ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Η LEXICON!

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
Απάντηση: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Η LEXICON!

ρε κοψε μια ομια ειπαμε

Reaction score
684
Απάντηση: Re: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Η LEXICON!

Μη σκας. Δε νομίζω να πέταξε το πουλάκι. Κάτι μου λέει πως όσοι τα σκάνε για τέτοια μηχανήματα δε διαβάζουν avsite και γενικά "ενημερώνονται" από guru χαϊεντοριβιούερς.
Μπορείς λοιπόν να φτιάξεις ένα σασί από πεντελικό μάρμαρο, να κοτσάρεις ένα αρχαιοελληνικό όνομα π.χ. KLEOS (ή κατ' αναλογία με τον Sovereign Preos να τον βαφτίσεις PROUTSOS - θυμήθηκα τους ΑΜΑΝ...) και να μαζέψεις πολύ χαρτί.
Όσο για την τεχνολογία των ενισχυτικών σταδίων, ε λοιπόν αυτή προέρχεται από το διαστημόπλοιο που έφερε τους ΕΛ από το Άλφα του Κενταύρου γι' αυτό και:
1. Το σασί που στεγάζει την ΨΥΧΗ της (μια και όλα τα σωστά χαϊεντοπροϊόντα έχουν ΨΥΧΗ - και καρδιά και συκώτι και σπλήνα...) πρέπει να είναι από ιερή πέτρα της ΕΛ-ληνικής γης
2. Μόνο ΕΛ-ληνες μπορούν να την υλοποιήσουν σωστά.
Εννοείται πως αν αποφασίσεις να το βάλεις στην παραγωγή ΘΕΛΩ ΜΕΡΙΔΙΟ (έχω και φίλο μαρμαρά για το σασί...).
Από την άλλη ποιός θα έμπαινε production HEAD στο project PROUTSOS;
Sovereign Preos δεν υπαρχει φιλε μου. Μαλλον εννοεις Tidal Preos...

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

τι θα γινει θα φαμε αποψε?:116:

Reaction score
29.657

Δε λέω μπράβο στα παληκάρια της lexicon για την απατεωνιά τους.Τώρα θα ήθελα να ήξερα αφού είναι το ίδιο με το oppo πώς ο reviwer το βρήκε καλύτερο στο black detail?
Μάλλον απο τα μαύρα δολάρια που τσίμπησε , η το μαύρο δωράκι που πήρε.Αλήθεια το lexicon βγαίνει και σε μαύρο?

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

τοσα χρονια που η πιονερα ταιζε την λεξικον και την θιτα ολοι κανανε μουγκα.Τωρα που το οπακι ταισε μια μεγαλη εταιρια με σωθικα ολοι πεσανε να την φανε.Φατε μια νεφραμια και χαλαρωσστε.

Reaction score
6
Re: Απάντηση: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Η LEXICON!

τοσα χρονια που η πιονερα ταιζε την λεξικον και την θιτα ολοι κανανε μουγκα.Τωρα που το οπακι ταισε μια μεγαλη εταιρια με σωθικα ολοι πεσανε να την φανε.Φατε μια νεφραμια και χαλαρωσστε.
Ναι αλλά εδώ ούτε καν βάλανε καλύτερο κουτί.
Να δεις το κουτί της Theta που έχει μέσα Pioneer πσσσσσσσσσσσσσ... μιλάμε ότι το αλουμίνιο κάνει και για ταφόπλακα. :138:

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

ελα μωρε αμα πεθανεις ειτε αλουμινιο ειτε μαρμαρο , την κρυαδα δεν την νοιωθεις

Reaction score
29.657

Νομίζω το πιο χοντρό αλουμίνιο που εχω δει εγω ήταν σε JEFF ROWLAND , Η ΜΉΠΩς ΣΕ PLINIOUS? δεν θυμάμαι , αλλά μιλάμε για πάχος 5 χιλ στην πρόσοψη , το είχα μετρήσει με παχύμετρο και μου είχε φύγει η ούγια.

Reaction score
6

Νομίζω το πιο χοντρό αλουμίνιο που εχω δει εγω ήταν σε JEFF ROWLAND , Η ΜΉΠΩς ΣΕ PLINIOUS? δεν θυμάμαι , αλλά μιλάμε για πάχος 5 χιλ στην πρόσοψη , το είχα μετρήσει με παχύμετρο και μου είχε φύγει η ούγια.
5 χιλιοστά; Μήπως εννοείς εκατοστά;

Η ατάκα που είπα πιο πριν για την ταφόπλακα ανήκει σε τεχνικό. Βέβαια δεν το είχε πει για τα Theta αλλά για κάτι ιταλικά Χάι ενδ που η ονομασία τους μου διαφεύγει. :138:

Αλλά και το Theta έχει τρελό αλουμίνιο. Να το βάλεις σε κούφωμα, τύφλα να 'χουν τα Alumil. Άλλη ατάκα αυτή. :142:

Reaction score
89
Xαιρετω χαιρετω και γω με τη σειρα μου!!!

Τουλαχιστον εχουν περασει το τελευταιο firmware του οππο για να παιζει το τερμινατορ ή τσαπα το 3000ρο που θα δωσουμε???:143:

Αποστολη ποτε με το καλο θα τα φερεις ??? Να μπουμε στη λιστα απο νωρις :143::143:

Ερε ξυλο που θελει ο κοσμος ωρες ωρες.....

Αντε καλη βδομαδα να εχουμε και χρονια πολλα στους Θανασηδες!

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

Πήρε το Oppo 83 και το έβαλε με ΤΟ ΚΟΥΤΙ ΤΟΥ μέσα σε άλλο κυριλέ σασι και του πουλάει 3000$ +.

Έγιναν ρεζίλι! Και δεν φτάνει αυτό έβαλαν και τη στάμπα THX χωρίς να τηρούνται όλες οι προδιαγραφές. Καλή και η THX με τους αυστηρούς της ελέγχους.

Μετά μου λέτε THX και κολοκύθια και Lexicon.

Ορίστε κύριοι http://www.audioholics.com/reviews/...-ray-oppo-clone/oppo-inside-lexicon-outside-1

Κι ένα review οπου ο τύπος το βρήκε και καλύτερο από το Oppo!! Axaxaxax

http://hometheaterreview.com/lexicon-bd-30-universal-blu-ray-player-reviewed/

Λέτε να το βγάλουν και τα περιοδικά μας καλύτερο?
κριμας για αυτα που γραφεις, εσυ τουλαχιστον
ο καθε ασχετος μπορει να γραφει οτι θελει
εσυ ομως?
δεν θυμασαι ή δεν θες να θυμασαι?
δεν σκεφτεσαι ή δεν θες να σκεφτεσαι?
ή ολα μαζι?

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

και εξηγω
θυμασαι τον πουσαρισμενο σονι 15 που ειχαν δωσει οι ιαπωνες στον ηχο.Θυμασαι οτι κανενας απο αυτους που ηρθε εδω δεν επαιζε ιδια?
Εχεις σκεφτει οτι αν η λεξι πουσαρει λιγο το τροφοδοτικο το μηχανημα δεν θα αποδιδει τα ιδια ?
εχεις σκεφτει οτι καποια πραματα που δειχνουν ιδια σε ενα ασχετο ματι μπορει να εχουν μεγαλη διαφορα σε αποδοση?
Ξερεις οτι ενα προιον για να σφραγιστει πρεπει να πληρει καποιες προδιαγραφες?
εχεις σκεφτει με τι λιστα βελτιωσεων μπορει να εφυγε το πρωτο οπο οταν εφτασε στο ραντσο του λουκα?
Εχεις σκεφτει πως μπορει να παιζει μετα?
Ξερεις ποσο κοστιζει μια πιστοποιηση?
Ξερεις ποσο κοστιζει σε μια εταιρια να πηγαινοφερνει ενα πλειερ στο ραντσο ?
απο οτι να το βγαλει στην αγορα και να πουλα ?

