ΔΕΝ θέλω να αλλάξω τίποτα στο σύστημά μου...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
... τουλάχιστον έτσι νομίζω τώρα. Έχω πρόβλημα γιατρέ? :shock:

Εσάς σας συμβαίνει ρε παιδιά?
Να κάθεστε και να ακούτε μουσική και να σκέφτεστε: "μου αρέσει αυτό που ακούω, ας το απολαύσω"...
Να ξεχνάς ενισχυτές, προ, πηγές, ηχεία για λίγο και να λες, άντε να τελειώνω να πάω σπίτι να ακούσω μουσική. Όχι το σύστημα, μουσική. Εδώ και αρκετές μέρες πάντως, έχω βάλει να ακούσω ότι περίεργο cd δεν έχω ακούσει τα τελευταία 2 χρόνια. Παλιατζούρες, jazz, blues, pop.. ότι να 'ναι. Μέχρι και cd από εφημερίδες, παιδικά τραγουδάκια για τον μικρό. Μέχρι και Σπανουδάκη έβαλα. :lol:

- Εσείς σε τι φάση είστε? Είστε μεταξύ αλλαγών, στη ώρα αξιολόγησης κάποιου νέου εξαρτήματος? Λίγο πριν τα αλλάξετε όλα? Μήπως είστε οι ευτυχισμένοι άνθρωποι που απολαμβάνουν μουσική?...

Νομίζω ότι ζω με ένα μόνιμο άγχος ότι αύριο θα πάω να ακούσω μουσική και κάτι δεν θα μου αρέσει.
Ρε άι σιχτίρ με τα μηχανάκια σας... :lol: :lol:

Reaction score
14
Τώρα μας τα λες αυτά ρε κάθαρμα; :shock: :lol:

Που πάμε να κάνουμε ψώνια; :p

n_olympios

Μαντιναδόρος!
Moderator
Reaction score
13.101
Νίκος Τσαρουχάς said:
Μέχρι και Σπανουδάκη έβαλα. :lol:

Aπαράδεκτος. Και μόνο γι'αυτό πρέπει να δωρίσεις όλο σου τον εξοπλισμό σε κοινοφελή ιδρύματα (να σου δώσω τη διεύθυνσή μου).

Reaction score
0
Νίκος Τσαρουχάς said:

Να κάθεστε και να ακούτε μουσική και να σκέφτεστε: "μου αρέσει αυτό που ακούω, ας το απολαύσω"...
Να ξεχνάς ενισχυτές, προ, πηγές, ηχεία για λίγο και να λες, άντε να τελειώνω να πάω σπίτι να ακούσω μουσική. Όχι το σύστημα, μουσική. Εδώ και αρκετές μέρες πάντως, έχω βάλει να ακούσω ότι περίεργο cd δεν έχω ακούσει τα τελευταία 2 χρόνια. Παλιατζούρες, jazz, blues, pop.. ότι να 'ναι. Μέχρι και cd από εφημερίδες, παιδικά τραγουδάκια για τον μικρό. Μέχρι και Σπανουδάκη έβαλα. :lol:

- Εσείς σε τι φάση είστε? Είστε μεταξύ αλλαγών, στη ώρα αξιολόγησης κάποιου νέου εξαρτήματος? Λίγο πριν τα αλλάξετε όλα? Μήπως είστε οι ευτυχισμένοι άνθρωποι που απολαμβάνουν μουσική?...

Νομίζω ότι ζω με ένα μόνιμο άγχος ότι αύριο θα πάω να ακούσω μουσική και κάτι δεν θα μου αρέσει.
Κοιτα να δείς,

Η άρνηση του καινούργιου, η αποστροφή προς την εξέλιξη, η ραθυμία, η μη αναληψη πρωτοβουλιών, η χαλαρότητα και η νοθρώτητα είναι χαρακτηρηστικά του νεο καραμανλικού μοντέλου διακυβέρνησης της χώρας.

Η συνεχής προβολή ενός τέτοιου μοντέλου, με την ταυτόχρονη εξύμνηση των αποτελεσμάτων που επιφέρει, και την μη εκτεταμένη αποδοκιμασία που εκφράστηκε στις δημοτικές εκλογές, έχει σε όλους μας αφήσει την εντύπωση οτι αν ακολουθήσουμε παρόμοια στάση, τότε όλα θα γίνουν πιό ωραία, θα απαλαγούμε από το άγχος ενώ αυτόματα θα μπορούμε, μεσα απο την ηρεμία που αποκτήσαμε, να διαχειριστούμε με επιτυχία καταστάσεις κρίσης.

Συνήθως, αυτοί που ακολουθούν μια τέτοια τακτική και μέσα απο τη Νιρβάνα στην οποία έχουν περιπέσει, έχουν την εντύπωση οτι ό,τι και να κάνουν είναι αποτελεσματικό

Μην απορείς λοιπόν για την καταστασή σου, απλά παραδέξου αυτό που όλοι μας βλέπουμε: ΕΙΣΑΙ ΓΝΗΣΙΟΣ ΝΕΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΚΟΣ

Υ.Γ. Η ακρόαση "Σπανουδάκη" απλά επιβεβαιώνει την ορθότητα της διάγνωσης που μόλις έκανα

n_olympios

Μαντιναδόρος!
Moderator
Reaction score
13.101
preve said:
Κλέφτες θα γίνουν ....πάνω στο άνθος :p της τρίτης ηλίκίας τους; :shock: :lol:
Πέστα χρυσόστομε.

