ΔΕΝ θέλω να αλλάξω τίποτα στο σύστημά μου...

Reaction score
0
..εγω που θελω να τα αλλαξω ολα ειμαι ο μονος Normal εδω μεσα.
...Και Σταλινικος,ναουμ, :lol:

GTX

Reaction score
39
Συμφωνώ με το Νίκο η ουσία είναι στη μουσική!!!

Το σύστημα μου το έχω φτάσει εκεί ακριβώς που θέλω να είναι και με ικανοποιεί απόλυτα, όταν το έστηνα έγινε το απαραίτητο ψάξιμο και πειραματισμός και προς το παρόν δε με ενδιαφέρει να αλλάξω τίποτα. Το πρόβλημά μου εδώ και αρκετό καιρό είναι οτι δε βρίσκω μουσικές που να μου αρέσουν και να τη βρίσκω όπως παλιά, να γουστάρω να ακούσω το ίδιο κομμάτι ξανά και ξανά, τα δε παλιά που μ'αρέσανε είτε δε μου αρέσουν πιά ή μετά απο κανα δυο ακούσματα τα βαριέμαι :?

Είναι σοβαρή η περίπτωση μου γιατρέ ε???

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
GTXTC said:
Συμφωνώ με το Νίκο η ουσία είναι στη μουσική!!!

Το σύστημα μου το έχω φτάσει εκεί ακριβώς που θέλω να είναι και με ικανοποιεί απόλυτα, όταν το έστηνα έγινε το απαραίτητο ψάξιμο και πειραματισμός και προς το παρόν δε με ενδιαφέρει να αλλάξω τίποτα. Το πρόβλημά μου εδώ και αρκετό καιρό είναι οτι δε βρίσκω μουσικές που να μου αρέσουν και να τη βρίσκω όπως παλιά, να γουστάρω να ακούσω το ίδιο κομμάτι ξανά και ξανά, τα δε παλιά που μ'αρέσανε είτε δε μου αρέσουν πιά ή μετά απο κανα δυο ακούσματα τα βαριέμαι :?

Welcome to the club!

Reaction score
0
GTXTC said:
Το πρόβλημά μου εδώ και αρκετό καιρό είναι οτι δε βρίσκω μουσικές που να μου αρέσουν και να τη βρίσκω όπως παλιά, να γουστάρω να ακούσω το ίδιο κομμάτι ξανά και ξανά, τα δε παλιά που μ'αρέσανε είτε δε μου αρέσουν πιά ή μετά απο κανα δυο ακούσματα τα βαριέμαι :?

Σε παρακαλω, αν πας στο γιατρο και σου δωσει καμμια θεραπεια, πες την και σε μενα γιατι εχω ακριβως το ιδιο προβλημα!! :lol:

Reaction score
51
mdvq said:
GTXTC said:
Το πρόβλημά μου εδώ και αρκετό καιρό είναι οτι δε βρίσκω μουσικές που να μου αρέσουν και να τη βρίσκω όπως παλιά, να γουστάρω να ακούσω το ίδιο κομμάτι ξανά και ξανά, τα δε παλιά που μ'αρέσανε είτε δε μου αρέσουν πιά ή μετά απο κανα δυο ακούσματα τα βαριέμαι :?

Σε παρακαλω, αν πας στο γιατρο και σου δωσει καμμια θεραπεια, πες την και σε μενα γιατι εχω ακριβως το ιδιο προβλημα!! :lol:
Δυστυχώς είναι μή θεραπεύσιμη!
Λέγεται χρόνια αποφρακτική μουσικοπάθεια!
Οφείλεται σε υποτροπιάζουσες προσβολές του ιού της βαρεμάρας.!!!
Ιδιαίτερα ευπαθείς έχουν ανευρεθεί ομάδες πληθυσμού πλουσίου στο ένζυμο χαϊεντάση!!! :mrgreen:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.387
Τι μας λες τώρα με δικά σου λόγια ρε bro?
Μήπως λες (με δικά σου λόγια): ώρα για αναβάθμιση?
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Reaction score
0
...μηπως (προ)ετοιμαζεσαι για ψωνια στη εκθεση και το φερνεις γυρω-γυρω
mr.Globala?? :lol:

Reaction score
1.831
Νίκος Τσαρουχάς said:
... τουλάχιστον έτσι νομίζω τώρα. Έχω πρόβλημα γιατρέ? :shock:

Εσάς σας συμβαίνει ρε παιδιά?
Να κάθεστε και να ακούτε μουσική και να σκέφτεστε: "μου αρέσει αυτό που ακούω, ας το απολαύσω"...
Να ξεχνάς ενισχυτές, προ, πηγές, ηχεία για λίγο και να λες, άντε να τελειώνω να πάω σπίτι να ακούσω μουσική. Όχι το σύστημα, μουσική. Εδώ και αρκετές μέρες πάντως, έχω βάλει να ακούσω ότι περίεργο cd δεν έχω ακούσει τα τελευταία 2 χρόνια. Παλιατζούρες, jazz, blues, pop.. ότι να 'ναι. Μέχρι και cd από εφημερίδες, παιδικά τραγουδάκια για τον μικρό. Μέχρι και Σπανουδάκη έβαλα. :lol:

- Εσείς σε τι φάση είστε? Είστε μεταξύ αλλαγών, στη ώρα αξιολόγησης κάποιου νέου εξαρτήματος? Λίγο πριν τα αλλάξετε όλα? Μήπως είστε οι ευτυχισμένοι άνθρωποι που απολαμβάνουν μουσική?...

Νομίζω ότι ζω με ένα μόνιμο άγχος ότι αύριο θα πάω να ακούσω μουσική και κάτι δεν θα μου αρέσει.
Ρε άι σιχτίρ με τα μηχανάκια σας... :lol: :lol:
Υπομονή φιλαράκ. Θα σου περάσει! :lol:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.967
Members
38.524