ΔΩΡΕΑΝ προσφορά για όλα τα μέλη του Foroum

Reaction score
6
Τον τελευταιο καιρο ολο και πιο συχνα ερχονται στα χερια μου ταινιες και trailers σε HD (1080i).
Kαθως δεν ειμαι κατοχος HTPC  και το μοναδικο μεσω για να τα δω που εχω είναι η LCD οθονη του pc σκεφτικα να φτιαξω αυτό το dvd κάνοντας μετατροπη  τα HD trailers σε Mpeg2 .
Έτσι και  εμείς μη HD compatible θα εχουμε μια μικρη  γευση των δυνατοτήτων HD αλλά και αυτοί που έχουν την δυνατότητα πιστεύω  να το βρουν χρήσιμο ως τεστ.  

Προς θεού βέβαια ,σε καμία περίπτωση η εικόνα δεν μπορεί να συγκριθεί με HD καθως σε αυτην την περίπτωση γινετε downgrade από 1080 σε 720Χ576.
Παρόλα αυτά  ο τρόπος μετατροπής νομίζω πως είναι ο καλύτερος δυνατός καθώς το bitrate φρόντισα να είναι το υψηλότερο δυνατόν για dvd όπως επίσης για το enconding χρησιμοποίησα το canopous και mastering quality vbr.

Μένουν μερικά ακομη clips , φυσικα η δημιουργία των menou , και ευελπιστώ τις προσεχείς μερες να είναι έτοιμο
To dvd περιέχει 15 movie trailers από ταινίες που θα δουμε προσεχώς στις κινηματογραφικές αίθουσες όπως επισης και αποσπάσματα από τις ταινιες Star Wars - Alien vs Predator - Shrek και πιθανον και κάποια άλλα που περιμενω.

Από Movie Trailers
Chicken Litlec - Zathura - Flightplane - The Legend of Zorro - Narnia - The Lion The Witch and the Wardrobe - Wedding Crashers - The Pink Panther - The New World - Fun with Dick and Jane - The Greatest Game Ever Played - Open season - Into the Blue - Rent.

Επίσης τα τελευταία THX και Dolby trailers που δεν υπήρχαν στον προηγούμενο demo pου ειχα φτιαξει  και με επιλογη για τα thx , σε ήχο DD η DTS.
Υπάρχουν και καποια άλλα που προς το παρον επειδή ακομα τα περιμένω δεν θα τα ανακοινώσω.

Φυσικά όλα τα παραπάνω είναι σε πολύ καλο 6καναλο ήχο.
Πιστευω θα ενδιαφέρει αρκετους να το εχουν στην συλογη τους και θα περιμενω με χαρα τα μυνηματα σας σας ώστε να μοιραστω το συγκεκριμένο dvd με οσο περισσότερα μελη.

Reaction score
0
Μπορώ να υπολογίζω κι εγώ σε μια κόπια?
Εννοείται ότι επιλέγεις εσύ αν θες να σου φέρουμε άδειο δισκάκι ή την αξία του σε χρήματα (τι να τα κάνεις τόσα άδεια δισκάκια που θα σου μαζευτούν μετά???)

Reaction score
1
Ανδρέα θα μπορούσες να υπολογίσεις και εμένα σε παρακαλώ...!!!!

Αλλοστε εγω εχω δείγμα της δουλειά σου , και ειμαι πολυ ευχαριστημένος

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ εκ των προτέρων..!!!!!!! :)

Reaction score
6
Οχι δεν χρειαζετε να φερει η να μου στειλει κανεις δισκακι.
Το μονο που χρειαζετε ειναι το mail σας η pm με τα στοιχεια σας για να το ταχυδρομισω.
Ετκος αυτων που τα ξερω ηδη.
[email protected]

Reaction score
0
Ανδρέα, θα το ήθελα κι εγώ το δισκάκι. Ελπίζω να έχεις κρατήσει τα στοιχεία μου από προηγούμενη αγορά μου.

Ευχαριστώ για την προσφορά...

Reaction score
6
Ανδρέα, θα το ήθελα κι εγώ το δισκάκι. Ελπίζω να έχεις κρατήσει τα στοιχεία μου από προηγούμενη αγορά μου.

Ευχαριστώ για την προσφορά...
Δυστηχως Αριστομενη δεν τα εχω. Θα κανεις ενα κοπο να μου τα ξαναστειλεις
Φωτη εισαι οκ.

Reaction score
6
Μα καλα , μονο δεκα μεχρι τωρα;
:? Δεν καταλάβατε μου φενετε.
Νομίζετε πως θα φαω τοσο χρονο για encoding , και αλλο τοσο για dvd authoring μονο για δεκα μελη.
:roll:
Για συγκεντρωθείτε... 8)

Reaction score
0
Αντρεα θα ηθελα και εγω ενα δισκακι.Με ενδιαφερει ποιο πολυ τα trailers με THX και Dolby .
Θα σου στειλω pm. :D :D

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.887
Members
38.515
Νεότερο μέλος
Alebut