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895

Εχεις σκεφτει οτι αν η λεξι πουσαρει λιγο το τροφοδοτικο το μηχανημα δεν θα αποδιδει τα ιδια ?
εχεις σκεφτει οτι καποια πραματα που δειχνουν ιδια σε ενα ασχετο ματι μπορει να εχουν μεγαλη διαφορα σε αποδοση?
Αργύρη, πόσα θες να μας τρελάνεις; :140:

Βρε, στο Θεό σου, το link του Audioholics το άνοιξες καθόλου;! :142:

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

1 δεν ανοιγω λινκ (δεν ξερω):136:
και δεν θελω.
2 Μοιραζω δωρεαν:126:

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

ασε να τον πειραξω λιγο
απο χθες του εχω στειλει Pm και δεν εχει απαντησει:136:

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Ρε συ δεν υπάρχει η παραμικρή αλλαγή πουθενά (σε προκαλώ να ανοίξεις το link και να σημειώσεις με κόκκινο μία διαφορά μεταξύ των δύο φώτο, έστω σε ένα πυκνωτή) ενώ οι του Audioholics μέτρησαν τα μηχανάκια και δεν έχουν ούτε στις μετρήσεις καμία διαφορά...

Τι να συζητάμε για βελτιώσεις στα υλικά και στην απόδοση γενικότερα; Είναι άτοπο.

Οι κερατάδες ούτε ένα σασσί από το 0 δεν έκατσαν να φτιάξουν. Βαρέθηκαν φαίνεται να ανοίγουν τρύπες για τις πλακέτες..
Εγώ στη θέση τους έναν πυκνωτή στην τροφοδοσία θα τον άλλαζα για το καλό!

Reaction score
150
και εξηγω
θυμασαι τον πουσαρισμενο σονι 15 που ειχαν δωσει οι ιαπωνες στον ηχο.Θυμασαι οτι κανενας απο αυτους που ηρθε εδω δεν επαιζε ιδια?
Ξερεις οτι ενα προιον για να σφραγιστει πρεπει να πληρει καποιες προδιαγραφες?
εχεις σκεφτει με τι λιστα βελτιωσεων μπορει να εφυγε το πρωτο οπο οταν εφτασε στο ραντσο του λουκα?
Εχεις σκεφτει πως μπορει να παιζει μετα?
Ξερεις ποσο κοστιζει μια πιστοποιηση?
Ξερεις ποσο κοστιζει σε μια εταιρια να πηγαινοφερνει ενα πλειερ στο ραντσο ?
απο οτι να το βγαλει στην αγορα και να πουλα ?
Αργύρη, πόσα θες να μας τρελάνεις;

Βρε, στο Θεό σου, το link του Audioholics το άνοιξες καθόλου;!
1 δεν ανοιγω λινκ (δεν ξερω)
και δεν θελω.
2 Μοιραζω δωρεαν

Αργύρη έχει σκεφτεί να ανοίξεις το λινκ και να διαβάσεις πριν μου απαντήσεις?

Είναι σαν να μου απαντάς σε άλλο θέμα με αυτά που γράφεις.

Πείραξε με όσο θές αλλά λίγο ακόμα και θα αρχίσω να ψάχνω και την Pioneer! Ακούς την Pioneer αλλά αυτοί δεν χρεώνουν τέτοιες τιμές βέβαια οπότε τι να τους πεις.

Και δεν τα γράφω εγώ βρε Αργύρη όλο το Internet τους έκραξε αλλά αν θες πάμε ματς.

"The World Vs Argi"

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.964
Members
38.524
Νεότερο μέλος