ΔΙΣΚΟΙ ΒΙΝΥΛΙΟΥ

J

JORDANELLI

Guest
Αγαπητοί συμφορουμίτες μετα απο πολυ σκέψη αποφασισα να στησω ενα συστημα βινυλίου.Θελω να με πληροφορήσετε που μπορώ να βρίσκω αξιόλογους μεταχειρισμένους δίσκους φθηνούς για να δημιουργήσω μια αξιόλογη δισκοθήκη.

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
23.037
Σε ποια πόλη βρίσκεσαι;

Εάν είσαι Αθήνα, τα δισκάδικα στο Μοναστηράκι, θα καλύψουν τα ζητούμενά σου. Με τον όρο "αξιόλογος" δίσκος, τι ακριβώς εννοείς;

J

JORDANELLI

Guest
Ενοώ ποιότητα εγγραφής και σε κατασταση καλη χωρις φθορες ακομη αν υπάχουν μεταχειρισμένοι audiophile 180gr.Η περιοχή μου ειναι Σαλαμίνα

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
23.037
Τα χαρακτηριστικά που αναφέρεις δεν συμβαδίζουν με τον "φθηνό" δίσκο. Οι μεταχειρισμένοι δίσκοι, ΠΑΝΤΑ έχουν φθορές - άλλοι λιγότερες, άλλοι περισσότερες. Όσο λιγότερες, τόσο ανεβαίνει η τιμή του δίσκου, το αντίθετο με τις περισσότερες. Εάν δεν έχεις εμπειρία στην "αναγνώριση" φθορών, καλό θα ήταν τις πρώτες σου αγορές να τις κάνεις από φυσικό κατάστημα (όχι μέσω διαδικτύου) με τη συνοδεία κάποιου πιο έμπειρου από σένα.

Δισκάδικα στη Σαλαμίνα δεν γνωρίζω.

J

JORDANELLI

Guest
Ευχαριστώ πολυ.Μπορώ να κατέβω στο μοναστηράκι με την βοήθεια κάποιου φίλου και σιγα σιγα να μάθω τα βασικά.

J

JORDANELLI

Guest
Χθές βρέθηκα στο μοναστηράκι και με τη βοήθεια που μου δώσατε πηγα στο κατάστημα της οδού ηφαίστου και βρήκα αυτά πού θέλω.Σας ευχαριστώ για τη βοήθεια που μου προσφέρατε.

Reaction score
1.134
με προλαβες,το discogs οταν πρωτοαρχισα στο θεμα βυνιλου ειναι μια παρα πολυ καλη επιλογη σαν πρωταρης.
εννοείται,
και η Ελλάδα είναι πολύ μεγάλη δύναμη στον παγκόσμιο βινυλιακό χάρτη !

Reaction score
149
Καλησπέρα, μπορείς επίσης να τσεκάρεις και τα δισκάδικα που βρίσκονται στο κέντρο της Αθήνας (Εξάρχεια).
Υπάρχουν πολλά και διάφορα ανάλογα με τις μουσικές σου προτιμήσεις. Τα περισσότερα από αυτά είναι πωλητές και στο discogs, οπότε μπορείς να τσεκάρεις και από εκεί και να τα επισκευθείς. Μάλιστα υπάρχει περίπτωση στο μαγαζί να τα έχουν φθηνότερα. Αν ειδικά είσαι λάτρης του σκληρού ήχου υπάρχουν τουλάχιστον 5-6 που μπορείς να πας. Αποψή μου είναι πως τα δισκάδικα στο Μοναστηράκι πλέον υστερούν, τόσο σε ποσότητα, όσο και σε ποιότητα αλλά και στις τιμές.

Reaction score
445
Καλησπέρα, μπορείς επίσης να τσεκάρεις και τα δισκάδικα που βρίσκονται στο κέντρο της Αθήνας (Εξάρχεια).
Υπάρχουν πολλά και διάφορα ανάλογα με τις μουσικές σου προτιμήσεις. Τα περισσότερα από αυτά είναι πωλητές και στο discogs, οπότε μπορείς να τσεκάρεις και από εκεί και να τα επισκευθείς. Μάλιστα υπάρχει περίπτωση στο μαγαζί να τα έχουν φθηνότερα. Αν ειδικά είσαι λάτρης του σκληρού ήχου υπάρχουν τουλάχιστον 5-6 που μπορείς να πας. Αποψή μου είναι πως τα δισκάδικα στο Μοναστηράκι πλέον υστερούν, τόσο σε ποσότητα, όσο και σε ποιότητα αλλά και στις τιμές.
Μπορεις να αναφέρεις που βρίσκονται συγκεκριμενα καποια από αυτά?

