΕΚΤΗ MPEG-4 NEOS HT1900 KAI ΕΝΩ ΠΑΙΖΕΙ ΤΑ ΑVI ΚΑΝΟΝΙΚΑ
ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΤΙ ΑΣΧΕΤΑ-ΚΙΝΕΖΙΚΑ.
ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΔΙΟΡΘΩΣΩ ΑΥΤΟ?

panosop

Συστημικός
Reaction score
668

φιλε glaps καλώς ηρθες. Μην γραφεις κεφαλαία γιατι είναι σαν να φωνάζεις...

Ο δέκτης κάπου πρεπει να εχει λογικά την γλώσσα των υποτιτλων με επιλογή ελληνικά ή κάπου να λέει για ελληνικό μενού ή κάτι αλλο.
Δεν τον ξέρω και πιθανώς να μην υποστηρίζει κάν ελληνικούς υπότιτλους... ψαξτο...

Reaction score
0

ΑΓΟΡΑΣΑ ΤΟΝ ΔΕΚΤΗ MPEG-4 NEOS HT1900 KAI ΕΝΩ ΠΑΙΖΕΙ ΤΑ ΑVI ΚΑΝΟΝΙΚΑ
ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΤΙ ΑΣΧΕΤΑ-ΚΙΝΕΖΙΚΑ.
ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΔΙΟΡΘΩΣΩ ΑΥΤΟ?
Επειδη ενδιαφερομαι για τον συγκεκριμενο δεκτη, μπορει να δει NTFS διαμορφομενο δισκο?

Για τους υποτιτλους μαλλον πρεπει να κανεις convert το περιεχομενο του αρχειου SRT σε Unicode (UTF-8). Πρεπει να γινετε με το Notepad ή με καποιο απο τα παρακατω.

http://www.alanwood.net/unicode/utilities_editors.html

Reaction score
0

Σπεσε το MKV σε μικροτερα απο 4GB αρχεια... ενσωματωσε Ελληνικους υποτιτλους.

Freeware http://www.bunkus.org/videotools/mkvtoolnix/win32/mkvtoolnix-unicode-3.1.0-setup.exe

How to -> http://www.bunkus.org/videotools/mkvtoolnix/doc/mkvmerge-gui.html

Reaction score
0

Επειδη ενδιαφερομαι για τον συγκεκριμενο δεκτη, μπορει να δει NTFS διαμορφομενο δισκο?

Για τους υποτιτλους μαλλον πρεπει να κανεις convert το περιεχομενο του αρχειου SRT σε Unicode (UTF-8). Πρεπει να γινετε με το Notepad ή με καποιο απο τα παρακατω.

http://www.alanwood.net/unicode/utilities_editors.html
Πηρα το NEOS και ειδα οτι μπορει να δει NTFS διαμορφομενο δισκο, δηλαδη βλεπεις ανετα MKV αρχειο >3.99GB χωρις να χρειαστεις να το κανεις 2 κοματια οπως θα επρεπε εαν ηταν FAT32 ο δισκος.

Firmware update ξερει κανεις που υπαρχουν?

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.886
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis