25 Ιουλίου 2010 #1 G georgead Μηνύματα 22 Reaction score 0 Υπαρχει καποιος τροπος να εχουμε απο το ιδιο μηχανηματακη MPEG 2-4 και ενσοματομενο αναλογικο δεκτη... Θα ηταν πολυ χρησιμο ωστε να μην αλαζεις καθολου καναλια στην TV
Υπαρχει καποιος τροπος να εχουμε απο το ιδιο μηχανηματακη MPEG 2-4 και ενσοματομενο αναλογικο δεκτη... Θα ηταν πολυ χρησιμο ωστε να μην αλαζεις καθολου καναλια στην TV
25 Ιουλίου 2010 #2 L LLLEFTERIS Guest Απάντηση: Δέκτης MPEG4 με ενσοματομενο και αναλογικο δεκτη Σωστος! Ασε που αυτοι που εχουν προτζεκτορα θα βρουν μια καλη λυση.
Απάντηση: Δέκτης MPEG4 με ενσοματομενο και αναλογικο δεκτη Σωστος! Ασε που αυτοι που εχουν προτζεκτορα θα βρουν μια καλη λυση.
27 Ιουλίου 2010 #3 G georgead Μηνύματα 22 Reaction score 0 Απάντηση: Δέκτης MPEG4 με ενσοματομενο και αναλογικο δεκτη Ναι η αληθεια ειναι οτι κι εγω γι αυτο τον θελω πιο πολυ... Αλλα οπου κι αν εχω ρωτησει μου εχουν πει οτι υπαρχει μονο για PC. Μαλλον αυτη ειναι και η μονη λυση...!
Απάντηση: Δέκτης MPEG4 με ενσοματομενο και αναλογικο δεκτη Ναι η αληθεια ειναι οτι κι εγω γι αυτο τον θελω πιο πολυ... Αλλα οπου κι αν εχω ρωτησει μου εχουν πει οτι υπαρχει μονο για PC. Μαλλον αυτη ειναι και η μονη λυση...!