Reaction score
323
εννοείται,
και η Ελλάδα είναι πολύ μεγάλη δύναμη στον παγκόσμιο βινυλιακό χάρτη !
θα συμφωνισω μαζι σου,αλλα οσο αφορα τα μεταχειρισμενα προπαντον εδω και πολυ καιρο στο μοναστηρακι δυο μαγαζι δεν θελω να ανεφερω ονοματα αλλα το ξερετε την εχουν δει παρα πολυ οσο αφορα τις τιμες τα εχουν ανεβασει παρα πολυ,πηγα να παρω προχθες του bowie το the man sold the world και το ειχε μεταχειρα 28ευρω!!!! ελεος απλα ελεος.ενοοειτε δεν το αγορασα προτιμω να το παρω σε επανεκδοση,αν και δεν τις προτιμω

Reaction score
149
Μπορεις να αναφέρεις που βρίσκονται συγκεκριμενα καποια από αυτά?
Θα σου αναφέρω κάποια από τα δισκάδικα που ασχολούνται με τον σκληρό ήχο, μιας και πάνω σε αυτό έχω γνώση. Σε καμία περίπτωση δε θέλω να θεωρηθεί ότι κάνω διαφήμιση σε αυτά, ζητώ συγγνώμη αν μου διαφεύγει κάποιο.

LE DISQUE NOIR

Θεμιστοκλέους 29, Αθήνα

NO REMORSE RECORDS
Γαμβέτα 4, Αθήνα

SIRENS RECORDS
Νικηταρά 14, Αθήνα

METAL ERA
Μπενάκη Εμμανουήλ 22, Αθήνα

RHYTHM RECORDS
Μπενάκη Εμμανουήλ 74, Αθήνα

BOWEL OF NOISE RECORDS
Θεμιστοκλέους 25, Αθήνα

EAT METAL RECORDS
http://www.eatmetalrecords.com/shop

Το καθένα από αυτά ειδικεύεται σε συγκεκριμένα στυλ. Να θυμάσαι πάντα να κάνεις έρευνα αγοράς μιας και οι τιμές μπορεί να διαφέρουν απο μαγαζί σε μαγαζί.

Reaction score
82
Απο discogs δηλαδή μπορούμε να αγοράζουμε δίσκους κανονικά? Δεν υπάρχει πρόβλημα με τα capital controls?
Μιλάω για αγορές με paypal πάντα!

Reaction score
323
Απο discogs δηλαδή μπορούμε να αγοράζουμε δίσκους κανονικά? Δεν υπάρχει πρόβλημα με τα capital controls?
Μιλάω για αγορές με paypal πάντα!
εγω τωρα τελευταια εχω κανει πολλες αγορες μεσω paypal απο το discogs δεν αντιμετωπισα προβλημα με την προπληρωμενη της πειραιως.
βεβαια εχω βγαλει και την revolut καρτα ωστε αμα κολησει η ελληνικη να χρησιμοποιησω αυτη που περναει απο παντου.

Reaction score
82
Με μια γρήγορη ματιά στο net φαίνεται πολύ ενδιαφέρουσα κάρτα αυτή η revolut!! Σέυχαριστώ φίλε! Και δεν έχει και τις έξτρα χρεώσεις του paypal...

Reaction score
323
Με μια γρήγορη ματιά στο net φαίνεται πολύ ενδιαφέρουσα κάρτα αυτή η revolut!! Σέυχαριστώ φίλε! Και δεν έχει και τις έξτρα χρεώσεις του paypal...
ναι ειναι πολυ καλη εγω εχω σωθει κυριολεκτικα.φιλαρακι στο http://www.insomnia.gr/topic/588647...σης-διαβάστε-τα-3-πρώτα-posts-πριν-ρωτ/page-1

υπαρχει ολοκληρος οδηγος εγω απο εκει εμαθα για την καρτα

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.502
Members
38.707
Νεότερο μέλος
Kesus