ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ HIGH-FIDELITY....

Reaction score
25.532
εχω την εντυπωση οτι ορισμενοι εισαγωγεις συσκευων του ειδους προσπαθοντας να καλυψουν την ενδεχομενη χασουρα τους στο χαιεντ (καθοτι μικρη η αγορα) κανουν και αλλες δουλειες.
αυτο δεν ειναι κακο.
το κακο ειναι οι αλλες αυτες δουλειες να αφορουν την εισαγωγη και διανομη ναρκωτικων και παραισθησιογονων ουσιων. το χειροτερο δε ειναι οταν κανουν οι ιδιοι τον ποιοτικο ελεγχο του προιοντος τους:
ΤΙ ΠΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΔΕ ΜΑΣ ΔΙΝΕΤΕ ΡΕ?

5000 ευρω η συσκευη με ποιες τιμες?
σε ποια εκδοση ?
στην κινεζικη αρχικη της μορφη , η στην φασονατζιδικη τελικη απο την σουηδια?

εγω παλι γιατι εχω ακουσει το νο3 να συμβαινει με 5500 ευρω ολοκληρο το συστημα? μηπως επειδη δοκιμασα και εγω απο τα ιδια προιοντα?...

Reaction score
7
Μιχάλη δεν είπα αυτό το πράγμα. Είπα έστω ότι διαθέτω 1.200.000€ και τα χωρίζω σε 4 κορυφαία συστήματα των 300.000€ το καθένα. Κατόπιν τα βάζουμε να παίξουν το ίδιο software, θα ακούσεις το ίδιο και απο τα 4; φυσικά όχι. Ε αυτό λέω πόσες είναι οι αλήθειες. Απλά παίρνεις μια άποψη (πέστω φιλοσοφία εταιρίας, πέστο σχολή ή όπως αλλοιώς θέλεις) και το ερώτημα είναι ποιά; ε εκεί παίζουν πολλά πράγματα ρόλο ακόμα και η περίφημη κολοκυθόπιτα. Τώρα αν νομίζεις ότι δίνοντας πολλά χρήματα έχεισςπάρει το τέλειο ή το μοναδικό τότε δένει ο όρος αυτοπαραμύθιασμα (πολύ παλιός και σχετικά ήπιος όρος).

Reaction score
2
χρησιμοποιωντας καταλληλα την Ελληνικη γλωσσα μπορουμενα σχολιασουμε απειρα πραγματα για την διαφημηση.
το θεμα ειναι να λεμε και τιποτα που να εχει καποιο νοημα......στην ουσια παιδια, στην ουσια....... :)

Reaction score
0
Τουλάχιστον, οι High-End υλοποιήσεις, αποκτήσανε τώρα και το κατάλληλο διαβατήριο!!! 8)

Μήπως έχετε συσκευές που κοστίζουν λιγότερο; Ε, τότε δεν είστε High-End!

Δεν θέλω να απορρίψω ολόκληρο το κείμενο. Διότι έχει πέσει και πολύ παραμύθι, από όλες τις πλευρές. Και πολλές υλοποιήσεις "σπρώχνωνται" στην περιβόητη κατηγορία "entry level". Γιατί όχι κορυφαίες Hi-fi;;; Αλλά, η ταμπέλα-ταμπέλα και η αναφορά-αναφορά! Το γεγονός είναι ότι και με ένα σύστημα των 5.000 μπορεί κάποιος να νιώσει ευτυχισμένος και να δώσει και χρήματα για τη δισκοθήκη του. Η τελευταία εξάλλου είναι αυτή για την οποία γίνονται όλα! :) Εκτός και αν στην κατηγορία άνω των 5000/συσκευή μετράνε άλλα πράγματα...

Reaction score
3.542
γιάννη κ.,  πόσες συσκευές έχεις που κοστίζουν πάνω από 5.000 €  ?

Υπάρχει στη φύση ο ΧαΙεντάς ο βλάκας ΧαΙεντάς και ο φτωχός  ΧαΙεντάς .
Ενα είναι το σίγουρο. Εγώ δεν είμαι πλούσιος ούτε χαΙεντάς με την λογική του ορίου των 5.000 € ανά συσκευή.
Τι είμαι τώρα ?   Φτωχός ή βλάκας ?

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Πάντως ρε παιδιά νομίζω ότι κάτι πρέπει να κάνουμε για το θέμα.
Μια επιστολή ίσως..

Τι λέτε?

Reaction score
298
Τα πράγματα είναι απλά: η διαφήμιση λέει αυτά που λέει με σκοπό να τα πιστέψουν κάποιοι. Όσοι περισσότεροι τα πιστέψουν, τόσα περισσότερα λεφτά θα βγάλουν οι διαφημιζόμενοι.

Reaction score
14
RDoherty said:
Τα πράγματα είναι απλά: η διαφήμιση λέει αυτά που λέει με σκοπό να τα πιστέψουν κάποιοι.  Όσοι περισσότεροι τα πιστέψουν, τόσα περισσότερα λεφτά θα βγάλουν οι διαφημιζόμενοι.
Σωστό.

Η συγκεκριμένη καταχώρηση ...."διαφήμιση"-ενημέρωση-μανιφέστο.... ή όπως αλλιώς μπορεί να ειπωθεί,  απέχει αρκετά από αυτό που εννοώ εγώ διαφήμιση.
Περισσότερο σε γκρίνια μου φέρνει ή αδυναμία των συγκεκριμένων επιτηδευματιών να αντιληφθούν τι εστί ανταγωνισμός
και να ενταχθούν στην επιχειρηματική πραγματικότητα.

Άντε ρε κλάψες.... :p
Σιγά μην το πείτε και στον μπαμπά σας....  8)

Reaction score
298
Ας υποθέσουμε λοιπόν ότι η διαφήμιση "πιάνει" και ο διαφημιζόμενος χ**εται στα λεφτά.
Τι θα τα κάνει; Θα αγοράσει σπίτι και αμάξι για να ρίξει γκόμενες.
Γενικό συμπέρασμα: όλα γίνονται για το μπιπ.
Ειδικό συμπέρασμα: αν μπορείς να βρεις μπιπ από μόνος σου, οι διαφημίσεις περιττεύουν.
8)

Reaction score
3.542
RDoherty said:
Ας υποθέσουμε λοιπόν ότι η διαφήμιση "πιάνει" και ο διαφημιζόμενος χ**εται στα λεφτά.
Τι θα τα κάνει; Θα αγοράσει σπίτι και αμάξι για να ρίξει γκόμενες.
Γενικό συμπέρασμα: όλα γίνονται για το μπιπ.
Ειδικό συμπέρασμα: αν μπορείς να βρεις μπιπ από μόνος σου, οι διαφημίσεις περιττεύουν.
8)
Το πολύ μπιπ λένε ότι τυφλώνει

Reaction score
3.542
όχι συνεχίζω αλλά με ρέγουλα. Ασε που όσο περνάνε τα χρόνια πέφτει και η απόδοση. Ούτε λάμπα να ήταν.

Reaction score
0
καταρχήν, αγαπητέ gkar συγνώμη για την ελαφρώς καθυστερημένη απάντηση, αλλά δεν είμαι κάθε μέρα σε γραφείο με υπολογιστή κτλ.

Λοιπόν, δεν διαθέτω καμία συσκευή ακριβότερη των 5.000 ευρώ. Πρόσεξε, όμως. Δεν θέλω ντε και καλά να (αυτο)θεωρηθώ και High-Endας, ιδίως με την οικονομική έννοια. Η ταμπέλα όμως είναι κάτι που με αφήνει αδιάφορο. Αυτό όμως που κατα καιρούς με στεναχωρεί (και δεν θα αποκαλύψω την ιδιότητά μου) είναι ότι σύχνα συνομιλητές κρίνουν αυτά που τους λέω και τους προτείνω, με βάση το σύστημά που έχω σπίτι μου! Συγνώμη, αλλά το High-End υποφέρει κυρίως από "νεοπλουτισμό", μαζί με όλα τα άλλα βέβαια...

Reaction score
3
Γιαννη καλώς ήρθες στην κατηγορία και σε περιμένουμε και στην παρέα μας. :D.
Εδω μέσα το κλίμα όπως θα διαπιστώσεις και στην πορεία,δεν έχει κάτι που να έχει σχέση με τον νεοπλουτισμό. :)
Τώρα εαν κάποιος είναι ευχαριστημένος με τα μηχανήματά του ανεξαρτήτως κόστους,που είναι το πρόβλημα?
Εμείς θέλουμε στην παρέα μας που ψάχνετε για μάθηση και όχι για έτοιμες λύσεις,ακόμη και αυτους που δεν έχουν σύστημα,αλλά θέλουν να μάθουν. :) :)

Reaction score
3.542
γιάννης κ. said:
καταρχήν, αγαπητέ gkar συγνώμη για την ελαφρώς καθυστερημένη απάντηση, αλλά δεν είμαι κάθε μέρα σε γραφείο με υπολογιστή κτλ.

Λοιπόν, δεν διαθέτω καμία συσκευή ακριβότερη των 5.000 ευρώ. Πρόσεξε, όμως. Δεν θέλω ντε και καλά να (αυτο)θεωρηθώ και High-Endας, ιδίως με την οικονομική έννοια. Η ταμπέλα όμως είναι κάτι που με αφήνει αδιάφορο. Αυτό όμως που κατα καιρούς με στεναχωρεί (και δεν θα αποκαλύψω την ιδιότητά μου) είναι ότι σύχνα συνομιλητές κρίνουν αυτά που τους λέω και τους προτείνω, με βάση το σύστημά που έχω σπίτι μου! Συγνώμη, αλλά το High-End υποφέρει κυρίως από "νεοπλουτισμό", μαζί με όλα τα άλλα βέβαια...
Πάμε στοίχημα ότι τα δικά σου συστήματα είναι ακριβότερα από τα δικά μου ?

Γιάννη εδώ μέσα δεν γράφουμε για να προβάλουμε τα λεφτά μας και τα μηχανήματα.
Θα το διαπιστώσεις και μόνος σου στη συνέχεια.

Θα τα πούμε κάποια στιγμή και από κοντά.
Μόνο στο φαγητό προσέχουνε τι τρώμε..... , θα τα διαπιστώσεις στη συνέχεια.

Καλό τριήμερο.

Reaction score
0
ελπίζω να περάσατε όλοι καλά το τριήμερο! και ευχαριστώ θερμά για το καλοσώρισμα!

Λοιπόν, ελπίζω να μην παρεξηγήσατε αυτό που έγραψα, διότι δεν αναφερόταν σε κανέναν αυτού το thread! Απεναντίας, πιστεύω ότι όσοι ασχολούμαστε με το να καταθέτουμε σκέψεις αυτού του είδους, μπορεί να διαφωνουμε σε διάφορα επι μέρους σημεία, ωστόσο δεν ασχολούμαστε με την υψηλή πιστότητα για λόγους επίδειξης!!! Αν ελήφθη διαφορετικά η σκέψη μου, τότε ζητώ συγγνώμη...

Θα συμπληρώσω λοιπόν αυτό που αναφέρει ο Γιώργος Αναμουρλίδης. Ακρίβως επειδή η ικανοποίηση επί του ηχητικού αποτελέσματος είναι αυτή που μετράει, δεν έχει πρωτεύουσα σημασία το συνολικό κόστος του συστήματος! Και να μεν μια "διαφορά" του High-End από το Hi-fi είναι η χρήση εξωτικών υλικών, έξυπνων τεχνικών λύσεων κοκ, εν τούτοις, όλα καταλήγουν σε κύματα στο χώρο ακρόασης! Ας προσπεράσουμε λοιπόν τα "διαβατήρια" και ας συνεχίσουμε να ασχολούμαστε με την υψηλή πιστότητα, από όποιο οικονομικό επίπεδο αντέχει ο καθένας μας. Ούτως ή άλλως, η είσοδος της Κίνας έχει φέρει τα πάνω-κάτω ΚΑΙ στο High-End (και δεν πανηγυρίζω για αυτό, κάθε θαύμα έχει και τη σκοτεινή πλευρά του) ενώ τη μαγεία σε όλο αυτό το θέμα προσωπικά την εντοπίζω στην αναζήτηση και στο ταίριασμα. Δεν είναι λοιπόν η αγορά των μηχανημάτων ο αυτοσκοπός! Τί να πούμε τότε για όλους αυτούς που ψάχνονται με τις ιδιοκατασκευές. Αυτοί δεν πρέπει να θεωρούνται High-Endάδες; αστεία πράγματα...

ΥΓ περί τιμών και ονομάτων κτλ, θα θυμίσω ότι πρίν λίγα χρόνια οι αμερικανικές αρχές εντόπισαν περίπτωση out-sourcing σε πολύ γνωστή και ακριβή εταιρία καλωδίων, που λίγο-πολύ μας είχε πείσει ότι τα καλώδιά της πλέκονται από λευκές-ξανθές-παρθένες του αμερικανικού Νότου. Στην πραγματικότητα τα έφτιαχναν κινεζούλες με τρείς και εξήντα. Του παίρνεις το "διαβατήριο" ή δεν του το παίρνεις;;;

Αυτά για την ώρα, ευχαριστώ για την υπομονή σας!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.934
Members
38.520
Νεότερο μέλος
Atoll