Reaction score
51
Νίκος Τσαρουχάς said:

Και γώ δεν θέλω να το αλλάξω Νίκο!!!!
Ακόμα δεν τοχω ακούσει καλά καλά!!! 8)

Reaction score
0
Νίκος Τσαρουχάς said:
Εδώ και αρκετές μέρες πάντως, έχω βάλει να ακούσω ότι περίεργο cd δεν έχω ακούσει τα τελευταία 2 χρόνια. Παλιατζούρες, jazz, blues, pop.. ότι να 'ναι. Μέχρι και cd από εφημερίδες, παιδικά τραγουδάκια για τον μικρό. Μέχρι και Σπανουδάκη έβαλα. :lol:

Ωχχχχχχ........εγω που εχω να ακουσω πανω απο 1 1/2 μηνα μουσικη ...μηπως να μπω μονος μου μεσα για εξετασεις???? : :shock: :lol:

Reaction score
0
mdvq said:
Νίκος Τσαρουχάς said:
Εδώ και αρκετές μέρες πάντως, έχω βάλει να ακούσω ότι περίεργο cd δεν έχω ακούσει τα τελευταία 2 χρόνια. Παλιατζούρες, jazz, blues, pop.. ότι να 'ναι. Μέχρι και cd από εφημερίδες, παιδικά τραγουδάκια για τον μικρό. Μέχρι και Σπανουδάκη έβαλα. :lol:

Ωχχχχχχ........εγω που εχω να ακουσω πανω απο 1 1/2 μηνα μουσικη ...μηπως να μπω μονος μου μεσα για εξετασεις???? : :shock: :lol:
οχι, οχι, δε χρειάζεται.

Εσένα θα σε κάνουμε υπουργό

Reaction score
0
healler said:
οχι, οχι, δε χρειάζεται.

Ακομα χειροτερα δηλαδη??? :lol:

(οταν λεω 1 1/2 μηνα εννοω απο το συστημα μου,οχι γενικα)

Reaction score
0
mdvq said:
healler said:
οχι, οχι, δε χρειάζεται.

Ακομα χειροτερα δηλαδη??? :lol:

(οταν λεω 1 1/2 μηνα εννοω απο το συστημα μου,οχι γενικα)

Μα, φίλε μου, δεν θα έπρεπε να απορείς.

Εσύ αποτελλείς το πρότυπο μεταξύ της ομάδας του φορούμ.
Αφομοίωσες την τακτική στο έπακρο, μιας και όχι μόνο έχεις να ακροαστείς το σύστημά σου 1 1/2 μήνα, αλλά αρκείσαι στην ακρόαση υποδεέστερων συστημάτων χωρίς ο εγκεφαλός σου (μέσω του ακουστικού νεύρου) να αποζητά την αγαλίαση που άλλοτε σου προσέφερε το σύστημα που τόσα χρόνια εξέλισσες.

Αυτός είναι και ο στόχος. Φαντάσου ολοι μας να φτάσουμε σε τετοιο υψηλό επίπεδο....

Δεν θα μας ενοχλεί τίποτα, δεν θα τσακωνόμαστε στο τιμόνι, δεν θα αντιδρούμε σε τίποτε.

Να ποια είναι η πραγματική μεταρύθμιση.

Και σύ εφόσον έφτασες να κανεις πράξη όλα τα παραπάνω, στην ουσία να αλλάξεις ζωή, πρέπει να αμοιφθείς.

Reaction score
0
healler said:
, πρέπει να αμοιφθείς.

Επειδη ,εκτος των αλλων , ειμαι και γενναιοδωρος προσφερω την αμοιβη μου σε οποιον την επιθυμει!!!!! :D :lol:

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Νικ ,το ζητουμενο ειναι η ΜΟΥΣΙΚΗ!!
Αυτη ειναι η σταθερη βαση και οχι η ποιοτητα που καλο ειναι να υπαρχει αλλα δεν μπορουμε να πουμε σε κανεναν οτι δεν ακουει ''καλα'' οταν ο ιδιος ειναι απολυτα ευχαριστημενος.
Εχω περασει πανω απο την μιση μου ζωη πουλωντας μηχανηματα απολαυσης της μουσικης και εχω να σου πω οτι εχω τα ιδια ηχεια απο το 1987!!
Οι ευκαιριες σ αυτο το διαστημα ηταν πολλες αλλα δεν ξερω αν στο χωρο που εχω θα ακουγονταν καλυτερα.Ενισχυτη AV αλλαξα πριν κανα χρονο (κυριως λογω μεγαλης εξελιξης που ειχαν τα τελευταια χρονια ) αλλα για την μουσικη χρησιμοποιω τον ιδιο τελικο που ειχα απο πριν .
Μουσικη κυριες και κυριοι this is the point. 8)

Reaction score
25.536
δηλαδη το οτι και εγω δε θελω να αλλαξω κατι στο συστημα μου (εκτος απο το κουτι του προ που πρεπει να γινει επιτελους ανθρωπινο) οφειλεται στο οτι ειμαι δεξιος?????

μπραβομ...

n_olympios

Μαντιναδόρος!
Moderator
Reaction score
13.101
Εσύ δεν είσαι απλά δεξιός. Εντελώς ανάποδος είσαι. Ναούμ.

Reaction score
2
και εγω στην ουσια :lol:δεν θελω να αλλαξω κατι......μια πηγουλα ομως θα την επαιρνα....για να δουμε τι θα λει το mikado στην εκθεση...... :shock:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.967
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas